Hopp til hovedinnhold
FOR EN BUKETT (INSTAGRAM, TERJEAA.BLOGG.NO, INSTAGRAM)

Best og verst fra blogg-Norge: Uke 35

FOR EN BUKETT (INSTAGRAM, TERJEAA.BLOGG.NO, INSTAGRAM)


Heiii! Velkommen tilbake til en splitter ny runde med blogging om blogging, som er det beste du vet. Hehe.

Denne uka har det skjedd ganske mye rart, vi har til og med fått bekreftet at bloggere ikke liker bloggere. HÆ.

Uansett, nå kommer listen med ukens lol og lame.

Ukens video: Ariel Søyland

Den tidligere Paradise Hotel-deltakeren har i innlegget «Dette synes vi om toppbloggere» tatt med seg en venninne for å, ikke overraskende, snakke om de femten første på blogg.no-lista.

Det kan sikkert være gøy dét, men når hun sitter i tjue minutter og snakker om disse bloggerne, og aaaaaaaalt bare handler om hvordan bildene og desginet er, blir det ikke egentlig så veldig spennende.

Liker også at hun snakker negativt om de fleste og at mange er kjedelig og ditt og datt, men så bare «fiiint design, fine bilder og lite tekst, så det ikke blir kjedelig å lese :´)».

Nei, for det er så sjukt spennende å lese om betakaroten og barberhøvler!!! Nei.DE ER HELT NYDELIGE DA (ARIELSOYLANDOS.BLOGG.NO)


Ukens spons: Mamma til Michelle

APROPOS betakaroten og barberhøvler. I innlegget «Jeg er kunden alle nettbutikkene hater» går Anna først inn på at det til tider kan være vanskelig å bo sammen med andre og at du må forholde deg til denne personen og bla bla.

Så går det over til at Jan, denne samboeren, har jobbet i nettbutikk og omtaler Annabanana som marerittkunden, fordi hun fyller opp handlekurven med alt hun liker uten å kjøpe det.

Da er det jo så flott at det finnes nettbutikker med ytterst få varer, for da har hun jo bare lyst på noe av det. Aller best liker hun nettsidene som har Shai-barberhøvler og Betakaroten. For det er jo flott. Spesielt når hun blir sponsa.

KAN BLOGGERE HELT ÆRLIG SLUTTE Å SNAKKE OM DE JÆVLA BARBERHØVLENE OG BETAKAROTEN SOM OM DET VAR LIVSNØDVENDIG FOR FUN FACT: DET ER DET IKKE OG JEG BLIR LEI!!!NÅR DU ER VERDENS VERSTE NETTBUTIKK-KUNDE (MAMMATILMICHELLE.BLOGG.NO)


Ukens tips: Eileen Eriksen

Skjønnheten sjæl har jo vist seg å være over gjennomsnittet interessert i trening og kosthold siden hun kom hjem fra pærra. Titt og ofte deler hun sunne frokosttips og treningsinnlegg på bloggen.

Nå har hun delt en middagsoppskrift. Om det i det hele tatt kan kalles det. Jaja, hvem vil vel ikke ha Toros Bali kyllinggryte til middag? I et innlegg om at hun egentlig har fått ny jobb i hjemmesykepleien.

Mmmm, så kreativt og ordentlig flott med noen gode oppskrifter, nå som vi har kommet til 2016!

Så flink du har vært som lagde denne ferdige retten, Eileen! <3 Det er rett og slett inspirerende. HER FILOSOFERER HUN OVER LIVET OG LURER PÅ OM DENNE RESTAURANTEN OGSÅ KJØRER TORO (EILEENER.BLOGG.NO)


Ukens sitat: Pilotfrue

Hun som er gift med piloten alias Julianne Nygård svarer på spørsmålsrunde. Noen spør stjerna som gifta seg med piloten i et skikkelig Askepott-bryllup (!!!) hva hun tenker om overvektige.

Til det svarer hun:

«Jeg tenker ikke noe spesielt om overvektige folk sånn helt uten videre. Men om jeg møter en overvektig person på tur i skogen eller på treningssenteret så blir jeg skikkelig glad på deres vegne. Da får jeg lyst til å gi han eller henne et kompliment».

For det første: det heter en kompliment. (TIL ALLE SOM KLAGER: «En kompliment» var eneste skrivemåte i alle år, i desember ble også «et kompliment» tillatt. Fordi alle skriver feil.)  

