Hopp til hovedinnhold
ALLE DU ELSKER Å HATE/ELSKE(INSTAGRAM + 730-KOLLASJ)

Best og verst fra blogg-Norge: Uke 43

ALLE DU ELSKER Å HATE/ELSKE(INSTAGRAM + 730-KOLLASJ)


Halloi! I disse opphetede dager hvor bloggere tydeligvis blir overrasket av at folk søker dem opp i skattelistene, samtidig som blogglesere blir stressa av at de legger det ut på snapchat, vil jeg bare minne om at det snart er jul! Så slapp av.

Synes også det er stilig at bloggere føler en trang til å oppklare i at det står «for lite» i skattelistene, for de tjener jo mye mer!!!

Og blogglesere; dere har ikke gjort noe ulovlig. Fullt lov å søke opp folk i skattelistene. Og helt ærlig, det er vel den bransjen i Norge det er mest snakk om inntekt, så åpenbart er folk nysgjerrig.

UANSETT, mer blogg!Ukens avsløring: Stina og Per Fredrik

Det er ikke bare dronningen av unødvendige lister/Restylane (tror det var tre ganger på en måned?), kjært barn har mange navn, som gjør det stort om dagen.

Nå kan hun endelig avsløre at Per Fredrik, bedre kjent som Youtube-stjerna Pelle K, har en rolle i TV-serien Vikings.

Stina selv sier det er den 5. største serien i verden, så da er det naturligvis ikke noe bygdeskuespill, nei!

Uansett, det er kult på ekte, og vi gleder oss til å se. Vennligst ta meg med på premierefest.(STINA.BLOGG.NO)


Ukens stakkars meg: Caroline Berg Eriksen

Funfact: Da jeg skulle gå inn på bloggen til Caroline, startet jeg helt på ekte å skrive Fotballfrue i søkefeltet. Tar ikke kritikk.

Uansett, Caroline skrev et svært dramatisk innlegg om at hun har hørt at Smoothie Xchange har sukkerlake i smoothiene sine. Noe som er skikkelig kjipt, for da vet man ikke hva man får, og da er det jo ikke så sunt:(

Neida, for all del. Det er kjipt å ikke vite hva man får i ting man kjøper. Men det er jo ikke akkurat sånn at en ml sukkerlake er kokain heller. Og vet vi egentlig om det er sant?

Vintersportutøver (noe med ski tror jeg) og Skal vi danse-favoritt Helene Olafsen tror i hvert fall IKKE på dette, og svarte strengt på Insta-story:P.S.: DU MÅ LADE MOBILEN DIN :pPp (INSTAGRAM.COM/HELENEOLAFSEN)


Søsteren min og jeg analyserte denne saken ganske grundig etter svaret til Helene, og konklusjonen vår var egentlig bare at vi synes det er fett å lage ståhei rundt litt sukkerlake som mest sannsynlig ikke eksisterer.

For ordens skyld: Caroline endret senere innlegget og informerte om at en fyr i Smoothie Xchange nå har fortalt henne at de i tre smoothier bruker sjokoladesirup. Dette står til og med i menyen på hjemmesiden.

Fotballfrue er RYSTET over oppdagelsen og sier hun synes det er synd hun ikke visste alle ingrediensene i favorittsmoothien sin. Tenk alle de gangene hun har konsumert en halv teskje sjokoladesirup når hun har drukket denne smoothien 🙁SKJERMER SEG FOR ALT AV SUKKERLAKE OG SJOKOLADESIRUP (CAROLINEBERGERIKSEN.NO)


Ukens clickbait

Dronninga er tilbake!!!!!!3. Anne Brith – «Gravid!»

Hæ, synes ikke Anne Brith det er slitsomt nok med fire barn alene? Synes nå det var mye om det som gikk igjen i Bloggerne?

Åjaaa, nei, dette handler om da hun ble gravid med Espen for over 11 år siden. Det kom visst som et sjokk. Da ble det tredje barnet på tre år.

Den er grei 🙂2. Mamma til Michelle – «Konkurranse med millionpremie»

Jaaa, mamsen er tilbake! Endelig.

Det er foreløpig ganske rolig på clickbait-fronten, men hun er rett tilbake på reklamekjøret.

Hun har nå noe hun promoterer som en konkurranse med millionpremie.

Ikke heeeelt løgn, men det er altså mange flaxlodd i potten, så det eneste du er garantert om du vinner er en jæla sliten hånd etter all skrapinga.1. Isabel Raad – «Han var utro mot meg»

Vi alle tenker at dette kun kan være Pierre, da hun jo er veldig god til å melke den kua hver gang hun skal skaffe seg litt ekstra klikk. Og det har jo svirret ganske mye rundt dem og dette temaet både før, under og etter forholdet.

Men som nesten alle andre ganger, handler ikke dette om ham.

Denne gangen svarer hun altså på «Ukens spørsmål», og noen spør om hun har opplevd at noen har vært utro mot henne.

Det har hun, men det var kjæresten hun hadde da hun var 17 år. :/Ukens kostyme: Anne Brith

Bakemor kledde seg ut til datteren Annikas Halloween-fest, og selvfølgelig for å prøve å skremme alle barna som kom på døra. Den eneste hun klarte skremme var den yngste sønnen, Christian, da. Noe som er forståelig, da hun var mer søt enn skummel. Uansett: Dødsbra kostyme. 

Hun var forresten Maleficent. Hun heksa i Tornerose, vet dere.UT Å SKREMME UNGER (ANNEBRITH.BLOGG.NO)


Sååånn, det var alt for nå. Håper dere synes det var litt gøy.

Og jeg vil selvfølgelig ha masse tips og gøy på mail, [email protected]!!!

SNAKKES <3

Best og verst fra blogg-Norge: Uke 41

Les mer