Hopp til hovedinnhold
NOEN AV UKENS SKURKER (MAMMATILMICHELLE.BLOGG.NO, INSTAGRAM, RANNVEIGHEITMANN.BLOGG.NO)

Best og verst fra blogg-Norge: Uke 31 og 32

NOEN AV UKENS SKURKER (MAMMATILMICHELLE.BLOGG.NO, INSTAGRAM, RANNVEIGHEITMANN.BLOGG.NO) 


Halois og velkommen tilbake til denne artige spalten om det beste, loleste og jævligste fra blogg-Norge fra uke 31 og 32. Håper dere likte første utgave, og er klare for mer.

Ikke tro dere blir kvitt meg og denne spalten med det første, for her er det mye å ta av.

Men la oss være litt seriøse – jeg får vondt langt inni sjela over hvor mye idiotisk som er ute og går i landets bloggunivers. Takk for de få som klarer å levere noe bra. 

LA OSS SETTE I GANG.

Ukens inspirerende: Caroline Berg Eriksen

Jeg vil for det første aldri slutte å kalle henne Fotballfrue, for det vil hun alltid være. Og mannen hennes, som ca. ingen husker hva heter, vil for alltid være «mannen til Fotballfrue».

Disse turtelduene har nå en ny bebbi på vei, og barnerommet begynner å bli klart. Dette snakker hun om i innlegget «The sky is the limit».

Flott og internasjonalt med engelsk overskrift he he he. Det handler om at babygymmen er en sky. Trivelig og inspirerende (/motiverende??)!!! Kun det beste er godt nok, si. Men på alvor, vi er glad for at det ser ut til å stå bra til med den lille familien. <3 (CAROLINEBERGERIKSEN.NO)

Ukens inspirerende (på ekte): Mamma til Michelle

Vi må faktisk snakke om Annabanana denne uka også, men nå er det litt hyggeligere, kanskje. Søta har skrevet et innlegg som heter «Endelig kan jeg leve det livet jeg fortjener!», hvor jeg helt ærlig trodde hun skulle skrive om hvor sjukt hun fortjener pengene hun tjener på bloggen eller noe og hvor sjukt rik hun er (hun har nettopp kjøpt nytt hus og flyttet til sørlandet).

Men det var ikke det! Hun har det sååå fint med Jan og han er så snill mot henne og greier. Det er bra. Dét fortjener hun jo. Søte! <3

(Var dette inspirerende, egentlig? Jeg vet ikke, men følte jeg måtte være snill. Angrer kanskje litt nå. Snakkes.) (MAMMATILMICHELLE.BLOGG.NO)

Ukens clickbait:

Asså, her blir det en del å ta av hver uke tror jeg, så vi tar ei litta toppliste nå òg.

4. Rannveig Heitmann

Småbarnsmoren skrev et innlegg med den dramatiske tittelen «Tårene renner». Ånei, har noen dødd? Har de søte, små barna dine skadet seg?

FLAKS for meg, startet hun innlegget med å fortelle at hun har nyst så sykt mye og at tårene hennes renner. «Jaja», tenker naive jeg, og blar gjennom de en milliard bildene, og finner bare en tekst nederst om at barna skal begynne i barnehagen igjen? Virkelig, handlet det bare om at du har en allergisk reaksjon?

ORKER IKKE.

3. Eileen Eriksen aka PH-Eileen

«Brud på lørdag!» får alle i hele verden til å tenke at man skal gifte seg. «Men hun har jo bare vært sammen med han fyren her siden hun kom hjem fra Paradise Hotel?», var det første jeg tenkte. Og ja, det stemmer det, for det er ikke søta sjæl som skal gifte seg.

Hun skal sminke en dame som skal gifte seg. Jaja, du prøvde da, Eileen.

2. Mamma til Michelle

Jeg hadde egentlig tenkt til å være grei med Anna denne gangen, men jeg måtte dessverre se meg nødt til å ta henne med her nå også.

Asså. Når du sier «Hvorfor måtte jeg ha så uflaks å bli gravid?», tror alle du har skikkelig fæle svangerskap og egentlig ikke liker barna dine.

Neida, hun snakker om hvor glad hun er for at hun fikk denne sjansen, fordi det gjorde henne bedre eller jeg veita faen, gadd egentlig ikke følge med mens jeg leste. Men fikk med meg at hun hadde grått under den FØRSTE graviditeten, fordi hun trodde det skulle gå dårlig. Men at hun tydeligvis tok feil.

