Best og verst fra blogg-Norge: Uke 37

29. sep 2016 kl. 00:00
(ANJAJOHANSEN.NO)

A photo posted by Sophie Elise (@sophieeliseblogg) on
Hei hallå! Godt å se dere igjen! Eller kødda, jeg kan ikke se dere, men dere skjønner hva jeg mener. Håper dere synes det er godt å se igjen meg òg. Eller hvertfall spalten?

Jaja, samma det, la oss sette i gang med litt <3BLOGGESNAKK<3

Ukens inspirerende: Anja Johansen

Det føles nesten litt meta å skrive dette, da jeg nemlig tar det fra svømmefruens (unnskyld) innlegg hvor hun oppsummerer uka. Og det er nettopp under punktet «inspirasjon» at Anja spør om det er feil å si seg selv.

Hun har tenkt så mye på alt, hva hun kan gjøre for andre og påpeker nettopp det at man ikke alltid må se på andre for å finne inspirasjon, det holder med å se på seg selv.

Absolutt ikke feil å si seg selv, flottanes og veldig rørende. Hehe <3(ANJAJOHANSEN.NO)


Ukens inspirerende (på ekte): Sophie Elise Isachsen

I innlegget «Å være sjenert» snakker Sophie Elise åpenhjertig om hvordan det er å være sjenert. Hvordan det er å sitte i møter, på date eller andre sosiale sammenkomster uten å tørre å si noe eller bryte inn.

Hun vet ikke når hun burde si noe hun kanskje har tenkt lenge på, og vet liksom ikke når det passer seg. Men det er jo ganske rått, å være så sjenert, men likevel ha en så sterk og mektig stemme.

Det gjør kanskje ikke noe om du er litt sjenert, Sophie, for du skal uansett vite at det er så mange rundt deg som ønsker at du skal si noe, misunner og rett og slett beundrer deg nesten uansett hva du sier. Og den makta er det ikke mange som har!(SOPHIEELISE.BLOGG.NO)


Ukens sitat: Stina Bakken

Når sko er det kjæreste du eier?

I innlegget hvor Stina svarer på litt spørsmål, er det en som lurer på om de ikke er redd for at deres nye valp, Chloe, skal ødelegge ting rundt om i huset. Til det svarer hun at det meste kan vaskes og fikses og at de heldigvis ikke har noen tepper liggende, men noen puter hun har bitt litt på mest sannsynlig må byttes ut.

Men så: «… dyre ting er vi flinke til å legge vekk, så hun ikke biter på det. Vi lar for eksempel aldri sko ligge å slenge rundt».

Materialisme, hva er det? Hehe stakkars oss/dere.(STINA.BLOGG.NO)


Ukens clickbait

Nåååå dere, er det i gang igjen her. Lurer på om bloggerne selv syntes det var litt dødt på clickbait-fronten forrige uke, og slo til litt ekstra nå?

UANZ

4. Anja Johansen: «Jeg slutter på dagen»

Hæææ, slutter du på dagen??? Med blogging? Neida, med snus. Hehe. Kuli for deg, da.

Anja er heller ikke snau med å bruke insta som kanal for å promotere for bloggen sin. Og det er gjerne dramatiske titler, meeeen for å si det sånn; det er ikke så veldig dramatiske innlegg.

Shoutout til deg for å… gjøre hverdagen spennende for deg selv?

3. Rannveig Heitmann: «Audun er pappaen»

Rannveig begynner å ta innpå Isabel og Anna på denne kategorien snart.

Hun har nemlig skrevet et innlegg med tittelen «Audun er pappaen». I dette tilfellet altså Lord Audun Sørseth fra pærra for ca. 100 år siden.

Hun starter innlegget dramatisk, med at hun har holdt på en stor hemmelighet hun ikke har kunnet si før nå, sikkert for å bygge litt oppunder tittelen, ikke sant. Og så bare… De har spilt inn en episode til Auduns TV-serie, «Wingman», hvor han altså prøver seg som far for en dag.

Han er altså ikke faren, og det sier hun at hun uansett ikke kommer til å røpe hvem som er, da hun ikke vil henge ut noen på bloggen. Så… ja.

Jeg hater fortsatt menneskeheten.

2. Mamma til Michelle: «Ingen av barna mine er Jan sine biologiske»

Overraskelse igjen ellerrrrrrr?

Fjoh, vent da, må bare slappe av litt etter den lange, dramatiske tittelen.

Men vent, hæ? Er de ikke? Eller, vi vet jo at ikke de som allerede finnes (hehe) er, men hva med han Lucas, som kommer snart? Har du ikke hele tiden snakket om hvor glad du er for at du denne gangen endelig ble gravid med en du ville og en du ville dele livet ditt med?

Joda. Og han er nok faren til Lucas, er bare det at hun blir så lei seg hver gang noen skal påpeke at han ikke er den biologiske faren til Michelle og William. For dét vet jo vi alle at han ikke er. Så.

Herregøøød.

1. Isabel Raad: «Isabel Louis»

OMG, Louis er jo etternavnet til Pierre!!! Skal dere gifte dere? Har han fridd? Skal dere leve lykkelig videre i alle deres dager?

Neida, det er bare et innlegg som er dedikert til Pierre fordi hun elsker han sånn.

Kult, stilig, grattis.

Håper jeg blir invitert i bryllupet når den tid kommer på ekte, da!

Ukens spons: Fotballfrue

Okei, dette er ikke et innlegg som er dedikert til det sponsede produktet, men i innlegget «Hjemme» opplyser Caroline at barnevognen er sponset.

For all del, jeg synes det er koselig at du har fått bebbi og at alt er på stell, men hvorfor er det slikt at de med mest penger får de dyre tingene gratis? Og hadde ikke du en liten bebbi for bare et par år siden? Jeg tviler sterkt på at vogna du brukte da er ubrukelig nå.

Er dette en sånn slags morskapsmaterialisme? Trenger ikke nye sko med én gang, men MÅ ha ny barnevogn. Og gidder serr ikke betale for den sjæl da, det ville vært for dumt med flere mill. på bok.
Jaja, god trilletur, da!

PS: Huset er nå solgt. Tror husvideoen hjalp. 🙁(CAROLINEBERGERIKSEN.NO)


Sånn, det var alt for denne gang! Håper dere hadde det like gøy som meg. Fortsett å sende mail med tips eller noe annet dere føler for til victoria@730.no

KLEM<3

Se også: Best og verst fra blogg-Norge: Uke 36