Hopp til hovedinnhold
VB JENTER (INSTAGRAM + 730-KOLLASJ)

Best og verst fra blogg-Norge: Uke 25 & 26

VB JENTER (INSTAGRAM + 730-KOLLASJ)


Hallo <33 Håper alle koser seg med ferie/siste innspurt før ferie/ser på alle andre som har ferie. Jeg synes det ER så deilig med ferie nå, at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg!!! Heldigvis er det masse blogg å lese.

Og her om dagen tok jeg en kaffe med Anna, alias Annais, og det var megakoselig! Herregud hun er helt sjukt søt og kul og snill. Mer av det, plis.

MEN LA OSS SNAKKE OM BLOGG



Ukens spons: Mamma til Michelle

Med en clickbaitvennlig overskrift fra dronninga sjæl, skulle man tro «Er jeg plutselig ikke trofast», handler om, ja, at hun har vært utro?

Neida. Greia er at hun er på ferie i Roma med Janbanan. Og før hun dro tenkte hun at hun ikke trengte å barbere seg før hun kom frem. MEN GJETT HVA!!!!

Hun glemte Shai-høvelen sin. Jepp, den jævla barberhøvelsesongen er tilbake for fullt.

Stakkars, nå må hun til og med barbere seg med noe annet enn Shai. Tenk dere noe så fælt 🙁



SKAL HUN KUN GÅ MED LANG KJOLE PÅ FERRI? (MAMMATILMICHELLE.BLOGG.NO)


Ukens forbilde: Kristina Andersen

Etter at Kristina byttet fra Nettavisen til United Influencers, spurte hun leserne hva de ønsket seg mer av på bloggen. Nesten alle sa de ønsket seg mer personlige og ærlige innlegg, noe hun ikke har turt å legge ut på en stund, fordi … folk er slemme.

Nå gjør hun det heldigvis innimellom, og det er jeg på ekte så glad for. Hun har nå skrevet et innlegg om at folk, kremt bloggere, er eksepsjonelt gode på å dra misunnelseskortet med én gang de får litt kritikk.

Hun sier hun gjorde det selv før òg, da hun som 18-åring vifta med penger og sa haterne var grunnen til at hun kunne le hele veien til banken. Det gjør hun på ingen måte nå. Hun har skjønt at det er bedre å spre litt positivitet, enn å klikke fullstendig fordi noen lar seg provosere, eller om noen kommer med litt kritikk.

Fordi de fleste er snille, og de færreste gir kritikk for å være slemme. Nå får hun dog svært lite kritikk, nettopp fordi hun fremstiller seg selv og generelt alt litt annerledes. Hun er litt blidere, mer positiv og mindre provoserende enn hun var før.

Og hun sier at dersom du oppfører deg usjarmerende, må du forvente å få sinne og frustrasjon tilbake.

Jeg har fulgt henne lenge, også fra da hun selv sier hun var litt usjarmerende og provoserende. Men det skal hun ha; hun har absolutt ikke vært den verste i bransjen. Og nå er hun heller en av de beste, som jobber for hjertesakene sine, som blant annet dyrevern og eldreomsorg. Og hun er en av de få som ikke er med på å spre det ville kroppspresset. Vi trenger flere som Kristina i det fucka landet her.



<33333 (KRISTINAANDERSEN.NO)


Ukens clickbait

Sponsen til mamsen kunne jo vært clickbait òg, men ikke fortvil, det har likevel ikke vært stille disse ukene.

Det har dog vært så mye bra i det siste, at jeg peiser på med TOPP TI. I tilfeldig rekkefølge.



1. Isabel Raad – «Jeg blir alltid forelsket her nede»

Isabel er på noe som ser ut til å være en skikkelig partyferie på Rhodos. Det er fint hun får kost seg litt. Og åhhh, har hun blitt forelska igjen?

Nei. Hun skriver at hun har blitt det hver gang hun har vært her tidligere, men ikke nå. Hehe. Hun sier også at hun ble veldig forelsket for to år siden, og at det da fulgte mye drama… Hei Pierre?

Uansett, derfor har hun satt opp en vegg nå. For å ikke bli forelsket, altså, ikke en fysisk vegg.

2. Mamma til Michelle – «Politiet vil ikke ta det seriøst»

Dette innlegget handler om brevet jeg nevnte i forrige innlegg. Det anonyme, lite koselige brevet, ja.

Jeg tenkte jo først at hun nå har anmeldt det, men at politiet sier de ikke får gjort så mye?

Men neida. Det er nettopp det. Hun tror de ikke vil prioritere det, siden hun ikke har noen spesielle bevis på hvem det er og så videre. Det er jo kjipt.

Hun påpeker at innlegget ikke er skrevet for å snakke ned om det norske politiet. Hun ville vel bare… Informere om at hun ikke skal anmelde?

Takk for info.

3. Isabel Raad – «Jeg har flyttet»

Ååå, ble det for rart å bo i leiligheten etter at Pierre flyttet? Likte du deg ikke der? HVOR HAR DU FLYTTET?

