Best og verst fra blogg-Norge: Uke 44

16. nov 2016 kl. 00:00
(STINA.BLOGG.NO)

A photo posted by Annebrith.no (@annebrith.no) onHei hallå! Noen ganger vil jeg gråte meg i søvn fordi noen bloggere finner på så mye rart og det er så slitsomt.

New York omtales jo som byen som aldri sover. Vi kan dessverre heldigvis omtale blogging som bransjen som aldri sover. Hehe artig takk for meg


Ukens stakkars meg: Stina Bakken

Det er jo så viktig å være flott og fin, men man må lide for skjønnheten. Og man skal synes synd på seg selv uansett hva det handler om.

Asså. Når du har lange negler, som du selv har valgt å få noen til å sette på, ER DET NØDVENDIG Å LAGE EN LISTE OVER HVILKE PROBLEMER DET MEDFØRER??

Tydeligvis 🙁 Stina har nemlig skrevet en liste med 12 (!) problemer som medfølger lange negler. Det er blant annet vanskelig å kutte grønnsaker. Å få på seg kjeder og øredobber er et umulig prosjekt.

Og det verste: det er altså SÅ vanskelig å skrive på et pc-tastatur og å ta på seg sminke med hendene. Til og med primer. Og nesten enda verre: alle hører at du skriver på mobilen, selv om du har slått av klikkelyd.(STINA.BLOGG.NO)


Ukens innkjøp: Fotballfrue

Say hello to Flettefrid!

Asså, jeg vet det er Halloween-tider, men guri malla så creepy??? Caroline har vært på lekebutikken og kjøpt seg ei dokke hu kan lære seg å flette hår på.

For nå kommer snart 3 år gamle Nelia til å kreve å være den med finest flette i barnehagen. Det er dét som er kult nå, mamma.

OG HUN HAR KALT DEN FLETTEFRID. Som om det er tatt rett ut fra en dårlig skrekkfilm på Netflix.

Jeg er i utgangspunktet 100 % for rare/teite/stygge navn, men når dokka også ser så skummel ut som den gjør, kunne det like gjerne vært et Halloween-kostyme for min del. Jeg ble redd.

PS: mamma klarte bare vanlig flette, så nå vet jeg hvorfor jeg aldri var den kuleste i barnehagen eller på skolen. Jeg var egentlig ikke kul i det hele tatt:( (tulla var ganske cool)NÅR DU BONDER MED DIN NYE VENN (CAROLINEBERGERIKSEN.NO)


Ukens grøss: Anne Brith

Happy Halloween? Eeeeh nei, for når du har gått tre timer rundt om i nabolaget og tryglet etter godteri, må du kaste alt når du kommer hjem.

Hvertfall hos Anne Brith, og hvertfall nesten alt. Hun indikerer med ei litta nesten-clickbait-overskrift at ungen måtte kaste alt, men det var heldigvis bare smågodtet, altså det som ikke var pakket inn.

Fordi det var uhygienisk, og i fjor ble han syk, noe hun mener var på grunn av smågodtet som var tatt på av andre barnehender. Lol.

For å være helt ærlig: hvor jævla uhygienisk tror du ungene er? Litt skitt er da ikke farlig, og i så fall sier du heller før han går ut at han da ikke skal ta noe der de ikke har innpakket godteri.

Du knuser ikke hjertet hans når han kommer hjem og får ham til å kaste noe han har gleda seg så mye til å spise. OG DU TVINGER HAM HVERTFALL IKKE TIL Å POSERE MED ET TRIST FJES MED SØPPELBØTTA PÅ BILDET.

Det er i hvert fall ekkelt. Og trist.STAKKARS ESPEN 🙁 (ANNEBRITH.BLOGG.NO)


Ukens clickbait

Kan menneskeheten vennligst gi faen

3. Isabel Raad – «Jeg kan ikke tro at jeg tillot det»

Isabel sier hun ikke kan tro at hun tillot det. Tillot hva? Har det skjedd noe dramatisk og er dette et skikkelig trist innlegg?

Neida, hun har bare fått mange positive kommentarer, og skjønner ikke at hun lot de få negative hun fikk etter at hun fortalte at hun hadde kjøpt en Chanel-veske til 50.000kr, være de som gikk mest inn på henne.

