Hopp til hovedinnhold
(SNAPCHAT / IDAWULFF)

Best og verst fra blogg-Norge: Uke 45

A photo posted by Anna Rasmussen (@mammatilmichelle) on

Hallois, mine undersåtter, her er jeg. Og dette er innlegg nummer 11 i spalten min (12 hvis du teller med Linnéa sitt). Glemte å sjekke sist, så fikk ikke feiret mitt tiende innlegg. Det er så trist. Men hurra for meg.

Nå, la oss snakke om blogg.

Ukens bilde: Ida Wulff

Queen Ida på snapchat:

Ida er fulltidsstudent og -blogger. Og hun nailer det, så jeg er enig. Fuck alle bloggere som klager på at de har så sjukt mye å gjøre.

Hun har til og med tid til å trene, midt i eksamenstida, så bloggere som sier de har mye å gjøre… lol.

Folk må roe ned ti hakk.

Ukens skamløse: Leserne til Helene Ragnhild

På listen over ting folk må lære seg er blant annet at de fleste sykdommer rammer folk forskjellig, og «kureres» forskjellig. Og ikke minst håndteres forskjellig.

Helene Ragnhild er nettopp ferdig med en bachelor i ernæringsfysiologi, og på farsdagen på søndag var det litt spesielt hjemme hos henne. Da fikk nemlig hun farsdagsgave av faren sin; en splitter ny Macbook.

Grunnen var at faren var så stolt over at hun hadde klart å få gode karakterer, til tross for at hun har hatt ME under store deler av utdannelsen.

Hun har hørt av folk at sykdommen bare er falsk fordi hun ikke hadde klart å gjøre så mye og lese så mye som hun gjorde. Til det sier hun at bare man jobber hardt og tror nok på det, ville hun klare hva som helst.

Så klikker flere i kommentarfeltet og mener hun lyver om sykdommen og om hun hadde «ekte» ME hadde hun ikke klart å studere sånn og bla bla bla.

Selvfølgelig synes hun det er sårende, og svarer med et innlegg hvor hun snakker om hvordan hun oppfatter disse kommentarene. Nemlig som at hun bruker sykdommen som en unnskyldning, og at den egentlig ikke er der, at hun bare får gode resultater servert på sølvfat.

Og at hun synes det er rart alle overanalyserer innlegget hennes, og bare leser det de vil lese.

Alt jeg har å si er: LOL KAN IKKE FOLK VÆRE GLAD PÅ ANDRES VEGNE OG SI AT HUN HAR VÆRT FLINK HELT ÆRLIG??? Takk for meg.

(HELENERAGNHILD.BLOGG.NO)

Ukens (triste) nyhet: Bloggerne

Folkens, jeg har noe trist å fortelle… Kristin Gjelsvik og Sophie Elise slutter i Bloggerne 🙁

Kristin har ennå ikke skrevet noe om det, men jeg gjetter hun har mer enn nok med blogging og kleskolleksjon og klesbutikk å ta hånd om akkurat nå.

Sophie forteller derimot at det er på tide for henne å gå videre, og fokusere på andre ting nå som hun også har gitt ut bok.

Hun utelukker dog ikke at det muligens kan komme en egen TV-serie om henne??? Jeg velger JA??? PliiIISssS la det bli en ny «Tone» (Håper Tone Damli er gjest hver uke).

Men gjett hvem som kommer inn… Hun som mister ungene i vannet og ber dem kaste Halloween-godteriet, nemlig Anne Brith. Og mannen til komikerfrue, Ørjan Burøe. Og Kristine Ullebø og Anniken Jørgensen kommer også, de blir det artig å følge med på, da.

Har helt ærlig litt blanda følelser om denne sesongen, men HELDIGVIS fortsetter John Arne og Louise Angelica <3333 De har ikke blogget siden i vår da, så egentlig er de ikke ekte bloggere. Lol, jeg lukter PR og ca$h lang vei.

PEN GJENG (TV2)

Ukens video: Sophie Elise holder appell mot pels

Som sagt så liker jeg samfunnsengasjerte bloggere. Nå har Sophie Elise vært dronninga over alle dronninger og holdt tale foran Stortinget i forbindelse med fakkeltoget mot pels.

JEG HATER EKTE PELS og blir sint av folk som ikke engang bryr seg. Er deilig å se noen bry seg såpass som Sophie gjør. Funfact: jeg gråt da jeg så filmen. Se den.

(SOPHIEELISE.BLOGG.NO)

Ukens clickbait

Åååårrhhhhhjfiesdfioseh

3. Isabel Raad – «Jeg har bestemt meg»

Isabel skriver hun har bestemt seg… Okei. Før jeg leste innlegget, så jeg hun skrev «jeg har bestemt meg! Jeg slutter!» på snapchat.

Å nei skal du slutte å blogge nå er livet for hardt ;//

Neida, hun slutter å lese kommentarer, og har fått inn en annen (lurer serr på hvem) til å gå gjennom alle kommentarer før de publiseres, slik at de «verste» ikke er synlig for Isabel, så hun bare kan svare de snille.

Ja.

2. Mamma til Michelle – «Hun sa JA!!»

What what what, har Jan endelig fridd? Skal dere gifte dere nå?

NOPE. Er bare Jan som har spurt Michelle om lov til å fri til Anna.

Det sa Michelle ja til.

Gratulerer, håper dere lever lykkelig alle deres dager.

1. Mamma til Michelle – «En fin dag å være single»

Wtffff her skjedde det mye på kort tid. Og jeg som akkurat trodde Anna, alias Mamma til Michelle, og babypapa Jan skulle gifte seg… Er det slutt?

Neiiiiida, det er bare Anna som snakker om at hun ikke kunne sett for seg å være singel nå, for hun har det asså så fint i forholdet sitt. Cool 4 u.

Dette kunne helt ærlig vært under sponsekategorien, for det er nettopp det det handler om. Singles day-salg hos BliVakker. Med altfor dårlig reklamemerking.

Jaja, fint for oss single tapere, mens noen tjener en formue på å skrive hvor FaNtAsTiSk de har det i sitt forhold.

TAKK, MEN NEI.

Sånn, gutta krutt, det var det jeg hadde for denne gang.

Håper dere likte det, og fortsett å sende mail med tips og greier til [email protected]! I love you all, my angelrats. <333123 SNAKKEESESESESSS oi hva skjedde jaja hade

Se også: Best og verst fra blogg-Norge: Uke 44

Nyeste saker fra 730.no

Les mer