Hopp til hovedinnhold
GAMLE KJENNINGER OG NYE HELTER (INSTAGRAM, INSTAGRAM, AFTENPOSTEN)

Best og verst fra blogg-Norge: Uke 33

Goooood dag og velkommen tilbake til det gode selskap.

Blogg-Norge sover aldri, noe vi både merker ved alle innleggene, på godt og vondt, og ved all klagingen over at de bokstavelig talt sover lite fordi de gjør en såpass hard jobb.

Stakkars dere, men takk for at dere finnes, altså.

Er dere klare for ukas oppsummering? BLI DET!

Ukens inspirerende (på ekte): Sophie Elise Isachsen

Vi kan alle, her og nå, enes om at Sophie Elise er dronninga av blogg-Norge, på godt og vondt.

Det har skjedd mye opp gjennom årene, og hun har utviklet seg til å bli en sterk, saklig og reflektert ung dame. Hun har mye tæl og har virkelig måttet tåle mer enn hun har vært nødt til i løpet av sin bloggkarriere.

I innlegget «En heldig jente» har hun lastet opp drøssevis med bilder, av seg og hennes nære og kjære. Etter bildene skriver hun at hun hadde fått en tekstmelding hvor det stod «du er en heldig jente, Sophie». Noe hun selvfølgelig så seg enig i, og så gjennom bildene på telefonen fra det siste året.

Vi er glad for at du føler deg heldig og har det bra! <3

(SOPHIEELISE.BLOGG.NO)

Ukens tips: Caroline Berg Eriksen

Skal du føde? Tenk at det blir en slags spahelg!

Nå nærmer Fotballfrue seg fødsel, og har i den anledning laget et innlegg om hva hun har med i fødebaggen. Et par av tingene hun lister opp er selvsagt en selvfølge, som truser, klær til babyen og toalettsaker.

Men hun har ikke bare tenkt på det mest nødvendige i toalettveska. Hun skal nemlig ha med seg øyenskygge, egen såpe, bodybutter, rettetang, hårføner og viktigst av alt: sexy ammeundertøy.

Ready 4 some fun @ the hospital, si!

Håper hun husker sin egen is. (Neida, for den var ikke noe god. Er noe slags falskt sukker i den, som de kaller stevia. Ikke digg.)

(CAROLINEBERGERIKSEN.NO)

Ukens happening: KYGO x 2!!!!

Jeg regner med at de som ikke har sovet under en stein har fått med seg at vår kjære Kygolini har sluppet sitt eget klesmerket Kygolife, og at hele kolleksjonen ble vist frem på en eksklusiv visning på taket av Steen & Strøm på onsdag.

Kolleksjonen virker veldig fin, men dog litt i det dyreste laget om du bare er student og ikke blogger (spons tas imot med stor takk).

Det var så sykt mange kjendiser og bloggere der, blant andre Andrea Badendyck, Ida Wulff, Stian Blipp, Ylvis-brødrene, Kyrre selv og hele Norges kjære Tone Damli. Skulle ønske jeg også var der…

Et annet sted Tone også befant seg denne uken, var på Findings-festivalen på Bislett Stadion i Oslo.

I hvert fall på fredag, da Kygo spilte, og da var heldigvis jeg også der. Det var artig, men jeg konsentrerte meg mest om å se på kjendiser. Klarte bare bry meg nevneverdig om Tone.

Bevis:

(SNAPCHAT/MEG SJÆL)

Ukens spons: Komikerfrue

Marna Haugen, alias hun som er gift med mannen til Komikerfrue, har blitt sponsa. Med en selvbruningshanske. I innlegget «Nå er det lett å ta selvbruning på ryggen!» skriver hun om nettopp denne hansken. Og hvordan den med en slags reim, som hun så fint kaller ryggdel, mellom hanskene, GA HENNE GÅSEHUD. Store barn og små gleder, eller noe.

I tillegg ser Marna ut til å være sponset med noen fryktelig freshe t-skjorter med enda freshere sitater på, som hun kan rocke mens hun venter på sin nye brunfarge

(KOMIKERFRUE.NO)

Ukens sitat: Anna Edwin

Annais er tilbake, og denne gangen svarer hun på ukas spørsmål. En leser lurer på hvordan det er med det å gå med sekk på universitetet. Til det svarer Anna:

«…du skal nok ikke bekymre deg, for å være ærlig ler jeg litt av den der sekk-veske koden enkelte skoler har, jeg mener…. dafuq??»

E9, gå med det du vil!

