Hopp til hovedinnhold
(INSTAGRAM + 730-KOLLASJ)

Best og verst fra blogg-Norge: Uke 30

Hallooo! Håper dere har det fett i sommervarmen! Er det bare meg, eller har det vært sjukt bra sommervær i Oslo (BANK I BORDET HEHE)? Nei, men på ekte, jeg er veldig fornøyd. Og jeg har til og med vært ti dager i Nord-Norge pluss fem dager på Vinjerock, langt oppi Jotunheimen (herregud det vaaar sååå gøy!!!), uansett fornøyd med været.

Uansett, nå blogg!!!

Ukens inspirerende (på ekte): Andrea Badendyck

Andrea har jeg skrevet svært lite om før, men hun er vel en av de vi kan kalle en av Norges O.G.-bloggere? Hun har holdt på i noe som føles som alle de millioner av årene blogg har eksistert her til lands.

For et par uker siden skrev hun et ganske bra innlegg om hvor krisestemning det hadde blitt inne på «bloggergossip» på Jodel, noe jeg jo har nevnt litt her tidligere. Folk der inne er ikke direkte snille.

Men for et par dager siden ble jeg litt ekstra inspirert/glad/stolt av noe Andrea la ut. Nemlig et bilde av seg selv, helt uten sminke, vippe-extensions, noe som helst.

Det er ikke ofte vi ser det i denne bloggverdenen, da 90 % har vippe-extensions, og gjerne sier de er sminkefrie selv om de har minst tre lag sminke. Men dette er så flott, og jeg tror dette må være det fineste jeg har sett Andrea ever! Herreguri.

HALLO SÅ FIN?? OG SÅ SJUKT FIN HUD??? (ANDREABADENDYCK.BLOGG.NO)

Ukens tips: Mamma til Michelle

  Dette er jo en liten fortsettelse fra forrige gang, da jeg i clickbait-delen skrev at Anna ønsket seg ei datter.

Men nå dere, har hun fått litt tips til HVORDAN MAN KAN LAGE JENTEBABY!!! Heldigvis deler hun dem med oss:

«1. Ha sex et par dager i forveien før eggløsning.

2. Dropp orgasmen, riktignok for jenter, haha!

3. Send mannen i en varm dusj før samleie.

4. Spis kylling, blåbær og masser av ris!»

 Jeg vet ikke hva mer jeg skal si, enn …takk? Fett? Lykke til?

ET HYGGELIG BILDE AV MOR OG TIDLIGERE JENTEBABY, NÅ LITT ELDRE DATTER, SOM BADER OG KOSER SEG (MAMMATILMICHELLE.BLOGG.NO)

Ukens bilde: Kristina Andersen

  Verdens søteste Kristina har vært på tur med familien sin. Grilla og kosa seg. Og hengt med lamaer.

Og jeg vet ikke om hun selv har tenkt over noe mer enn at hun tar bilde med den ene lamaen, jeg kaller den herved Kjell-Ronny. Men bare SE så sjukt synkrone de er på det bildet?

Som om Kjell-Ronny er Kristinas long lost bror, bare ikke egentlig. De ligner jo egentlig ikke.

Det bare ser ut som Kjell-Ronny og Kristina føler samme vibe der ute ved Lista Fyr. Kanskje det er noe i lufta på Sørlandet?

KJELL-RONNY OG KRISTINA FØLER VIBEN (KRISTINAANDERSEN.NO)

(P.S.: Håper ingen blir støtt av at jeg ga lamaen et guttenavn. Jeg vet ikke hvordan man ser kjønnet på en lama. Synes bare navnet passet. Så hvis noen ser at det egentlig er en jentelama, så beklager jeg på forhånd, altså.) 

Ukens clickbait

3. Isabel Raad – «Dette går ikke lenger»

Hva da? Bloggen? At vi ikke får vite noe om ståa mellom deg og Pierre?

Neida, å være på Rhodos. Selv om hun ikke klarer å slappe helt av mens hun er der nede, er det visst nok ferie nå. Så nå kommer hun snart hjem igjen til Norge, heldigvis.

2. Mamma til Michelle – «Jeg fikk barn for tidlig»

Tja, jeg vil nå hvertfall si meg enig i at du fikk barn tidlig, men om det er for tidlig er nå ikke opp til meg å bedømme.

Åja, nei, det var ikke det du mente. Det er bare noen som kan mene det, men du vil fortelle at du selv mener du er moden nok og at det er helt fantastisk å ha barn i ung alder.

Oookei, så.. så fint da! <333

1. Isabel Raad – «Ja, jeg er forelsket»

Det har jo svirret masse greier rundt om etter at Isabel sa på snapchat at Pierre skulle komme ned til Rhodos. Mange tror de har møttes, og i ukens spørsmål INNRØMMET hun til og med at hun har truffet ham.

Riktignok fordi det «er en liten øy og umulig å ikke møte på hverandre». MEN er de nå altså forelsket?

Neidaaaa, hun er forelsket i hårkapslene sine 🙂

Ukens sitat: Stina Bakken

Okei. Stina har ikke laget noen liste eller restylane-vlog denne gangen, nå er hun derimot ute og snakker litt om penger. Eller rettere sagt: Hvor sinnssykt mye penger det nettopp har gått opp for henne at hun bruker.

Og så klarer hun å lire av seg at «For det er jo ingen hemmelighet at jeg tjener mye penger, men desto mer penger man bruker, desto mer bruker man».

Hehehehehe. Jada, vi alle skjønner at det EGENTLIG kanskje skal stå desto mer man har eller tjener eller whatever, men det er ganske fascinerende.

Kanskje blogg.no skal ansette en korrekturleser? Eller, vent litt, kanskje ikke, for da ville det strengt talt ikke vært like gøy å lese blogg. Noe å tenke på.

NÅR KAMERAET FORTELLER DEG HVOR MYE PENGER DU BRUKER (STINA.BLOGG.NO)

SÅNN, det var alt for denne gang. Håper dere koste dere masse. Det er viktig å kose seg.

Send tips til [email protected], elsker å få tips! <333

ADJØ!

Se også: Best og verst fra blogg-Norge: Uke 28

Nyeste saker fra 730.no

Les mer