Best og verst fra blogg-Norge: Uke 36

18. sep 2016 kl. 00:00
BLOGG-BANDITT #1 OG HENNES BAE (INSTAGRAM)

BLOGG-BANDITT #1 OG HENNES BAE (INSTAGRAM)


Hei på dere! Håper dere har det dritbra og er friske og raske som noen raske fisker. Hæ. Vet ikke.

Uanzzzz, ny uke, sjukt mye nytt i blogg-Norge. Håper dere er klare for litt juice (om det er lov å si). Livet er et lære hehe snakkes.

Ukens video: Fotballfrue selger huset

Dronningen av Siljan aka Caroline Berg Eriksen blir kanskje ikke det lenger?!?!?!

Hun og den søte, lille familien (som nå har blitt fire, GRALLA) skal nemlig flytte. Og i den anledningen har hun ikke bare delt Finn-annonsen og litt bilder, hun har også delt en film. Sjukt.

Jeg vet ikke hva jeg skal si om dette, egentlig. Har ikke kommet meg helt. Vennligst kommenter deres tanker rundt alt dette, eller send meg gjerne en mail. Trenger noen å diskutere dette med.

Ukens caption: Isabel Raad

Isabel er så sjuuukt åpen på sexfronten for tiden, ass!!! Men så bare nei.

Hun la ut det du kan se nedenfor på Snapchat, med den flotte emneknaggen «#sex» etterpå, og så går man inn på innlegget og er litt spent og nysgjerrig på hva som kommer til å stå… 

Så er det et innlegg om at de endelig er alene etter å først ha vært hjemme hos familien til Pierre, for så å ha hatt besøk i Oslo, så nå skal det bli godt å ta det litt med ro bare de to☺

Og så legger hun med en screenshot av samtalen deres hvor han skriver alt de skal gjøre den dagen, blant annet å vaske hele leiligheten og kose seg og ta det med ro. Og så ha sex.

Ok. Koselig. Håper dere får et fint liv! <333(SNAPCHAT)


Ukens spons: Pilotfrue

Ikke nok med at Julianne Nygård og piloten prøver å bli gravide og deler så å si alt om det på bloggen, nå skal hun reklamere for en såkalt «Womanizer»-vibrator fra Kondomeriet.

Som visstnok er et tilbud vi ikke kan gå glipp av. Og at den er så flott og bra. Den finnes i mange stilige farger og design, hun har sin med swarovski og røde roser ☺

Oki kuli.

Vet ikke om jeg synes det er fett eller kult at så og si ingen bloggere har noen slags intimsone eller –grense lenger. Selvfølgelig, del det dere vil, men alt er relativt.(PILOTFRUE.BLOGG.NO)


Ukens tips: Kristine Ullebø

I innlegget «Det er lov å føle seg sexy» skriver Krisssy først «just some randoms pictures and thoughts» (gå på Google translate hvis dere ikke skjønner engelsk).

Så snakker hun om at hun egentlig aldri kjøper nye truser, så hun dro og gjorde det, da. Og etterpå følte hun seg altså så sexy med nye truser, for det må da værra lov å si.

SÅ, dere. Kommer tidenes mest kompliserte matoppskrift. La meg presentere:

Avokado med salt, pepper og chili. Perfekt snack kaller hun det. Sikkert chill og digg, men assååå.

(Nå kan det være jeg er bitter her fordi alle alltid snakker så fint om avokado, mens jeg ikke kan spise det fordi jeg er allergisk, men uansett.)NAM NAM☺ (KRISSSY.BLOGG.NO)


Ukens clickbait

Denne uka var det faktisk ikke så mange å ta av (hva har skjedd der ute???), men den jeg fant fortjener faktisk å skinne litt ekstra, for nå må det snart være nok med å lure oss om denna ungen?

Les og la dere provosere like mye som meg over akkurat denne.

1. Mamma til Michelle

Hehe hvor overraska fra 1-10 ble dere for at Anna vant under denne kategorien igjen? Jeg velger 11.

I innlegget «Vi er på vei inn til sykehuset» skriver hun IKKE om at hun endeliiig skal føde og snart kan slutte å rope ulv på sånne greier som dette.

Hun skriver at de skal inn på sjekk og bli kjent med legene og alt det der. Sånn helt ærlig, den dagen hun faktisk skriver om at hun skal til sykehuset for å føde, eller allerede har født for den saks skyld, kommer ingen til å tro på det.HVOR ER ULVEBABYEN (MAMMATILMICHELLE.BLOGG.NO)


Ukens WORD!!!: Ida Wulff

For mange er det ingen hemmelighet at Ida Wulff har tatt botox i panna. Men forskjellen fra henne og de en million andre som har gjort det, er at hun nevner det for å være ærlig om det, men så sier hun ikke noe mer.

Hun sier ingenting om hvor hun gjorde det eller tipser (som jo er ulovlig uansett) om hvem leserne burde gå til. Fordi det er noe hun har valgt, men hun vil ikke anbefale eller påvirke andre til å gjøre det.

Nå har hun skrevet et innlegg hvor hun forklarer om en mislykket leppebehandling.

At hun skulle fylle leppene sine hos en helt trygg klinikk, men uansett hvor bra slike steder er, er ikke disse tingene bra for kroppen din. Hun endte opp med et resultat hun absolutt ikke var fornøyd med, og noe hun selv kaller «en vorte foran på leppa» i direkte sollys.

Hun har ventet på at det skal forsvinne, men da det ikke gjorde det, endte hun med å gå til en klinikk hvor de løste opp injeksjonene. Så nå er hun kvitt det, og sier hun skal holde seg unna falske lepper for godt.

Den siste tiden har det blitt snakket mye om slike inngrep, og når vi først er inne på dette, må vi jo nevne Kristin Gjelsviks lille (store) utbrudd i videoen i et innlegg hun har kalt «Nå har vi nådd bunnen, for faen!».

Husk at vi er fine akkurat som vi er da, dere!HEI IDA DU ER DRITFIN PÅ EKTE <3 (IDAWULFF.BLOGG.NO)


OG EN TING TIL: alt handler faktisk ikke om utseendet heller. Tro det eller ei!

Sånn, takk for nå, sees igjen snart! Fortsett å sende mail og tips, eller om dere bare lurer på noe, til victoria@730.no. Adios, venner. <3

Se også: Best og verst fra blogg-Norge: Uke 35