Hopp til hovedinnhold
(INSTAGRAM + 730-KOLLASJ)

Best og verst fra blogg-Norge: Uke 38

(INSTAGRAM + 730-KOLLASJ)


Halloisen, håper alle har det fint. Jeg har det prima, bortsett fra at jeg har blitt forkjøla for andre gang siden skolestart, tar null selvkritikk for det. Andre som heller ikke tar så mye selvkritikk som de kanskje burde, er de kjære bloggerne våre.

Lykke til med det. Eller lykke til til oss. Ingen vet.Ukens nykommer: Maren Platou

Ja dere, TENK at vi skulle bli velsignet med en helt ekte blogg fra selveste Kygos kjæreste.

Maren har altså fått seg blogg under NOUW, og annonserte på insta for noen dager siden at hun var blitt en av deres «top bloggers».

Ja, hun skrev det på engelsk. Fru Lini skriver altså også engelsk på bloggen, deler masse fine bilder, innlegg fra reisene og litt mote og inspo, seff. Det er godt å se at de holder tritt med hverandre mens de reiser verden over. Jeg tenker de snart må få barn, TENK SÅ PENE BARN???

Men på ekte er dette en ganske bra og ikke clickbaithelvetes blogg, så om du orker å lese engelsk og liker fine bilder, vil dette ha positiv effekt.VELKOMMEN TIL BLOGGVERDENEN <3 (MARENPLATOU.COM)


Ukens gladnyhet: NetteNestea

Apropos pent par og pene barn; Anette Haga giftet seg nylig med sin Emil, og nå venter de også barn!!!!

Ja, det er snakk om han Emil som var med i sesong to av Paradise Hotel, ble sammen med Thea og fikk Norges første Pærra-baby.

Men nå skal han altså få en til, håper det blir en flott liten bloggebebi, og jeg tviler ingenting på at det blir en sjukt kul og flink og snill en.

GRATULERER TIL BÅDE ANETTE OG EMIL!!! <3SE SÅ SJUKT FINE?? (NETTENESTEA.COM)


Ukens clickbait


 
Mamsen til Michelle er jo på en slags pause, som antakelig- og forhåpentligvis er permanent. Neida, joda, neida, joda.

Heldigvis har vi jo flere å ta av.3. Isabel Raad – «Too much information»

Isabel svarer på noen spørsmål, og mener selv at hun er i det kleine hjørnet i dag.

Hun svarer blant annet på spørsmål om hvor mange hun har hatt sex med, som hun IKKE svarer på, og om hun har hatt trekant, som hun bare sier ja til, men ikke vil utdype.

Også svarer hun på om hun bruker bind eller tampong når hun har mensen. Da bruker hun tampong, men hopper riktignok over mensen så ofte som mulig, for det finnes ikke noe verre enn mensen… nei….2. Isabelle Eriksen – «Uken som gikk// Jeg har fått bank. Jeg slutter!! Dette er jeg fæl til. Antrekk ++»

For det første: VI ØNSKER OSS KORTERE TITLER.

Nå har den NYE Pærra-Isabellen slengt seg på skuta. La oss gå gjennom de to tingene vi lurer mest på i denne usannsynlig lange tittelen:

«Jeg har fått bank»-delen handler om at hun refererer til det innlegget som var mest lest i uken som gikk, hvor hun under et spørsmål om hun har fått bank, kun svarer «ja».

«Jeg slutter!!»-delen handler om at hun skal slutte å snuse. Ikke å blogge der, altså.1. Isabel Raad – «Min hemmelighet»

Håper ikke du blir veldig forvirra av navnene.

Men ja, Isabel prøver å fortelle om sin hemmelighet. Det handler ikke om noen nye inngrep, eller det inngrepet hun jo aldri fortalte om. Ikke om Pierre heller.

Det handler om et øyevippeserum. Hvor mange sånne finnes det? Er det den nye barberhøvelen?

Den er grei.Ukens idioti: Sophie Elise

Neida, dette handler ikke om noe Sophie har gjort, men politiet.

Hun har nemlig anmeldt voldtekts-, draps- og voldstrusler, som hun har mottatt over tid. Dette har jo da kommet hovedsakelig i sosiale medier, men hun har funnet fullt navn, og kom med konkrete papirer på hva som hadde forekommet.

Politiet mente dog at det manglet bevis, og valgte å henlegge saken. I ettertid har en politimann sagt at han mente de ikke tolket det så seriøst.

Så, når en godt voksen mann, skriver med fullt navn at han skal drepe en 22 år gammel jente, er det ikke grunn til å få noen varsellamper til å lyse?

Jeg tenker de burde BLINKE OG ULE SOM ET HELVETE.

Selvfølgelig, og forhåpentligvis, er dette ofte bare tomme ord, men det må da tas seriøst?

Uansett hva hun skriver, om disse hvite mennene som pusher 50 ikke er enig med henne om hvordan hennes liv føles, og om folk på hennes alder ikke har samme syn som henne på utseendet, skal ikke sånne trusler aksepteres, uansett hvem de kommer fra.

Og politiet skal hvertfall ikke sitte å få dem til å fremstå helt ufarlige og ubetydelige. Åpenbart skjønner de fleste at Sophie Elise blir redd av sånt, og at hun i det hele tatt bruker så mye tid på å gå ordentlig gjennom det, burde være grunn til å ta det litt mer seriøst enn det har blitt.(SOPHIEELISE.BLOGG.NO)


Deeet var alt for nå. Håper alle har det ok+ og at flere enn meg allerede føler seg skolelei, en og en halv måned inn i semesteret 🙂

Send mail med tips og gøy til [email protected]!!!!!

Snakkes <3

Best og verst fra blogg-Norge: Uke 36 & 37

Nyeste saker fra 730.no

Les mer