Hopp til hovedinnhold
(TARAPI.NO)

Best og verst fra blogg-Norge: Uke 46 & 47

A photo posted by Linnéa Myhre (@linniiie) onHei igjen! Håper det ikke bare er jeg som sitter i eksamensperioden og har det helt jævlig og som egentlig bare vil melde seg av eksamen. Hehe. Neida. Joda 🙂

De siste to ukene har det heldigvis skjedd mye i blogguniverset. Altså min type uker.


Ukens video: Linnéa Myhre + Sondre Lerche HeRrEgUd dette er det gøyeste noensinne. En innkjøpsvideo fra Coop Xtra (som vi også skrev om), hvor VB Sondre ble sendt ut på oppdrag for å kjøpe et mellommåltid. Asså hvordan det går an å være så skjønne, det lurer jeg på. Han hadde fått litt diverse ting som Linnéa ville han skulle ta med. Blant annet klementiner, men det trakk hun tilbake. Men han kjøpte det likevel, siden det da kunne hende hun fikk lyst på det senere. Romantisk<33 Han hadde også kjøpt mango, men tydeligvis feil mango. Da hun gjorde ham oppmerksom på det ble han så lei seg. Det går bra, bb, vi synes du har vært flink. Så kjøpte han også to pakker potetgull. Den ene var ifølge Linnéa god, men kvalmende. Han kan ikke huske å ha smakt den, så han hadde fortsatt håpet oppe. Han kjøpte også en pakke med tørket mango, fordi det visstnok var litt sunnere snacks. Men med sine 42 fåkkings kroner for ei litta pakke mango, skulle det bare mangle at den er dritgod og sunn, tenker jeg da. 


  

Ukens video #2: Kristina Andersen og lillebror Eirik

HERREGUD. Lillebroren til Kristina, Eirik alias Knollen, har gjort det til business å bli med på videoblogger. Leserne hennes liker de nemlig så godt at han har begynt å ta betalt i store summer. Og nå kaller leserne ham pengegrisk, noe han setter svært lite pris på.

Hver eneste videoblogg går egentlig ut på at de kverulerer og krangler og at han er sur. Asså han er AKKURAT som meg. JEG ELSKER HAM. Jeg tror kanskje dette er den beste hittil, fordi Kristina også blir sur, og jeg elsker de søskenkranglene deres.

Og da han kaller en av leserne hennes for «kjerring»!!! Woooof da blir det beef. Jeg ELSKER dette.

GIR IKKJE Æ DÆ MØE

Ukens inspirerende (på ekte): Lene Wikander

Hvorfor har ikke Lene Wikander sitt eget TV-program??? Eller radio? Fordi hallo så sykt rå??

I innlegget «Feministelitentittentei» skriver hun om hvordan det er rart at en minister som Sylvi Listhaug kan sutre over det hun kaller feministeliten, når hun ikke hadde vært der hun var i dag, hadde det ikke vært for feminister som kjemper for rettighetene de fortjener.

Det er vel det Sylvi kaller feministeliten?

Det er egentlig ikke nødvendig at jeg skriver så mye om dette, for Lene skriver det så sjukt bra selv. Heia like rettigheter for alle, tenker jeg, da.


(TARAPI.NO)


Ukens clickbait

Det er egentlig litt trist/lol at det er de samme som troner øverst på denne lista hver eneste uke. Isabel Raad deler førsteplassen med… seg selv. Gratulerer med dagen <3

3. «Den store nyheten»

Er du gravid? Har Pierre fridd? HVA ER DET???

Bare litt snakk om at TV 2 har sluppet info om årets cast i Bloggerne. Åååkei.

Og igjen, er det selvfølgelig veldig viktig å fortelle at hun ikke blir med, fordi hun får for lite betalt. Assaaa for én sesong hadde hun bare fått det hun får for ett reklameinnlegg på bloggen:/// Herregud stakkars deg.

HELT ÆRLIG, dette handler ikke om å «kjenne din egen markedsverdi», hadde du gjort det, hadde du visst at du hadde fått mer igjen for det i promotering for deg selv, og at du kanskje kunne vist deg frem fra en annen side enn den du syter for at alle viser deg fra hele tiden.

Men, nei.

2. «Operert eller gravid»

Okei, vi VET jo at du har operert deg, men er du gravid også??? Nå skjønner jeg HVERTFALL ingenting?

Neida, dere vet kanskje at hun har fått en moderator som rydder kommentarfeltene hennes? Vedkommende hadde fortalt Isabel at hun hadde fått masse kommentarer på lårene sine, og siden hun ikke skjønte noen ting av det, måtte hun gå inn og lese dem.