Nå skal ikke jeg være en av de som skriver slem kommentar eller noe, men håper du husker å skatte av dette, og betale skatt generelt, og ikke ender opp med ei saftig skattesmell som Andrea Badendyck gjorde for et par år siden.

2. Mamma til Michelle – «Jeg er skuffet over meg selv»

Anna er skuffet over seg selv. What? Skjer det noe med barna? Går forholdet med Jan dårlig?

Nei, hun føler bare at hun ikke får gjort alt hun selv mener hun burde klare iløpet av en dag, som jo er litt rart, for hun mente hun klarte det da hun var alenemor.

Hun må jo vaske og rydde hus, lage mat, leke med barna, oppdra dem og rekke «alt» som skal gjøres med bloggen.

OKEI. For det første: har du ikke en kjæreste som kan lage mat, rydde og vaske, og oppdra barna? Må du gjøre alt dette selv? (Hun skriver heldigvis at mannen hennes hjelper til med dette. Så hva er problemet da?)

For det andre: MÅ bloggere synes så synd på seg selv fordi de mener de har en så hard jobb og at det er så mye å gjøre? Du har valgt både jobben din og å få barn helt selv. Og når du får så jæla mye penger for denne jobben som det toppbloggere gjør, i forhold til leger, lærere og andre litt viktigere jobber, må du roe ned ti hakk. Minst.

1. Isabell Raad – «Dette har jeg ventet lenge på»

Asså. På snapchat la hun ut at hun hadde «lagt ut første bilde av seg selv etter operasjonen». Da tror du det er bilder av hva hun har gjort og fiksa på?

Hehe NOPE, det er et innlegg hun har kalt «Dette har jeg ventet lenge på» og handler egentlig bare om at hun endelig kan komme seg ut av senga etter å ha ligget på hotellrommet i Tyrkia hver dag siden inngrepet.

Med dette bildet:(SRAAD.BLOGG.NO)


Takk, dette ga meg så mye. Nei.

Ukens gla’sak: Kristin Gjelsvik

DERE! Dronninga av godhet, nemlig Kristin, alias Styleconnection, har blitt nominert til «årets godhetstyrann» av Norsk Folkehjelp!!!

For sitt arbeid med å spre budskap om hvor viktig det er å hjelpe flyktninger, si klart nei til rasisme, spre et viktig budskap til en yngre målgruppe det kan være vanskelig å nå og IKKE MINST at hun har vært i Lesvos ved to anledninger for å ta imot og hjelpe båtflyktninger, er hun altså nominert til det hun selv kaller årets gjeveste pris.

Hun er nominert med flere politikere, fagbevegelser, og bandene Karpe Diem og Razika. Jeg må si det er vanskelig for meg å velge hvem jeg synes fortjener det mest, når både favorittbandet mitt og favorittbloggeren min er nominert, men herregud. De gjør begge en viktig jobb og jeg tipper ikke det er tilfeldig at de begge er fra Bergen for Å SI DET SÅNN.

Skal stemme på hver av dem annenhver gang. OG SHOUTOUT til offentlige personer innenfor både musikk og blogg som bruker stemmen sin til noe viktig, ass. Samfunnsengasjerte mennesker er prima.EN GOD TYRANN <3 (STYLECONNECTION.NO)


Takk for denne gang. Og takk for alle tips jeg har fått. Haha, har fått inn så sjukt mange tips om Halloween-godt-kastinga til Anne Brith. La oss ikke gi henne mer oppmerksomhet nå. Dere som ikke har lest om det i alle landets nettaviser, har hvertfall lest om det her nå, og det får holde. Hun sier jo selv hun ikke er ute etter klikk (lol).

Fortsett å sende mail med tips og fønni greier til victoria@730.no!!!

(Spesielt takk til roomie Linn som kom opp med et helt nytt kategorinavn, og ga meg ekstra mental støtte de gangene jeg ble så sint og oppgitt at jeg ville kaste dataen i veggen mens jeg skrev denne saken)

Snakkes <3

Se også: Best og verst fra blogg-Norge: Uke 42