Best og verst fra blogg-Norge: Uke 34

31. aug 2016 kl. 00:00
BLOGG-HELTINNE SOPHIE ELISE (INSTAGRAM)

BLOGG-HELTINNE SOPHIE ELISE (INSTAGRAM)


Helå og hei, jeg er tilbake!

Jeg blir mer og mer fascinert av bloggingen i dette landet, og generelt hva som foregår ute i hjemmene til folk man egentlig skulle trodd var vanlige mennesker…

… men så innser du at de kun kan være av én spesiell rase; bloggere.

Uansett, la oss sette i gang med ukas oppsummering!

Ukens bilde: Ariel Søyland(ARIELSOYLANDOS.BLOGG.NO)


Husker dere hun som var med på Paradise Hotel for noen år siden? Hehe nei, det slutter altså ikke å gro bloggere ut av Pærra. Ukens bilde er altså dette, som er i innlegget «This week &3».

På grunn av neglene, tenker du? Nei, såpass selvopptatte er vi her at vi ikke kan unngå å legge merke til nettsiden hun har oppe i bakgrunnen.

Etter at dette også ble lagt ut på Insta, hvor vi ble tagget i bildet, måtte vi undersøke litt til. PH-baben har blogget bildet intet mindre enn to ganger, og kaller det til og med ukens bilde. <333 Jeg blir helt rørt og ydmyk jeg, asså. Koselig!!! WE LOVE U TOO <3

Ukens stakkar: Stina Marie Bakken

Stina, som er sammen med YouTube-legenden Pelle K, ramser i innlegget kalt «10 problemer med å være venstrehendt» opp, ikke overraskende, ti ulemper ved det å være venstrehendt.

På lista har hun blant annet med at hun får gråfargede hender fordi man på skolen ble tvunget (eller tvingt som hun skriver) til å skrive med gråblyant.

Og at det er fryktelig lett å ta feil glass når man i selskap har glasset på venstre side av tallerkenen, mens den til venstre for deg har det på høyre side. Og at det er sykt vanskelig å spille gitar fordi strengene blir opp-ned.

Huff, skakke værra lett med alle disse problemene vi har her til lands.(STINA.BLOGG.NO)


Ukens inspirerende (på ekte): Sophie Elise Isachsen

Ja, Sophie Elise stikker av med tittelen som mest inspirerende denne uka òg. Bra dame!

Men nå er det altså jorden vår det dreier seg om. I innlegget «Redd planeten vår» skriver hun om «Earth Overshoot day», som vil si den dagen vi mennesker brukte opp de naturlige ressursene vi trenger for å overleve for et år, og at den dagen i år var 8. august.

Hun legger til en link (overshootday.org) hvor man kan finne flere tips til å ta litt bedre vare på jorda vår, og forteller hvor forbanna hun blir for at vi ikke lærte noe om dette på skolen og hvor trist det er at denne dagen mest sannsynlig vil komme tidligere til neste år, og sånn vil det fortsette.

Det er bra Sophie engasjerer seg, og helt ærlig, klimaet og planeten vår bør bli tatt mer på alvor, og sånn er det bare. Jeg klapper i hendene for deg!(SOPHIEELISE.BLOGG.NO)


Ukens spons: Sjukt mange som spiser pizza, kan ikke bare velge én

Peppes har tydeligvis en sykt chill kampanje på gang, noe med billig pizza og drikke etter klokka 20. For å sørge for at alle vet det har Peppes samarbeidet med bloggere, som da altså får betalt for å spise digg pizza. VERDEN ER SÅ URETTFERDIG 🙁 

Blant annet så har Ida Wulff og Stina Bakken skrevet om det, og Sandra Lyng har lagt ut noe greier om det på Insta. De fikk heldigvis ta med seg venner, og Sandra tok med seg <3MAKEUPMALIN<3.(IDAWULFF.BLOGG.NO, INSTAGRAM, STINA.BLOGG.NO)


UKENS BONUS: Tone Deilig Damli

I innlegget «Kinodate med mamma – Rosemari!» snakker Tone Damli om hvor trist det er at hun ikke lenger ser moren sin så ofte, og at hun skulle ønske de kunne møtes mer nå som lille Billie er her, så hun også kunne sett mormoren sin litt mer.

Etter en lang og rørende tekst, kommer endelig tittelen frem – hun vil be med moren sin for å se kinofilmen Rosemari. Asså. Jeg vet ikke om det var søtt eller irriterende med all den teksten for noe som endte opp i noe så kjedelig, men jeg velger begge (mest det siste).MAMMA-MÅL <3 (TONEDAMLI.COM)


Ukens politiske: Hank von Helvete

Å jada, Hans-Erik Dyvik Husby blogger også. Han er vel et av de rareste og mest frittalende menneskene i landet vårt, men det er gøy!

Det er ikke lenge siden han var lei seg for at vi ikke lenger kan brenne hekser på bålet.

Selv om Sophie Elise sitt innlegg også var rimelig politisk, fortjener dette innlegget, som Hans-Erik har kalt «Djevelen bor i bikinitruser, sameluer og burkaer», sin plass her.

Det er mye plapring, men det handler alt i alt om denne diskusjonen rundt hvorvidt burkini burde bli forbudt på stranda i Frankrike og rundt omkring i Europa.

Han påpeker at det kanskje ikke er bra at kvinner rundt om blir tvunget til å gå med burka eller dekke seg til for at menn skal klare å stoppe sine lyster. Men han mener det likevel ikke er riktig å tvinge noen til å verken ta av eller på seg klær.

Kort fortalt blogger Hank’ern at det ikke handler om religionen i seg selv, men at folk ønsker å leke Gud. Etter et titalls lettbeinte rosablogger blir det nesten i overkant seriøst her, men så nevner han Pokémon på slutten. Jeg elsker Pokémon. <3

STÅ PÅ KRAVA, MENNESKER ER VI ALLE!!!(HANKVONHELL.BLOGG.NO)


Ukens clickbait

Min favorittkategori of all time! Denne gangen med kun Mamma til Michelle. Hehe.

3. «Var det egentlig så lurt å flytte til Sørlandet?»

Når hun bruker «egentlig», skulle du vel tro at noe har gått skikkelig ræva, at barna ikke trives og at alt bare er teit?

Feil, hun mener det har gått kjempebra. De har det fint. Liker omgivelsene og barna trives og sånn. Kult, artig med ei litta dramatisk vri.

2. «Jeg skal ikke bli pappa»

Whaaaat, skal du ikke?? Er det en fyr til inni bildet? Var Anna utro? Hva skjer nå?????

Neida, ikke noe dramatisk, det er bare det at hver gang noen spør gjesteblogger Jan hvordan det kommer til å være å bli far, så tenker han at han skal ikke bli far, han er allerede far. Han føler seg allerede som en far for William og Michelle. (Som da altså ikke er hans biologiske barn.) Ok. Koselig!

1. «En utslitt nybakt trebarnsmamma»

Omg har bebbien kommet? FÅ SE!!!!!

Neida. Hun bare føler seg litt sliten nå i slutten av svangerskapet og håper den skal komme snart. Og at hun vet hun kommer til å være en utslitt nybakt trebarnsmamma når ungen kommer.

Hun påpeker også at hun skal være mammaen hans for resten av livet. Dét har hun helt rett i.

Takk for denne uka, håper dere koste dere. Plis fortsett å sende tips til victoria@730.no!
Elsker dere og elsker å få tips om nye blogger og masse lol. Adjø, sees igjen snart!

Se også: Best og verst fra blogg-Norge: Uke 33