Så var det visstnok masse stygt om hvordan lårene hennes så ut, og da blir man jo som regel lei seg. Så hun har skrevet et innlegg om at folk absolutt ikke må kritisere kropp, siden det er et sårbart tema. Hehe for det gjør man jo ikke når man skriver om x antall operasjoner og inngrep ;)))

Og hun måtte ta frem det mest dramatiske man kan skrive om når det gjelder kropp, selv om hun ikke er gravid, men fordi andre kan få kommentarer når de er gravid eller veit du hva jeg vet egentlig ikke, men jeg vet at på seg selv kjenner man andre.

1. «Jeg fikk det bevist nok en gang»

«Jeg lider» starter innlegget med. Å nei, hva har skjedd? Håper ikke det er slutt mellom deg og Pierre???

Neida, hun er bare litt fyllesyk. Har jo blitt så voksen nå, i en alder av hele 22 år!
Så, hun fikk det altså bevist nok en gang, ja, altså at hun ikke er et party animal ☺

Ukens spons: Anne Brith

Asså jeg kjenner jeg gleder meg mer og mer til å følge med på hu her på TV til våren. Lurer på om livet hennes er like kaos på ekte?

Nå har hun skrevet et laaaangt innlegg om hva julen egentlig handler om og at det tross alt ikke bare er gavene det handler om. Viktig, folkeeents! 🙂

Så har hun blitt sponsa med en julekalender til barna. Som ser påfallende døll ut. Jeg hadde heller gått for Kinder-kalenderen. Lol, jeg gjør jo det hvert år, hehe wooopsi.

Og hun peiser først på med en million bilder av barna med denne kalenderen, så en million bilder av noen telys i en sjukt shabby chic lysbeholder. Hvor man så vidt ser denne kalenderen på to av dem. Jeg tenker… Nei.FLOTT JULEKALENDER HEHE FINT LYS (ANNEBRITH.BLOGG.NO)

Ukens sitat: ❤ 730-Cecilie ❤ 

JA, det er viktig å melde at kjære Cecilie Moberg jobber hos 730, men hun har også en blogg. En morsom, sådan. 

Os-baben er i likhet med meg godt kjent med Kardashian-familien, glad i kjendiser, og IKKE MINST: Glad i norsk musikk. 

Dette innlegget handler om da hun for noen år siden var i Bergen (med sin bestevenninne og 730-boss Janne), og skulle på hip-hop-konsert. Cecilie hadde nemlig et bitte lite crush på en lokal rapper. 

Etterpå skulle de på etterfest, fordi DA HADDE HUN JO SJANSEN, sant. Men så var det én kompis, da vettø. Som skulle være overbeskyttende og si at Cecilie ikke fikk være med på nach med disse menneskene, fordi disse guttene holder jo på med mye rart. 

Det syntes ikke fulle-Cecilie noe om, og utbryter: 

«EG KJØPAR MIN EGEN DOP» 

Litt gøy, fordi søta vår er verken en som kjøper dop, eller vet hvor man kjøper dop. Hun bare tenkte det var litt tøft å melde. 

Dessverre var det ikke tøft nok til at hun fikk bli med på nach. Det synes jeg er dårlig gjort, for Cecilie er ei flott jente som kan passe på seg selv, og jeg tror ikke hun hadde gjort noe dumt. Hun var bare tørst på en kjekk bergensrapper:( 

 
730-TRULTENE CECILIE OG JANNE <333 (ULM.BLOGG.NO) 


Ukens pris: Kristin Gjelsvik

Mandag kveld vant verdens råeste Kristin aka Styleconnection «ÅRETS FORBILDE» under Sunn Fornuft-utdelingen på Villa Sult – institutt for spiseforstyrrelser.

Kampanje.com skriver at juryen bestod av Susanne Kaluza, Inger-Lise Kvås, selveste SKAM-Vilde, alias Ulrikke Falch, og Bente Sommerfeldt, som delte denne begrunnelsen om at valget falt på Kristin:

«Vinneren av Årets Sunn Fornuft pris har engasjert seg sterkt mot skjønnhetspress hos unge jenter generelt og mot kosmetiske inngrep spesielt. Hun brenner for at selvtilliten til unge mennesker ikke skal defineres ut i fra hvor store lepper de har, hvor stor rumpe de har, eller hvordan de ser ut. Vinneren viser hvilke muligheter som ligger i å påvirke positivt i en blogg. Hun gir andre bloggere noe å strekke seg etter.»

YOU ROCK, QUEEN!!! Bloggmiljøet skal være sjuuuukt glad de har deg. Det er jeg, i hvert fall.(STYLECONNECTION.NO)


SÅNN! Håper dere likte det. PS: hvis noen har noe inside om hva Isabel har operert blir jeg glad for å få høre det. Og om det stemmer at Eirin Kristiansen er på vei inn i motebransjen??? (For øyeblikket er hun i Hong Kong med Huaweii?) OG HVOR DET BLIR AV JOHN ARNE SIN BLOGGING JEG SAVNER HAM

Fortsett å sende tips og gøy til [email protected]! Ilu <3

Se også: Best og verst fra blogg-Norge: Uke 45

Nyeste saker fra 730.no

Les mer