For det andre: MÅ du virkelig mene noe om overvektige? Du sier du ikke tenker noe særlig over det, men at du blir glad når du ser en overvektig som trener? Fordi man må trene eller gå ned i vekt? På samme måte som man må opp i vekt hvis man er litt undervektig?

NEI. DU TRENGER IKKE MENE NOE OM VEKTEN TIL NOEN I DET HELE TATT FORDI DET ER IKKE DIN KROPP!HUN ER SØT DA (PILOTFRUE.BLOGG.NO)


Ukens clickbait

Selv om jeg elsker å skrive om dette, hater jeg det og kvier meg hver gang jeg må
velge ut de verste, for det er så sykt dritt og irriterende at dette egentlig eksisterer.

Lær dere å skrive overskrifter som samsvarer med innholdet, plis.
Uansett, her er topp tre:


3. Rannveig Heitmann

Rannveigs uheldige tittel «Mentalsykehus next» er ikke innafor.

Okei, nummer én: Ikke tull med psykiske lidelser og mentalsykehus.

Nummer to: Ikke. Ikke snakk om at det at du har mye å gjøre og mange tanker oppi hodet ditt tilsier at du har ADHD. Ikke diagnostiser deg selv som om det var den mest normale tingen i verden.

Når du skriver et sånt innlegg, med «Mentalsykehus» som tittel, kan man tro det har skjedd noe alvorlig og at enten du, barna dine eller noen du kjenner har fått en reell psykisk lidelse eller
noe. Men neida, du har bare så mange idéer og ting du vil gjøre og sånt.

Asså.

2. Mamma til Michelle

Denne går jo litt under det samme, da Anna har skrevet en innlegg som blir kalt «En natt på sykehus».
Har du født NÅ? Nei. Har noe alvorlig skjedd? Nei.

Hun hadde billetter til Justin Bieber-konserten, men da hun kjøpte dem visste hun jo ikke at hun skulle bli gravid og at konserten var rundt termindato. Så de må jo gis bort i en konkurranse.

Så for å gjørra det litt ekstra dramatisk bruker hun det at hun mest sannsynlig eller kanskje har en natt på sykehuset når konserten er fordi hun kanskje føder. Queen of clickbait, si. Og det ekke en bra ting.

1. Isabel Raad

Pærra-snella deler den gjeve Queen of clickbait-tittelen med Anna, tror jeg.

I innlegget «I sengen er jeg…» høres det ut som vi skal få noen syke hemmeligheter eller detaljer eller noe, sant?

Neida, det er bare en liste hvor hun fullfører diverse setninger og forteller hvordan hun er i ulike situasjoner.

Når hun først kommer til poenget, altså hvem hun er i sengen, fniser hun det bort og sier hvor kleint det er og gir oss én setning om at hun er aktiv og lidenskapelig.

Så fint for dere, men hvor mange bryr seg? Og igjen med det der om at sex selger… Jeg tror vi har kommet så langt og til et punkt hvor sex bare gjør folk irritert og lei.

Ukens nykommer: Terjes Superblogg

Denne mannen er absolutt ikke ny i blogg-gamet, men han er ny her og fortjener en slags hedersplass. Herregud.

Terje er bonde. Terje er en slags komiker. Terje er en av verdens beste mennesker.

Terje skriver om det daglige livet på gården, hvordan livet generelt er og sånne ting. Og går ordentlig inn i Sunn Fornuft-plakaten, med egne innlegg til flere av punktene. Noen ganger beklager han seg, fordi han blant annet ikke har vært flink nok til å påpeke hvem treningen i innlegget hans er ment for.

Du er unnskyldt, Terje.

Min absolutte favorittspalte fra Terje er «Ukens ku», hvor han logisk nok kårer ukas ku på gården. Jeg synes det er snilt og fint at de fine kyrne får skinne litt.FIN BONDE OG FIN KU (TERJEAA.BLOGG.NO)


Sånn, det var alt for denne gang, håper dere hadde det bra.
Tenk så digg det må være å få så mye penger for å skrive sånne ting. Lurer på hvordan det blir den dagen blogging dør ut.

(Neida, håper det aldri skjer <333) 

Fortsett å sende flere tips til [email protected]!!! Dere vet jeg blir kjempetakknemlig og elsker dere alle sykt høyt. Mer av det!


Se også: Best og verst fra blogg-Norge: Uke 34

Nyeste saker fra 730.no

Les mer