Best og verst fra blogg-Norge: Uke 40 & 41

24. okt 2016 kl. 00:00
(PILOTFRUE.BLOGG.NO)

A photo posted by Rannveig Heitmann (@rannveigheitmann) onHei hallå, nå føles det altså så sjukt lenge siden. Men herregud, takk til råeste Linnéa Myhre med gjesteinnlegg forrige uke! Det var gøy at noen ville låne spalten min, men det er driiiiitdigg å være tilbake sjæl.

Denne spalten føles jo litt som hjertebarnet mitt som jeg er så glad i.

Herregud, må skaffe meg hund. Kan noen sponse meg?

Ukens spons: Ca. alle bloggere i hele landet???

Asså, apropos spons. Calendar Girl 3 har kommet ut… Husker dere ikke den «sensuelle», «flotte» og «sykt bra» boka alle skrev om for en stund siden? Joda, og nå er den her igjen.

Både Isabel Raad og Pilotfrue skriver varmt om denne boka. Isabel sier hun endelig har kommet tilbake til der hun var for mange år siden, og synes nå det er gøy å lese igjen. Julianne synes det er så syyykt mange bra sitater og greier i denne boka som tenner henne.

For all del, det er kult at bloggere leser ekte bøker og ikke bare motemagasiner, men er det INGEN som kan sette seg ned meg ei litta Erlend Loe-bok, eller noe? Vær så snill?

Og plis slutte å late som en bok er så jæla bra bare fordi man får så mye ca$h for det? Orker ikke.(PILOTFRUE.BLOGG.NO)


(SRAAD.BLOGG.NO)


Ukens oppdragelse, bilde og skamløse: Anne Brith – «Da Christian falt i Glomma»

Okei, Linnéa tok dette med i sin utgave òg, men jeg synes det fortjener så sykt mye mer enn ei litta plass på clickbait-lista.

Asså, dere: «NEI Christian, jeg vet du kanskje er kald og ikke kan svømme, men bare ligg der litt, mamma må få bilde!!!»

Dette er så bra.

Og hvordan hun bare «både faren hans og jeg er svømmeinstruktører, så vi er ikke redd for litt vann». Heh, jeg er også svømmeinstruktør, men hadde en unge som ikke kunnet svømme falt uti hadde jeg jo tatt hen opp UTEN Å TA BILDE AV DET FØRST.

I tillegg er det kanskje en liiiiten smule forskjell på innendørs bassengvann og Glomma en oktoberdag?

Og så fant jeg kommentarfeltet til nettopp dette på Anne Briths Facebook-side. Ca. alle kommentarene handler om hvor «tøff gutt» han er. Og én som også synes skoene i innlegget er rå.

Stakkars Christian, han vil sikkert egentlig ikke være en tøff gutt, han vil bare være sikker på å ikke dø. 🙁(ANNEBRITH.BLOGG.NO)


Ukens stakkars meg: Isabel Raad – «Jeg har fikset på det ytre»

Isabel har «fiksa på det ytre» igjen da, vettø. Én ting hun skal ha kudos for, er at hun hvertfall er ærlig med leserne sine. Men nå tror jeg vi er litt tilbake på det der med å dele litt vel mye på bloggene sine.

Ikke bare la hun ut bilder på Snapchat tidligere på dagen, hvor hun skrev at hun fikser ansiktet litt, men så skal hun selvfølgelig skrive et innlegg om det på bloggen senere. Med hva hun har gjort og hos hvem. Og at hun mener det kan ha blitt en uting å prate om botox og fillers.

Men synes vi det er så rart, da?

Skjønner hun blir lei seg når folk skriver direkte stygge ting til henne, det er på ingen måte greit, men man må også huske å være sitt ansvar bevisst og kanskje la det lyse en liten bjelle når noen synes det blir litt too much info.

Hun tok bort smilerynka si med ei litta dose, da vettu. Ja, for den tipper jeg er så svær nå, i en alder av hele 22 år. :/

Til slutt snakker hun jo varmt om denne damen som har fikset på henne, da. Men presiserer at det er en anbefaling, og ikke reklame. For det er vel strengt talt ikke lov heller, er det?

Og hun sier smaken er som baken og at hun har forståelse for at noen verken kan eller vil fikse på det ytre og holde det naturlig. Det er jo flott at noen har ræva full av penger og kan bruke de på det de vil, si.

MEN HALLO Isabel du var jo fin før du startet å fikse på deg selv 🙁 Og utseendet betyr ikke alt:( Du er jo sikkert snill også 🙁(SRAAD.BLOGG.NO)


Ukens utbrudd: Kristin Gjelsvik – «Når bloggerne selv ikke tar ansvar, må noen andre gjøre det»

Noen ganger tenker jeg at dette landet og spesielt bloggmiljøet skal være glad de har ei dame som Kristin.

Ikke bare åpnet hun sin egen butikk i Oslo i forrige uke og gjør god business med sitt eget brand Styleconnection, mellom alt stresset der har hun igjen rukket å slå et slag mot dette utseendehysteriet.

I innlegget snakker hun om at det fortsatt er et usunt utseendefokus blant bloggere spesielt, og at de må begynne å være sitt ansvar bevisst. MEN at det heller ikke bare er bloggere som er eksperter på å spre «normaliseringen» av å stappe ting i trynet og alle andre steder.

At nettaviser og blogghus må tenke mer på hvem de er med på å støtte, og sponsorer og samarbeidspartnere må tenke litt mer over hva deres penger faktisk går til. Og ikke minst diverse hudpleiesalonger som sitter og påpeker feil kundene ikke var der for å snakke om eller gjøre noe med i det hele tatt.