ÅJA, vi er fortsatt på Rhodos. Hun har byttet hotellrom. Altså flyttet fra et hotell, til hotellet og leiligheten hvor resten av gjengen hun er med bor. OKÅ.

(Det er dog viktig å presisere at hun nå faktisk skal flytte, hun har i hvert fall sagt opp leiligheten og er på jakt etter noe nytt. Men det ble informert om lenge etter dette.)

4. Mamma til Michelle – «Hjem i ambulanse»

Dette handlet ikke om at et av barna eller Anna hadde kommet hjem i ambulanse, men at Anna er i byen alene og Jan er redd hun skal komme hjem i ambulanse.

Shoutout til Jan for å ha lært seg clickbaitoverskrifter, forresten. Eller antishoutout, alt ettersom.

5. Isabel Raad – «Brukket nese»

Ta det helt med ro, det er ikke Isabel som har brukket noen nese.

Det er et par gutter som har hatt ei lita slåsskamp i fylla på Rhodos, da vettu.

6. Mamma til Michelle – «Flytte til utlandet»

Dette er også spons fra mamsen, melke der det melkes kan, si.

Nei, hun skal ikke flytte til utlandet. Men da hun bodde på Kypros var det en bestemt betakaroten hun brukte for å bli brun.

Og den hadde hun brukt igjen om hun skulle flytte igjen eller være der over en lengre periode. Kult.

7. Isabel Raad – «Jeg kan ikke tro at det har skjedd igjen»

Hva da?? Blitt forelsket, operert noe nytt, blitt valgt ut til å være med på pærra?

Neeeiiida, har blitt litt syk, stakkars. Litt feber og forkjølelse. 🙁 Håper det går fort over da hehe. 

8. Mamma til Michelle – «Tusenvis av kroner på godteri»

For noen dager siden ble Michelle 6 år!!! GMD<3

I den anledning, skulle mammaen lage godteposer til alle gjestene. Og NEI, hun brukte ikke tusenvis av kroner på godteri, hun syntes heller det var fint om hvert barn fikk en liten oppmerksomhet.

For ordens skyld, synes jeg det var fint gjort av Anna, altså. Og jeg er enig. Hun sier at ettersom alle barn er forskjellig, er det bedre at de får hver sin lille pose, og kan spise i sitt tempo, enn at det er én gigantisk skål på bordet, så alle må kaste seg over det før det blir tomt. Men overskriften… 

9. Isabel Raad – «Nesten for godt til å være sant»

Dette kunne handlet om at hun kanskje hadde funnet seg en ny gentleman, vunnet i Lotto, eller hva veit jeg.

Men vet dere hva det handler om? Et vippeserum. Så et rooolig reklameinnlegg der, altså. Takk for info!!! 🙂

10. Mamma til Michelle – «Navnet klart: blir det lillebror eller lillesøster?»

Neida, Anna er ikke gravid igjen. Hun starter innlegget med et bilde hvor de holder opp ultralydbilder. Disse er åpenbart gamle, for i dette innlegget snakkes det bare om at de ønsker seg flere barn en gang i fremtiden.

Og at de har navnet klart, uansett om det blir gutt eller jente. Hun sier ikke hvilke navn de har bestemt seg for engang. Herregud.



Ukens happening: Body Shops største kampanje mot dyretesting

HALLO!!! Jeg får stadig levd ut bloggedrømmen. Og forrige tirsdag var jeg og 730-redaktør, Janne, så heldig å bli invitert på et skikkelig bloggerevent. Neida.

Eller litt, men det var et veldig viktig et. NOAH var der og snakket litt om hvor jævlig dyretesting er, og Body Shop snakket om at sånn vil de ikke ha det. Og i 2018 skal de gå til FN med dritmange underskrifter (målet er 8 millioner!!!), for å få stansa den driten en gang for alle.

Jeg fikk appelsinbrus fordi jeg ikke tåler rå gulrot. Special treatment 4 me. Og vi fikk ta bilde foran presseveggen med det jeg tror var Sirkus Eliassen sin gamle scenevenn – altså den kaninen. Også spiste jeg sjokolade og fikk sykt bra goodiebag. Og SEFF SIGNERTE JEG. Fuck dyretesting, helt ærlig. Det trenger vi ikke, og dyrene fortjener det ikke.

Det var ikke så mange bloggere der, men noen YouTubere, blant annet Elin. Og jeg ble starstruck av Siri fra NOAH. SÅ flink. Stikk innom hvilken som helst av butikkene, eller gå inn HER for å skrive under <333

Og nei, dette er ikke sponset. Jeg liker å leve ut bloggedrømmen min litt.

Lever ut bloggedrømmen på et event som faktisk betyr noe 💖🐰💕🌟 #foreveragainstanimaltesting

Et innlegg delt av Victoria Arnesen (@victoriaarnesen)


Det var alt for nå!!! Kos dere og bad masse og send meg mail på victoria@730.no!!!

SNAKKES



Se også: Best og verst fra blogg-Norge: Uke 22

Nyeste saker fra 730.no

Les mer