Hopp til hovedinnhold
DETTE BILDET TOK HAN PÅ SKOGSTUR MED FAMILIEN. ER JO FLOTTANES! (CAROLINEBERGERIKSEN.NO)

Best og verst fra blogg-Norge: uke 2 og 3Hallo mine små spurver. De siste par ukene har MILDT SAGT vært noen innholdsrike uker i bloggverdenen. For på torsdag var det Vixen Blog Awards, og yours truly var seff på plass.

Jeg snappet bloggerne fra rød løper, og møtte så sjukt mange kule folk. Blant andre Fotballfrue, Sophie Elise og Anne Brith!!!! Og gjett hvem som fortalte en viss mamma at hun er utnevnt til clickbait-queen i spalten min. Hehehehe hun ble ikke så veldig fornøyd da, kan du si. Ellers var det veldig kult.


Men The Show must go on, som bloggerne sikkert sier. Her er en rykende fersk utgave av «Best og verst fra blogg-Norge» – Vixen Blog Awards spesial! 

Ukens sjokk: Mannen til Fotballfrue

Caroline var på Vixen, og jeg fikk henne med på en liten snap. Før det hadde vi en liten samtale om hvordan det gikk, og heldigvis står alt bra til. Også med flytting. Men altså. Mannen til fotballfrue, altså fotballspilleren Lars-Kristian, skal legge (fotball)skoene på hylla. Nå blir altså Caroline avdanka fotballfrue på ekte.

Nå legger han nemlig opp, noe som først ble fortalt via hans Instagram-konto, før Caroline selv skrev et innlegg om det dagen etter. Hun skriver det er trist og rart, og det synes åpenbart han også. Men sånn har det blitt. Pluss at nå har de jo flyttet til Sarpsborg, og han var redd det ville være nedtur å bytte til et annet lag enn Odd.

Hva han skal gjøre nå? Vel, ryktene sier at han tar noen nettstudier om fotografering, og at det er det han skal fokusere på. Min teori: han skal være bloggfotograf for Caroline resten av livet. Jeg tipper han får mer betalt som det enn han gjorde via fotballklubben i Skien uansett.

Fun fact: Da jeg så dem i gangene stod han og tok bilder av henne. Hehe.DETTE BILDET TOK HAN PÅ SKOGSTUR MED FAMILIEN. ER JO FLOTTANES! (CAROLINEBERGERIKSEN.NO)


Ukens kontraktbrudd: Sophie Elise

Den store vinneren ble i år igjen, fortjent da hun tross alt er landets største blogger, Sophie Elise. Hun stakk av med både «Årets bloggbusiness» og «Årets blogger».

Noe hun snakket om i en av takketalene, som Cecilie fra 730 trakk frem som et av høydepunktene fra kvelden, var at hun har skrevet under på «Sunn Fornuft»-plakaten. Det gjorde hun dagen før, altså onsdag. Det er selvfølgelig veldig bra, for er det noe vi trenger mindre av, er det kroppspress, og Sophie Elise har en sterk stemme som blir hørt av mange.

Men så tok det ikke mange dagene før det ble lagt ut en rumpevideo på Instagram… Altså etter kontrakten var underskrevet. Så… det tok altså tre dager. Jaja. Hun skrev ikke om det på bloggen før på søndag, så kanskje hun tenkte det var greit så lenge det ikke var lagt ut før, hva veit jeg.

Saturday 😇

A video posted by Sophie Elise 💕 (@sophieeliseblogg) on


Det strider i hvert fall ganske godt mot punkt 8 på plakaten, som lyder som følger: «Vær bevisst på den totale mengden bilder du legger ut der kropp er i fokus. Kropp i bikini er naturlig på en strand, men tenk på omfanget i andre settinger. Vis gjerne hva som er bak fasaden i blant og post realistiske bilder av deg selv.»

(Kilde.)

Ekke så mye annet enn kropp som er i fokus i den filmen, hvert fall.(SOPHIEELISE.BLOGG.NO)


Andre fortjente vinnere (og folk som burde ha vunnet):

Det var jo også mange andre priser som ble delt ut. Først og fremst vant Thea Steen (<333) prisen for «Årets sterke mening», Pappahjerte vant «Årets livsstilsblogg», June Holm vant fortjent i kategorien «Årets gullpenn» og hadde en veldig rørende takketale. Jeg gråt.

Og sist, men KANSKJE STØRST: Kristin aka Styleconnection vant juryens hederspris. Den ble utdelt for første gang i år, noe som kanskje kan tyde på at de laget den for nettopp henne, fordi hun fortjente en så viktig pris? Jeg velger JA.

