Hopp til hovedinnhold
TRE AV LANDETS MEST INNFLYTELSESRIKE BLOGGERE (MAMMATILMICHELLE.BLOGG.NO, SRAAD.BLOGG.NO, STYLECONNECTION.NO)

Best og verst fra blogg-Norge: Uke 30

Hjertelig velkommen til vår nye spalte! Her skal vi ta opp ukentlig snadder fra norske blogger. Både ting som er sjukt lol, og noe bra på ekte og helt uironisk. Siden dette er første utgave tar jeg meg friheten til å ta med litt ymse fra blogg-verdenen den siste måneden, altså en slags juli-spesial. Det må da være lov?

Dette er serien som kanskje gjør at tørste clickbait-bloggere som kun er ute etter $$$ kanskje ikke får mer enn våre klikk. Vi oppsummerer alt det viktigste her, så dere ikke lenger trenger å falle for fristelsen. Høres ikke det flott ut? Takk.

Okay, vi bare kaster oss uti det med et par kåringer.

Ukens tips:

Føler du deg tjukk fordi du er gravid? Ta vippeextensions!

Asså, spør du meg så spør jeg deg, men Anna Rasmussen aka mamma til Michelle synes tydeligvis det gir mening å klage over å føle seg stor, for så å fortelle om hvor bra hun føler seg etter en, selvfølgelig sponsa, time med vippepåfyll.

OK, skjønner at det er fordi du vil føle deg fin under svangerskapet, men ser ikke helt hvordan det endrer det faktum at du føler deg mindre stor med nye vipper. Vi synes du er fin nok som du er, Anna!!! <3

Ukens clickbait:

Her trenger vi mer enn bare én, så nå skal du få ei litta topp fire-liste.

4. Paradise Hotel-Eileen 

Årets kanskje aller mest likanes PH-dame, Eileen Eriksen, har nylig hatt en beef med Ulrikke Falch aka Skam-Vilde. Hva den handlet om orker vi ikke å gå inn på, men Sarpsborg-snella snakker litt om det her

Jeg skal ikke beefe selv, men overskriften «Jeg kjefter på meg selv hver dag!» kan virke ganske brutal.

Den er ikke det, hun blir bare litt frustrert på seg selv fordi hun synes det er vanskelig å stå opp om morgenen 🙁 

Hold deg fast: Det blir mye verre. 

3. Mamma til Michelle 

«Å nei, har dere blitt ranet!» tenkte jeg da jeg leste innlegget «Eiendeler for tusenvis av kroner har forsvunnet».

Heldigvis har ikke den lille familien vært offer for en lumsk banditt, MtM kjører bare en annonse for smartlapper.no. Med tittelen refererer hun selvsagt til det faktum at endel matbokser, blinkesko og regnjakker forsvinner fra sin rettmessige eier grunnet dårlig merking i barnehagen, og snakker tilsynelatende ikke om seg selv, eller en spesifikk hendelse.

2. Igjen, Anna Rasmussen to the rescue

Med «Vi har snart 4 barn i hus», skulle du tro at hun ventet tvillinger? En valp som kommer om en måned eller noe annet gøy?

Neida, det er bare barnefar Jan som også oppfører seg som et barn. Angrer på at jeg leste hele innlegget. 

1. Isabel Raad, eller Paradise-Isabel om du vil

Frøkna serverte oss «Forhåpentligvis sier han ja» som overskrift. Åh, skal hun fri til Pierre, tenker du kanskje nå?

Neida, bare spørre om han vil bli med til Rhodos. 

Ukens spons:

Okei, det var faktisk ganske vanskelig å finne noe her som åpenbart var en vinner nå som Betakaroten-sesongen snart er over, og alle heldigvis er ferdig med å late som de leser erotiske bøker… (For en liten stund, det var jo ikke strategisk av forlaget å gi alle bloggere boka samtidig).

Men vi vet HELDIGVIS hva Kristina Andersen spiser på brødskiva nå!! Sørlandsprinsessen har nemlig fått teste den nye rødbetsalaten til Delikat med cottage cheese. Sykt chill å slippe å dra på butta å handle pålegg sjæl, når du får det rett i postkassa, eller? Og jeg ble altså så letta da jeg fikk vite hva hun spiste på brødskiva for tiden. Før meg til nærmeste Meny ASAP! (Tulla, hvem liker rødbeter.)

Ukens drama:

Hei igjen, Isabel. Litt småsur? Det virker sånn. I innlegget kalt «Mitt utbrudd på Snapchat», skriver skjønnheten at hun måtte få ut litt frustrasjon, som hun selv mente var for drøyt for bloggen, og dette gikk utover alle Snap-følgerne hennes.

Lettlurt som vi er la vi henne til for å se hva hun var så sint for, og alt dreide seg egentlig bare om at hun igjen hadde sett andre bloggere skrive om henne, og at hun bare var smigret over at de brydde seg så mye om henne og hennes liv. Så dere trenger altså ikke legge henne til på Snap og sjekke selv, det var ganske boring. Vet heller ikke hvem det faktisk var som hadde snakket om henne. Noen som kan fortelle oss? Mail [email protected] ASAP. Takk! 

Våre pålitelige kilder sier at sinnet var rettet mot Kristin Gjelsvik, som har tatt et oppgjør mot teite bloggere som bruker clickbait og samtidig klager over jobben sin. KG blir så engasjert at hun peiser på med tre utropstegn i tittelen, les innlegget her

Ukens forbilde:

Denne er helt uironisk, for nå skal vi snakke om hvor bra Kristin Gjelsvik alias dama bak Style Connection er. For en stund siden bestemte hun seg for å gå all vegan, da hun mener kjøttindustrien er fucka. Hun er klar på at hun mener alle må få velge selv, men at hun vil bruke stemmen sin på å vise virkeligheten av hvordan ting er.

I motsetning til andre som gjør dette uten å egentlig kunne begrunne det, setter hun seg ordentlig inn i det, og kommer tilbake med faktabaserte innlegg og gode holdninger. I tillegg er hun et friskt pust fra alle utseende- og kroppsfikserte blogger, og går hardt ut mot blogger med tomme ord, som tydeligvis mener de fortjener å få en høyere lønn enn lærere og leger, fordi de gjør en såpass hard jobb. Ja, huff så slitsomt det må være å blogge om hvor dårlig samvittighet dere har for å ha spist en potet for mye til middag i går.

TAKK, KRISTIN! <3333 Flere som deg, takk. 

Nytt innlegg kommer om en ukes tid, i mellomtiden kan du gjerne sende bloggtips til [email protected] ♥♥♥ (For eksempel forslag til «Ukens nykommer», flotte spons-innlegg, clickbait ut av denne verden og lignende. Takk!) 

Se også: Blogg-kometen Anne K går hardt ut mot jenter med blomsterkrans på hodet

Nyeste saker fra 730.no

Les mer