Hopp til hovedinnhold
(INSTAGRAM + 730-KOLLASJ)

Best og verst fra blogg-Norge: Uke 36 & 37

(INSTAGRAM + 730-KOLLASJ)


Oppdatert torsdag: 

Breaking blog news: Anna Rasmussen skriver i kveld at hun legger ned bloggen. Mammaen til Michelle (og de to andre) forteller at hun ikke orker mer, og at hun derfor gir seg på topp 🙁 

Vi håper det står bra til med henne og familien, og regner med at en bloggpause (permanent eller ei) gjør godt. 

Saken oppdateres ikke. 


 

Opprinnelig sak: Best og verst fra blogg-Norge uke 36 & 37: 
 
Hallo!!! Siden sist har det hendt mye i bloggverdenen, men også den ekte verdenen. Valg blant annet. Skulle ønske det var et parti som sa det var forbudt med meningsløs blogging, men det er det altså IKKE. Når jeg tenker over det, er det egentlig helt greit, for det er ofte godt å ha noe å bli frustrert av/la frustrasjonen gå ut over. Så takk for det.Ukens bilde: Henote

Henote, eller Henriette, fra årets (og en dag i fjorårets) Paradise Hotel deler et litt spesielt bilde.

Det ser først ut som en helt vanlig speilselfie, men hvis du ser i døråpningen og vipper skjermen litt ned, ser du noe som er riiimelig ekkelt.

Hun selv ble jo selvfølgelig ganske skremt av dette.

I kommentarfeltet spekuleres det i om det muligens er speilbildet som blir reflektert i veggen bak, mens noen kritikere sier det er en artig liten effektapp.

Ikke vet jeg, men jeg håper Lilli Bendriss kan fortelle oss hva som egentlig foregår i det gamle bygget i Oslo, og om dette faktisk er Henotes tipptippoldemor som passer på henne når hun ikke bor hjemme i Trondheim.

NÅR DU IKKE VAR ALENE HJEMME LIKEVEL (HENOT.BLOGG.NO)


Ukens politiske: Mamma til Michelle

I innlegget «Det er ikke en ting damer ikke kan», prøvde Anna å få frem at også kvinner får til det samme som menn. I utgangspunktet kjempefint.

Så var det lagt ved et bilde hvor hun legger vegg til vegg-teppe i bar overkropp.

Så legger Ørjan Burøe ut et bilde på insta, med samme tekst, bare bytter ut «damer» med «menn». Nuvel, enda et forsøk på å være artigper mot mamsen.

Så legger Anna ut en video, som svar på all kritikken, hvor hun attpåtil er splitter naken i et basseng.

Ikke nok med det, nå skal også blant annet Pærra-Sofie og –Andrea legge ut et helt innlegg om hvordan det ser ut når de gjør helt vanlige husting, også med bar overkropp. Forskjellen er at de ikke sensurerer brystvortene, da de mener det handler om mer, fordi kvinner kan jo ikke vise seg i bar overkropp i offentligheten, slik menn kan.

(MAMMATILMICHELLE.BLOGG.NO)


Igjen legger Anna ut en video, hvor både hun og Jan er toppløse denne gangen. Det handler nå om at det faktisk burde være likt for både kvinner og menn, men… Anna er redd for å vise puppene uten å sensurere dem, selv om Jan prøver å presse henne ved å fysisk dytte bort hendene hun har foran puppene sine.

Fjoh. Det skjedde mye.

Folk tror dette er et sinnssykt PR-stunt, da hun jo slipper boken Naken om ikke alt for lenge. Og noen snakker og skriver også om at dette handler om noe annet enn feminisme og likestilling, da det i hovedsak handler om så sinnssykt mye mer, og at det lyser PR all over.

Jeg vet ikke hva jeg skal tro lenger.STRENG ANNA SOM OGSÅ VIL VÆRE SAMFUNNSDEBATTANT (MAMMATILMICHELLE.BLOGG.NO)


Ukens clickbaitDronningene lever(er)3. Mamma til Michelle – «Dette stemmer jeg ved valget»

Ok, dette er ikke 100 % clickbait. Ca. 50 %, kanskje.