(ANNAIS.BLOGG.NO)

Ukens clickbait:

Min favorittkategori hver eneste uke. Gled dere til litt juice, med denne topplista.

3. Isabel Raad

Hehe, overrasket? Nei?

Nå har hun skrevet innlegget med den dramatiske tittelen «Hun som ødela forholdet vårt».

Shiiiiit, er det slutt nå? Er det Martine, som om jeg ikke husker helt feil fikk ødelagt sitt forhold med Pierre fordi han var utro mot henne? Med deg?

Nei, hun har et slags «flashback friday»-innlegg, hvor hun ser tilbake på den gangen hun fikk melding av en jente som sa Pierre hadde vært utro mot henne.

Hun ble, naturligvis, veldig lei seg, og hadde visstnok slått opp der og da, men det varte jo tydeligvis ikke lenge. Hun snakker om hvor usikre de var på hverandre da, og at hun er glad ting er bedre nå. Så det var vel strengt talt ingen som ødela forholdet deres?

Asså dette ble litt for forvirrende for meg. For mye utroskap inni bildet.

2. Anna Rasmussen

Michelle sin mor deler gladelig sexlivet sitt med oss, skriver hun ganske konkret i «Jeg deler gladelig sexlivet mitt med dere!».

Okei, dette er et tilsvar til innlegget hvor hun skriver om at hun og Jan har daglig sex under svangerskapet, fordi det tydeligvis gjør at hun føler seg bedre.

Blir ikke dette litt sånn «hei jeg har hørt at sex selger, så nå skal alt handle om sex!!!» Jo. Og hun fikk naturligvis litt reaksjoner på det første innlegget, derfor svarer hun at hun ikke har noe problemer med å dele det.

Nei vel, men hvorfor må du forsvare det da? Fint og informativt for de som lurte på den originale problemstillingen her, men jeg tror ikke det var så mange.

Hun la også tidligere på dagen ut bilde på Instagram hvor hun har tatt bilde av skjermen at hun skriver innlegget, med overskriften «Daglig sex i svangerskapet» med «i kveld blir det intimt på bloggen» som caption. (Det er borte fra Insta nå.)

Lurer på hvor mange som satt klistret til PC-skjermen i spenning helt til det innlegget kom ut. Høhø.

1. Pilotfrue

Julianne Nygård som altså er gift med en pilot og derfor kaller seg Pilotfrue (originalt navn, ass) skrev innlegget «To måneder på vei».

HERREGUD! ER DU ENDELIG GRAVID ETTER AT DERE HAR PRØVD SÅ LENGE? Nei.

Hun hadde drømt det. At hun var gravid og to måneder på vei. Hun hadde en drøm som virket så sykt ekte, så da hun våknet ville hun bare bli liggende og drømme videre. Vips så hadde hun vært tre måneder på vei, si. Nei.

Det er det her som gjør at noen bloggere skiller seg fra resten av menneskeheten.

Ukens nykommer: Helene Drage

Ønsk Helene velkommen! Neida, hun er vel ikke så ny, men hun er såpass ny at det er verdt å ta henne med her, for jeg visste ikke så mye om henne fra før.

Helene er blant annet personlig trener og kostholdsveileder, og det er det bloggen hovedsakelig går ut på, i tillegg til mer personlige ting.

Hun er flink til å formidle og skrive, og selv om hun skriver om trening, kropp og mat har hun, hvertfall ut ifra det jeg har sett, holdt seg godt til Sunn fornuft-plakaten.

Det var også hun som hadde innlegget som ble delt mye på Facebook, hvor hun hadde fulgt alle regler politi og andre instanser har kommet med for at folk ikke skal bli voldtatt, da hun skulle ut på bytur.

Selvfølgelig med en humoristisk vri, for å påpeke at det ikke er offeret som skal følge reglene. Det står det mer om i dette innlegget.

Heia Helene, håper vi får se mer til deg! <3

(HELENEDRAGE.NO)

Nå må jeg samle meg litt ordentlig etter sommeren, festivaler, bruddet mellom Märtha og Ari (</33) og så sykt få medaljer i OL. Slitsomt liv hæ, nesten like tøft som dissa bloggerne har det med å jobbe med bloggene sine hele tiden.

Huff, stakkars oss.

Håper dere likte det dere leste denne uka også! Og serr folkens, takk for alle tips jeg får på mail. Dere en rå gjeng, skulle ønske jeg var bestevenn med dere alle sammen. Fortsett å sende til [email protected] Hehe takk. Klem.

Se også: Best og verst fra blogg-Norge: Uke 31 & 32

Nyeste saker fra 730.no

Les mer