Best og verst fra blogg-Norge: Uke 33

24. aug 2017 kl. 00:00
(INSTAGRAM + 730-KOLLASJ)

Hallo og hjertelig velkommen skal dere være. Denne uken har det mildt sagt skjedd mye. Altså ja, jeg startet på skolen igjen og det var grusomt nok i seg selv, men bloggverdenen tar aldri pause, for å si det sånn.

Ukens nedtur: Pilotfrue

Babydrømmen til Julianne og Ulrik er knust 🙁

På dette fjerde prøverørsforsøket fikk de først positiv graviditetstest, men da de har brent seg på å være litt vel tidlig ute med å fortelle det før, ventet de altså litt denne gangen.

Og mens de koste seg og fordøyde den glade nyheten, skjedde det som ikke skulle skje. Hun blødde, og det viste seg at den andre spontanaborten var et faktum.

Hun har selvfølgelig delt sine tanker på bloggen, men den første beskjeden kom på instagram, hvor hun skrev:

«Denne uken har vært en av de beste og verste ukene i mitt liv. Den startet helt fantastisk med positiv graviditetstest på mandag og en ny lykkerus. Mens vi fordøyde den gode nyheten sammen med våre nærmeste skjedde det som ikke skulle skje. Jeg begynte å blø. Etter to tøffe dager med fortvilelse og blodprøver har vi nå fått beskjed om at hCG- nivået mitt er halvert. Det er brutalt hvor fort lykken kan snu».

(HCG er altså graviditetshormonet).

Vi heier på Pilotfrue og pilotmannen, og håper mirakler kan skje og at Lykke og/eller Severin dukker opp fortere enn vi aner. <3

(PILOTFRUE.BLOGG.NO)

Ukens video: Mamma til Michelle-Jan

Okei. Nå skal dere høre her.

For det første er det uvant å skrive så mye om Anna som jeg har gjort de siste ukene, som ikke bare er clickbait. For det har startet med at jeg trodde jeg hadde drøssevis med clickbait å ta av nå, men så viste det seg at det faktisk ikke var det???

Altså. Anna og barna + Jan flyttet hjem til Søgne bare noen dager etter at de flyttet til Oslo. Hun sier det er fordi hun fikk for lite tid med dem når hun var på treninger, og at hun heller skulle fly frem og tilbake til Oslo på dagsturer. Hokeeeeh lykke til med det.

Så, nå har Anna og Jan avlyst/utsatt bryllupet. For å være helt ærlig synes jeg det er litt rart at hun skriver utsatt etter skråstreken. Er det avlyst eller er det ikke??? Hvem vet? Ikke jeg.

Så har hun nå også trukket seg fra Skal vi danse?. Hun sier det ble for mye stress og for mye som skjedde. Det kan jeg jo helt ærlig forstå nå, da.

Men har altså Jan, eller Janbanan som han selv omtaler seg, laget en video hvor han snakker ut. Den varer i tretten minutter og har dårlig lyd, pluss at jeg helt ærlig ble enda mer forvirret. Han snakker bare om masse ymse.

Men han påpeker hvertfall at vi ikke vet noen ting og at det faktisk var han som ville avlyse bryllupet. Og at vi egentlig ikke vet hvilken dialekt han snakker. Og at huset deres er i en blindvei. Den er grei.

Håper de har det fint, altså <3

Ukens clickbait

Ettersom det denne uken ble bygd opp med clickbait hos mamsen, men alt viste seg å egentlig være sant (… tror jeg?), har jeg funnet ut at jeg kun tar med frøken Raad denne gangen. Håper dere tilgir meg.

3. Back to School

Hæ, skal Isabel begynne på skolen igjen? Gjøre noe ved siden av bloggen? Syntes ikke hun det var så slitsomt og fryktelig mye jobb med denne bloggen, da?

Joda, det er bare et innlegg hvor hun viser litt favorittklær fra Nelly. Det passer jo så bra for alle andre å shoppe, nå som det er skolestart ;-))

2. Jeg er så forbanna

Har noen slått til deg? Har du kranglet med en venninne? Pierre? MOREN DIN?

Neida, mista bankkortet sitt på byen, da vet du. Huff a meg, tenk en hel dag uten å kunne dra kortet… 

1. Alt dramaet som skjedde på Rhodos

Okei, denne er kanskje egentlig ikke så veldig clickbait, for hun forteller jo om det som skjedde på Rhodos. Og godt er det, for folk har lurt og jeg tror det er bedre hun faktisk forteller, så slipper folk å spekulere så fryktelig mye.

Men det er altså ikke så dramatisk som hun fremstiller det. Hun droppet en venninne det viste seg at hun ikke kom så godt overens med, og som hun mener ikke behandlet henne som en veldig god venninne. I tillegg kom Pierre ned. Det startet med at de ignorerte hverandre, så kranglet de, så snakket de ut.

Og nå har de det fint, hun har det fint, og hadde det ellers veldig fint på Rhodos. Nå er hun i Oslo, da.

Ukens politiske: Joakim, Sophie Elise og Fetisha

Såååå, hva gjør dere for å få folk til å la være å stemme på et parti dere ikke liker? Joakim, Sophie Elise og Fetisha lager hvertfall en video hvor de parodierer partiet de vil holde folk unna, ved å… gjøre politikerne de etterligner rimelig motbydelige samtidig som de ramser opp ting de har fått gjennom, som egentlig er helt på trynet.

Fair enough. Men må innrømme at jeg ble så satt ut første gang jeg så den, så jeg måtte se den igjen for å skjønne litt mer. Skjønte fortsatt ikke så mye. Men ble fascinert.

Joakim skriver at det skremmer ham at dette partiet, med tre av toppolitikerne; Siv, Sylvi og Per, er med på å styre verdens flotteste land. Enig i det.

De skal ha creds for å komme på en sånn idé.

VERDENS BESTE BILDE <3 (JOAKIMKLEVEN.BLOGG.NO)

Håper folk stemmer, da!!! Det er viktig. Og stem på det du vil, så lenge det er bra for både deg selv og alle :))) Dagens visdomsord fra meg.

Flere visdomsord: send meg mail med tips og gøy til victoria@730.no!

Elsker dere <3

Best og verst fra blogg-Norge: Uke 31 & 32