Og takketalen hennes var sjukt rå. Hun snakket om at bloggere har et stort ansvar i debatten om kroppspress, og da hun forbannet botox- og operasjonshysteriet, var det ironisk nok til full jubel fra salen. Altså jeg tror det var meg og ca. 10 til på hele greia som IKKE hadde fiksa på litt av hvert. Hvorfor jubler dere, liksom? Det er dere hun kjefter på. Neida joda neida joda. Vi trenger Kristins stemme i de viktige debattene rundt flyktningkrisen og kroppspresset. Uansett; GRATULERER TIL ALLE VINNERNE.

Dog er jeg litt sur for at vår egen Chioma ikke vant i kategorien «Årets skjønnhetsblogg», eller at verken Makeupmalin eller Fanny Andersen vant Bonaquas «Great Taste Award». Men det får bare være. I tillegg synes jeg Kristin hadde fortjent både «bloggbusiness» og «Folkets favoritt». Sistnevnte var det derimot Komikerfrue som vant, straight outta Farmen Kjendis. Er jo kult det òg, da. Hurra for Marna!(ROBIN BØE)


Ukens clickbait

Denne uken velger jeg å ikke gi Mamma til Michelle oppmerksomhet for clickbaiten sin, selv om det er mye å velge av, tro meg. Tenkte det kunne være et friskt pust å ikke ha henne med her én gang. Spesielt siden hun ikke var fornøyd med å bli utnevnt som clickbaitqueen. Tips: da skriver man overskrifter som samsvarer med innlegget.

3. Rannveig Heitmann – Jeg klarer ikke mer

Yeeee, Rannveig er tilbake. Gjett hva hun ikke klarer mer!!! Er det barna? Bloggen? Verden?

Neida, bare trøtt etter å ha vært på badeland, så nå skal hun legge seg.

Natta:-)

2. Isabel Raad – Jeg gidder ikke mer

Nei, her er vi altså ikke kreative på overskriftene HEHE.

Og jeg vet egentlig ikke HVA det er Isabel ikke gidder mer, greia er bare at hun var fem minutter for sen til flyet sitt. Hun skulle til Stavanger, altså.

Jeg vet, folkens, jeg trodde også det enten skulle handle om blogg, Pierre eller operasjoner. Den gang ei.

1. Isabel igjen, vel:)))) – Han forlater meg

Nå skulle man jo HVERTFALL tro det var slutt mellom henne og Pierre?

Neida, han drar til Sverige for å sjekke opp en gammel skade i skulderen. Samtidig dro jo hun til Stavanger, så begge forlot vel hverandre.

Ah, hadde det én dag bare vært på ekte, og ikke for å prøve å skape en dramatisk overskrift………..

Ukens forbilde: Ida Fladen

Ida kunne like gjerne vært ukens nykommer, da bloggen hennes er rykende fersk, men hun fortjener tittelen som det forbildet hun er. Bloggen har foreløpig stort sett dreid seg om tanker og opplevelser rundt hennes nye program Happy Og Lucky på TV 2, som handler om Idas kamp mot depresjon, angst og krystallsyke. Og både programmet og bloggen er jæla viktig for unge som sliter.

I tillegg er det ett innlegg jeg beit meg fast i; «Rød løper er en løgn». Fordi helt ærlig. Dette kom dagen etter Vixen, og der var det som sagt så mye unaturlig atte hjølp. Ida sier at hun selv fikk profesjonell hjelp, men heldigvis har hun innsett at hun er sjukt fin på ekte, og ikke har gjort noe mer drastisk enn sminke med utseendet sitt, så hun holdt seg på lag med meg akkurat der.

Dagen før VBA hadde også Makeupmalin en lignende rant på Snapchat. <3333 4REAL: TAKK FOR AT DU GJORDE DET LITT MINDRE KLEINT FOR MEG Å STÅ PÅ RØD LØPER FOR FØRSTE GANG <33333 (730)


Sånnnnnnn det var alt for nå. Håper dere koste dere ca. like mye som jeg gjorde på torsdag, men det tror jeg er umulig, for det var så sjukt fett.

Omg ble starstruck av Anne Brith og Fotballfrue, ass (vent, hva skal jeg kalle henne nå? Bare Caroline? ☹). Visste nesten ikke at de fantes på ekte.

Uansett, send meg tips og triks og artige ting til [email protected] Love yooooou <3


Se også: Best og verst frablogg-Norge: Julespesial

Nyeste saker fra 730.no

Les mer