Hopp til hovedinnhold
(ANNIJOR.NO)

Best og verst fra blogg-Norge: Uke 11 & 12Hei!!! <3 Håper dere har hatt det fint de siste ukene! Jeg har vært forkjøla, så grått tre fosser fordi jeg mistet verdens beste farfar, så fått pollensjokk og ikke fått puste noe særlig. Så dere kan bare se for dere såret jeg har under nesa nå. Håper altså dere har hatt det bedre enn meg.

Her kommer litt bloggegodis fra de to siste ukene, KOS DYKK!Ukens drama: Annijor

Ooookei. Først og fremst må jeg si jeg er litt sjokkert over at noen andre enn Anne-Brith og John Arne har hatt noe spennende å komme med i Bloggerne. Så vil jeg bare si at jeg egentlig er litt satt ut.

I en episode i forrige uke var nemlig Annijor, alias Anniken Jørgensen, i New York. Der så hun to menn trille barnevogn, og istedenfor å smile eller bli sur (for det jeg blir sur for når jeg ser barnevogner: at de tar jæla mye plass og at småbarnsforeldre er eksepsonjelt gode på å ta seg litt for godt til rette) så reagerte hun på det faktum at det var to menn med hver sin barnevogn.

På ekte? «Så sykt lite mandig, håper de var homo», sa hun.

Dette fikk sterke reaksjoner og kommentarfeltet til TV 2s Facebook-side kokte over av sinna mennesker. Tydeligvis også frekke og ufine kommentarer, som jo ikke er greit, men det var bare det Anniken fokuserte på.

Hun unnskyldte ikke kommentaren sin i innlegget sitt. Hun gjorde seg til offer.

Fortsetter under

Et innlegg delt av A N N I J O R (@annijor)De fleste av oss er selvfølgelig 100 % enige i at mange av kommentarene hun har delt på bloggen ikke er ok, men i alle dager? Stå heller opp for deg selv, innrøm at ting som har blitt sagt ikke er greit, og hev deg heller over det.

Det skal sies at noen av kommentarene hun skriver om i dette innlegget handler om at hun ikke visste hvor lenge man går gravid (det er altså 9 måneder om noen skulle lure), men det er en helt annen sak og det gidder ikke jeg snakke om nå.

Hun var også på både God morgen Norge og VGTV og snakket om alt bråket rundt trillekommentaren (Shoutout til GMN for å leke God kveld Norge forresten). Hun snakket bare om hvor synd det er på henne fordi hun får stygge kommentarer. VI VET DET, det er ikke greit. Men det er greit å si unnskyld. Innrømme at det ikke er en ok ting å si.Jeg sier som Åsne skrev til meg i en litt frustrert mail:

– Tenk hvis dette var en mannlig blogger som sa angående en kvinne som var sjef i et firma og gikk på gaten i «womens suit»; «åh, så lite feminint, nei sånn kan man ikke gå i Oslos gater, jeg håper hun var lesbisk».

Så lar jeg det ligge med det og så tenker jeg at de fleste faktisk burde tenke seg litt om før de snakker og at alle kan gjøre feil, og det er greit, men det er også ok å unnskylde seg og ikke alltid synes synd på seg selv.(ANNIJOR.NO)


Ukens spons: den nye klokka

Når du tror du er special og fronter samme kampanje som Kendall Jenner, men så gjør hele jævla blogg-Norge det samme. Nesten hele, hvertfall. Av de jeg kom over, har vi blant andre Kristina Andersen, VOE, Pilotfrue og Marthe Borge.

Asså, var det virkelig denne nye Daniel Wellington-klokka som skulle bli den nye barberhøvelen? Fin er den, men jeg lurer på om ikke det har klikka for noen på markedsavdelingen der. Jøsses. Lurer på om det går an å slå sammen de rabattkodene alle disse har delt? I så fall får man jo nesten gratis klokke.

Fint om noen tester dette og sender meg mail. Trenger ei ny klokke.PS VOE JEG HÅPER DU GIR UT NY SANG SNART (VOEBLOGG.NO)


Ukens clickbait

Jeg tror på ekte de to dronningene her har gått sammen om å aldri gi tronen videre til noen andre.3. Isabel Raad – «En telefon jeg aldri hadde forventet»

Omg hvahvahva??? Har du vunnet i lotto? Blitt spurt om å være med på Pærra du òg?

Neida, var søsteren som ringte og sa at hun kom til Oslo fordi hun har brukket ankelen:( God bedring!!!2. Mamma til Michelle – «Jeg sikrer aldri barna mine i bil»

OK hva i alle dager?? Gjør du ikke?

Joda, hun sikrer alltid slik det er lovpålagt, det er bare noen ganger hun ikke sikrer på den måten som er mest anbefalt, fordi det kanskje ikke passer sånn i bilen og med tanke på føreren osv. Så… hun sikrer, altså.1. Mamma til Michelle (hehe) – «Vi har holdt frieri-videoen privat lenge nok!»

SKAL DERE ENDELIG DELE DEN??? Den sykt spennende videoen hvor egentlig alle vet hva som skjer, har venta på.

Men neida, hun skal bare fortelle at det nå er en måned siden de forlovet seg og at det har vært fint å holde denne videoen privat så lenge, men at den kommer snart.

Vi gleder oss:-)Ukens sitat: Stina Bakken

I ukens spørsmål svarer Stina på hvorfor hun bodde på Frogner i Oslo, hva det kostet osv.

Hun svarte at hun bodde der fordi det var det som passa henne best, da det var rolig, fint og trygt der. Men så legger hun til: «Eller, trygt og trygt, rett under meg bodde det 2 psycho narkomane som truet med å banke meg da. Så ekstremt trygt var det ikke akkurat. Haha!»

Oookei, da sier vi det sånn, da.NÅR DU INNSER AT VESTKANTEN IKKE VAR THE PLACE 2 BE (STINA.BLOGG.NO)


Sånn, takk for nå! Håper dere synes det har vært gøy! Fortsett å sende mail til [email protected]!!!

Det trenger ikke være noen megakjente bloggere heller, jeg synes ca. alt er gøy, og trenger også litt ny input før det klikker i hodet mitt av alle rosabloggene. Takk!

Snakkes <3

Se også: Best og verst fra blogg-Norge: Uke 10

Les mer