At noen rett og slett må ta ansvar. Og at påvirkningen det har faktisk kan være farlig. 12-åringer burde heller lese om Donald og superhelter og søte og kule hunder, tenker jeg, da.

Jeg må også presisere at det ikke bare er Isabel som har en rolle blant bloggere her. Hun har ofte kommet opp i diskusjoner med Kristin, litt fordi hun jo føler seg truffet hver gang Kristin sier noe om temaet, men også fordi hun seff er en del av det, med sin åpenhjertige deling av inngrepene sine.
MEN HUN ER IKKE DEN ENESTE. Herregud, hun kan ikke ta all skylda her, det må folk huske. Jeg tipper at hvis du søker opp «toppblogger botox» på Google er det en heeel del fler enn henne som kommer opp.(STYLECONNECTION.NO)


Ukens clickbait

Aaaahh endelig favorittkategorien over ALLLLLLLE. Skulle ønske jeg kunne ta med norske nettaviser her også. Hehehehe.

Det er riktignok bare to punkter på lista denne gangen, lurer på om bloggerne frykter meg litt?

2. Mamma til Michelle: «En trilletur som ikke gikk helt etter planen»

En trilletur som ikke gikk helt etter planen? Hva skjedde, ble noen skadet? Ble nye bebbi-Lucas syk?

Neida, det var bare det at de hadde gjort seg klare for å gå sinn aller første trilletur med ham, men de kom seg ikke lenger enn et par hundre meter fordi… det var så kaldt.

Jøss, bra du sa fra om det, Anna, det visste jeg nemlig ikke sjæl, her jeg går pakket inn i lue, skjerf og ullkåpe hele dagen. Takk for info <333

1. Isabel Raad: «Jeg takker for meg»

HVORDAN være dramatisk når det er snakk om et ellers vanlig innlegg, spør du? Bare si at du takker for deg.

Alle tror du kommer til å slutte å blogge eller noe, selv om du egentlig takker for deg etter at du har vært en helg i Hammerfest og gjort noen «club appearances» som Kardashians ville kalt det.

Hun fikk snille venner og koste seg skikkelig, da. Det er bra. Og venninna som passet leiligheten hadde ryddet hele til de kom hjem. Sykt snilt.

Tenk å få penger for å stille opp på en nattklubb hvor du atpåtil garra får gratis drikke. Det er tøft.

Ukens drama: Rannveig Heitmann

OKEI ARE U READY 4 SOME JUICE???

Dette startet først og fremst med at Rannveig skrev et innlegg hvor hun tar opp en kommentar, som har kommet fra en anonym seff, som kaster ut at Rannveig burde tatt abort, er oppmerksomhetssyk og masse greier.

Hun sier hun har blitt vant til kommentarer som dette, etter lang tid i bransjen, men at det selvfølgelig er sårende og uforståelig at folk kan skrive sånt. Og atpåtil slenger «anonym» med ordet «fitte».

Folk må slutte å kalle hverandre det, serr.

SÅ, DERE. I kommentarfeltet skjer det ting. En som kaller seg for «Mammaen til Jonathan», spør hvem faen Rannveig tror hun er. At hun ble bedt om å ta abort av Rannveig, da hun ble gravid med «W». Som hun altså påstår var «hennes» da hun ble gravid.

Så vi kan anta denne «W» er faren til et av Rannveigs barn.

Videre snakker hun om hvor stygt gjort det var av Rannveig å prøve å hindre dem i å være en «familie», men at det var like greit da «W» tydeligvis er en drittsekk og vattpikk??? (Er det et ord??? Sjukeste skjellsordet, hvertfall. Slemt.)

I neste innlegg skriver hun litt generelt om ting først, blant annet at hun har hatt besøk av God kveld Norge, før hun kommer inn på denne kommentaren fra «Mammaen til Jonathan».

Alt hun svarer er egentlig for å prøve å motbevise alle påstandene og si sin versjon av historien. Rannveig mener riktignok at hun var sammen med denne «W» da «Mammaen til Jonathan» ble gravid. At hun altså gikk ut av forholdet på grunn av utroskap.

Dette er jo to sider av en sak, og det er helt klart umulig for oss å vite hvilken side som er riktig. Det er egentlig likegyldig hva vi vet og mener, men jeg skjønner ikke hvorfor slike ting skal komme ut og at alle skal trenge å lese om dette?

Det er spennende, JA, men litt mer alvorlig enn en ungdomsskolekrangel, selv om det faktisk er litt på samme nivå som en.

Og husk at barna deres blir store en dag. De trenger mødre å se opp til, ikke mødre som hakker på hverandre. Tenk om barna deres møtes en dag i fremtiden, og blir venner, uten at det er noe dere får gjort noe med.

Tviler på at det blir fett for dem å finne ut av hva som blir skrevet og sagt i all offentlighet om hverandres mor og far.

Kan ikke alle bare være venner? <3333(RANNVEIGHEITMANN.BLOGG.NO)


Fjoh, nå skjedde det litt mye her. I mellomtiden til neste sak vil jeg be alle «killer clowns» vennligst GI FAEN, det er ikke gøy. Jeg vil også gi en shoutout til den potetmosen fra Sverige som jeg ikke husker hva heter, men jeeeez så god.

Og jeg vil selvfølgelig be alle om å fortsette å sende tips og fønni greier til victoria@730.no. Jeg elsker å lese mailene deres. Så fortsett/start med det.

FRED UT


Se også: Best og verst fra blogg-Norge: Linnéa Myhre-spesial