Hopp til hovedinnhold
(INSTAGRAM + 730-KOLLASJ)

Best og verst fra blogg-Norge: Uke 16

(INSTAGRAM + 730-KOLLASJ)


Hei <3 Håper alle chillet skikkelig i påsken, og har kommet seg på beina igjen. Det er så vidt jeg har gjort det. Men jeg prøvde bunaden min på kvelden 2. påskedag, og fikk den AKKURAT igjen, så jeg håper det går som smurt på morgenen på 17. mai.

BANK I BORDET HEHE.

Uansett, dette har som alltid vært en litt spennende uke. Så here we gooooUkens nyfødt: Pilotfrue har ny valp

Julianne og Ulrik er riktignok inne i tredje prøverørsforsøk, som de forresten får svar på snart, MEN de har nettopp skaffet seg tidenes søteste hund.

Assa jeg dævver. Jeg er egentlig ikke så glad i veldig små hunder, men Ramp, som de har kalt ham, er så sjuuuukt søt. Hun sa hun fikk ham i bursdagsgave fra Ulrik. Vil også ha en mann som gir meg hund i bursdagsgave.

Synes også det er urettferdig at hun nå har to hunder og jeg fortsatt har null. Synes alle som har flere enn én kan låne de bort til de som ikke har noen.

Så kjære Julianne; si fra hvis du trenger noen til å gå tur eller passe ham i blant!!! Jeg er megaflink med hunder. På ekte.HAR DERE SETT NOE SÅ NYDELIG (PILOTFRUE.BLOGG.NO)


Ukens spons: Komikerfrue

Savner du russetida? Da du kunne ha på deg russebuksa hver dag i tre uker og ikke måtte tenke på hva du skulle kle på deg før du dro på skolen.

ASSÅ ikke tenk på det, for nå kan du gå i o.b.-kostymet hver dag, om du har litt vinnerflaks.

Du kan også vinne en goodiebag med truseinnlegg. Jeg tenker det hadde vært kult å få litt gratis tamponger og truseinnlegg, for let´s face it: det er en sykt kjip og unødvendig utgift. Men tror jeg står over det kostymet 🙂FRITT FOR Å VÆRE TRUSEINNLEGG PÅ HALLOWEEN (KOMIKERFRUE.NO)


Ukens sjokk: Mamma til Michelle

Det var dramatiske tilstander i redaksjonen da vi fant ut at Anna skulle ta pause.

Når ikke hun visste hvor lang tid det skulle ta, visste jo hvertfall ikke vi det. TENK OM hun hadde vært borte i to måneder da??? Hva hadde skjedd med clickbait-verden da??

Hun skrev at hun ikke hadde mer å gi, og at alt hun skriver blir brukt mot henne, og anmeldt. Tror dette altså har noe med familien å gjøre, men gidder ikke å spekulere mer i det.

For heldigvis var hun bare borte en uke. Og visstnok på ferie i Danmark med barna. Koselig.(MAMMATILMICHELLE.BLOGG.NO)


Ukens clickbait

Denne kategorien blir naturligvis litt amputert, ettersom Anna ikke blogget noe hele uken (hehe), men vi klarer å skrape frem noe uansett, si.3. Isabel Raad – «Dette trodde jeg aldri skulle skje»

Hva da? Har du blitt ranet? Fått baksmell på skatten? Tatt en ny operasjon?

Neida, begynt å trene. Veldig bra. Det er viktig å passe på kroppen sin (på en naturlig måte).2. Rannveig Heitmann – «Vi venter en til baby!»

What, er du gravid igjen? Men har du ikke tre barn OG er alenemamma? Creds til deg i såfall.

Men vent. De skal få katt. Det er dét som er babyen. Katten, der altså.

Hun skriver også at det visstnok er noen som har truet med å ringe Mattilsynet fordi de påstår Rannveig er dyremishandler. Hører jeg noe draaaaama?1. Isabel Raad – «Jeg elsker han fortsatt»

Ja altså om det er Pierre det er snakk om, er jo ikke det så rart ettersom det ikke har vært slutt så lenge, og det virket jo som dere hadde det bra sammen?

Men det er ikke det, nei? Åja, du drømte om noen. ÅJA, du drømte om Chuck Bass. Fra Gossip Girl. Du drømte om Chuck og må skrive det fordi du visstnok elsker ham. Oookei.Ukens svar: Martine Halvorsen

Er vi virkelig ikke ferdig med at gutter skal sende meldinger og be om nakenbilder fra jenter de ikke engang kjenner? Eller enda verre; godt voksne menn som ber om nakenbilder fra jenter på alder med døtrene deres.

Jeg blir på ekte uvel. Heldigvis er Martine til vår rescue og svarer først med ei søt lita selfie. Så ber han om mer hud, og da får han litt dobbelthake. Til det svarer han «Æsj, ikke sånn».

Da renner det over for Martine som svarer med en lang melding hvor hun setter ham på plass, og forteller ham at det er han som er ekkel. Og at hun har lagt til datteren hans som venn på Facebook, så om han ikke slutter, sender hun meldingsloggen til datteren.

Jeg tenker det er bra noen klarer å oppdra ufyselige barn, selv om de ikke lenger er barn, og det egentlig er de som skal oppdra sine egne barn. Det er egentlig bare jævlig trist.

Så takk, Martine <333FUNFACT: MARTINE ER BESTEVENN MED PÆRRA-GRUNDE. DET GJØR MEG GLAD. (MARTINEHALVS.BLOGG.NO)


Det var alt for denne gang. Håper dere likte det. Jeg koste meg, hvertfall.

Nå skal jeg fortsette å prokrastinere eksamenslesing og heller se litt på Friends. Fortsett å sende mail med tips og sånn til [email protected], da. Det hadde vært snilt.

Snakkes <3

Se også: Best og verst fra blogg-Norge: Påskespesial

Les mer