1. Dronninga av clickbait alias Isabel Raad

Er det noe i vannet (spriten) man får på pærra, eller? Når du kaller innlegget «Jeg har aldri vært så sjalu før», skulle du tro Pierre hadde møtt en skikkelig deilig, smart og snill dame, som Isabel føler seg truet av.

MEN HUN ER SJALU FORDI HAN HAR KJØPT EN FÅKKINGS BADEMADRASS???

I tillegg har vi fått inn tips i form av screenshots fra en eminent leser, som viser at Pierre la ut bilde på Instagram hvor han skrev hvor sjalu Isabel var. Under kommenterte noen hva det handlet om, denne bademadrassen, og noen minutter senere er plutselig kommentaren hennes borte.

Da er det angivelig Pierre som har slettet den, vel? Sleipt? Lol.

Ukens spons: FunkyGine

OK sorry, jeg er ikke ferdig med rødbetsalaten. Rødbetsalat med cottage cheese? På brødskiva? Noen må gå, og jeg velger menneskeheten.

Denne gangen er det FunkyGine aka Jørgine Massa Vasstrand som har fått fin spons. Hun har gitt innlegget den sjukt lange tittelen «Et lite skritt for menneskeheten, et stort skritt for kjedelige brødskiver!» Men den veltrente skjønnheten vil ikke engang spise den sjæl.

Hun sier hun føler seg inhabil fordi hun elsker både rødbeter og cottage cheese. LOL jeg tror det er løgn, jeg tror hun skjønner selv at dette høres litt lugubert ut, så hun holdt seg unna.

I stedet ga hun det til brorens fotballag etter en kamp på Norway Cup. STAKKARS GUTTER, her er de for å kose seg og spille fotball, så skal hun tvinge på dem dette? Er det i det hele tatt lov? SE SÅ FORNØYDE DE SER UT 🙂 (FUNKYGINE.COM)

Ukens BONUS:

Okei okei okei, denne er for bra til å ikke bli tatt med, selv om innlegget kom ut i starten av juli. Jeg må faktisk ta det med. Det dreier seg om verdens beste menneske. Hæ, Bernie Sanders? Nei, John Arne Riise. <3

Håper alle har fått med seg at han fortsatt blogger?

Bloggstjernen Fotballstjernen skriver i innlegget «Ny livsstil» at nå som han har «tatt en pause fra fotballen», så kan det være livsstilen endrer seg betraktelig, da han naturligvis ikke er like aktiv lenger. Så han trengte et sunnere alternativ enn brus, og valget falt på Farris.

Er ikke Farris egentlig brus? Kullsyrevann med smak, liksom? Jaja, søt er han uansett. Favoritten hans er Bris med bringebær og granateple <333 (Enig, den er god!)(JOHNARIISE.COM)

Ukens forbilde: Annais

Det er fint og flott og gøy med bloggere som viser at de kan være støgge selv om de er dritpene, ha en rævva dag selv om livet generelt er bra, og noen ganger rett og slett gi litt faen. Det er Annais aka Anna Edwin (hun kaller bloggen Annais fordi hun er så glad i is, null tull) veldig flink til.

Hun har også en jevnlig greie med å legge ut bilder som egentlig ikke ville kommet med på bloggen, fordi de kanskje ikke er like heldige, men så samler hun opp de verste og kaster dem ut likevel.

Hun er dog vakker uansett, men bildene er kjempegøye og hun er kul og bra som gjør dette i et ellers skada bloggmiljø. Heia Anna, mer is! <3(ANNAIS.BLOGG.NO)

Ei litta tilleggsnotis fra meg: Bloggere som ikke kan reglene på hun/henne og da/når bør alvorlig talt ikke få betalt. Og en ting til!!! Dere som overdriver bruken av utropstegn (hehe tok dere den?). Spesielt i overskrifter. «Dagens outfit!» og andre ting jeg ikke kommer på akkurat nå. Vi trenger dere ikke. Igjen, noen må gå. Erna Alle.

Og fortsett å sende tips om blogger/drama/lol til [email protected]! Takk for alt jeg har fått hittil. Elsker dere på ekte. Håper dere får et bra liv.

Se også: Best og verst fra blogg-Norge: Uke 30

Nyeste saker fra 730.no

Les mer