Hun skriver ikke nøyaktig hva hun stemmer, bare at hun stemmer blått og er team Erna. Fair enough.

I tillegg skriver hun at det er viktig for henne å påpeke at hun ikke skal drive valgkamp på bloggen sin, men at hva man stemmer sier noe om diverse standpunkt man har, og ikke minst hva som er viktig for deg.

Så godt å få oppklart det.2. Isabel Raad – «Jeg vil ikke innse at det er over»

Nei, dette handler verken om bloggen eller Pierre.

Det handler om at sommeren er over, og at det er kjempetrist. Hun har vanskelig med å akseptere at høsten er her…

Jeg tror nok ikke Rhodos hopper opp til Oslo fordi du ikke vil ha september med det første, dessverre.1. Mamma til Michelle – «Når man planlegger en ny graviditet»

Hæ, har ikke hun og Jan brutt forlovelsen? Skal dere ha en ny bebbi allikevel?

Neida, for ordens skyld; jeg tror de skal utsette bryllupet, ikke avlyse det. De er hvertfall fortsatt sammen, så vet dere det.

Og de planlegger ikke en ny baby, dette handler om da de planla Lucas, som i motsetning til de to andre barna faktisk var planlagt. Den er grei.Ukens beef: Kristina Andersen og Isabel Raad

Oookei, først skrev Kristina et innlegg om ting som irriterer henne. Et av punktene handlet om hvor teit hun synes det var at enkelte bloggere skryter av å knuse og ødelegge iPhones titt og stadig.

Hun mente det var barnslig og at den det gjaldt kanskje ville fått råd til å kjøpe huset hen ønska seg i to år.

Vi vet jo alle hvordan Isabel har snakket mye om hvor mange telefoner hun har kasta i bakken om hun har blitt sint i det siste, men utover det var vi ikke 100 % sikre på at det var henne det ble snakket om.

Før Isabel svarte på ukens spørsmål… Der var det en leser som spurte om hva hun synes om at en viss blogger kommer med stikk etter stikk mot henne.

Til det svarer hun ganske bestemt at hun synes man skal være forsiktig med å henge ut andre og være spydig, når man selv ikke er en engel.

«Det finnes tross alt fortsatt artikler om denne personen hvor hun var i rettsak for å banke opp en jente inne på et solarium. Det å ødelegge en og annen iPhone (som tydeligvis er så barnslig ifølge henne) er litt mildere enn det, gitt», skriver hun.

Hva??? Vi vet jo heller ikke om dette stemmer, jeg har i alle fall aldri sett Kristina skrive om dette. 

Fortsetter underSå alt virker egentlig som en løs kanon.

FØR Kristina selv skriver et innlegg om hvordan det har stormet rundt henne de siste dagene, fordi ting fra fortiden har blitt trukket opp.

Noe hun visstnok ikke er særlig stolt av, og hun påpeker at hun alltid er åpen om å ha hatt en tøff fortid. Hun kan ikke forstå at ting ordnet seg så greit til slutt.

SÅ jeg vet ikke helt hva jeg skal tro, men jeg synes det er sjukt at de klarer å skrive slike innlegg begge to, uten å navngi noen, og kommentarfeltet renner over med lesere som ikke bare skjønner hvem det er snakk om, men skal mene SJUKT mye.

For min del er det også skikkelig spennende å følge med på, for jeg ELSKER sånt drama, åpenbart. Og: Det er forskjell på å snakke om noe noen skriver om åpenlyst på bloggen sin, og ha en mening om det, og å dra opp noe som egentlig ikke har kommet til overflaten og kanskje egentlig ikke burde vært en så åpen sak, hvertfall ikke når det er dritlenge siden.

Men håper alle har det fint, da <333

NÅR DU GIR SER DEN ENE PERSONEN DU IKKE ORKER Å SNAKKE MED PÅ BUSSEN (SRAAD.BLOGG.NO/KRISTINAANDERSEN.NO)


Det var alt for denne gang, så snakkes vi igjen snaaaart!

Fortsett å sende mail med tips og triks og lol og gøy til [email protected]

ADJØ <3

Se også: Best og verst fra blogg-Norge: Uke 33 (!)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer