Best og verst fra blogg-Norge: Uke 10

19. mar 2017 kl. 00:00
NÅR DU VIL KNIPSE BORT HYPOKONDERNE (IDAWULFF.BLOGG.NO)

Et innlegg delt av ISABEL S. RAAD (@isabelsraad)Hei <3 Håper dere har det fint! Jeg prøver fortsatt å komme meg etter by:Larm, er sykt sliten og har blitt megaforkjøla, men aller mest gråter jeg fordi det er over.

Nå må vi snakke om blogg. I uke 9 skjedde det svært lite, det er derfor jeg hopper rett på 10 nå og ikke skrev noe særlig i forrige uke. Men det dukker kanskje opp noe fra uke 9 òg, men mest 10, da. Nå er jeg ferdig med å bable.Ukens oppvekker: Ida Wulff

Akkurat det Ida tar opp her, synes jeg ER så viktig, og det er nettopp det med at folk må slutte med å selvdiagnostisere seg med psykiske lidelser.

Jeg har selv irritert meg over dette i så lang tid, og måtte til og med skrive litt om det på min egen
insta etter at Ida la ut dette innlegget.

For hvor mange er det ikke som har det dårlig en periode, og sier at «nei, jeg er deprimert», eller de som egentlig bare er sjenerte eller litt redd for noe, som PÅ DØD OG LIV har angst? Det er da for pokker ikke noe å hige etter. Det er for det første 100% normalt å ha det dritt noen ganger, og det er for det andre jævlig dårlig gjort å drite i fagfolk og respektløst mot personer som reelt har slike lidelser.

Selv om det er bra at kjendiser står frem med psykiske lidelser, og fysiske for den saks skyld, er det for å gi det et ansikt, at andre som har det ikke skal føle seg alene. Ikke for at det skal fremstå som noe trendy og kult. Man skal ikke VILLE ha verken angst eller kreft. Skjerpings!NÅR DU VIL KNIPSE BORT HYPOKONDERNE (IDAWULFF.BLOGG.NO)


Ukens gladsak: Styleconnection


 
Herregud, jeg tror jeg er MINST like glad for å endelig kunne fortelle dere dette som det Kristin er selv; HUN SKAL SKRIVE BOK!!!!

Det har jo blitt en liten trend nå, dette at bloggere skriver bøker, som er triste og handler om en fæl oppvekst, men at de har klart seg likevel og at det er de som skinner nå og blablabla, men denne boken både tror og vet jeg kommer til å bli noe annet.

Kristin skriver selv at hun ikke kan si så altfor mye ennå, men at vi ikke skal se bort ifra at både kroppspress og bloggeres påvirkningskraft vil komme opp. Tenk så bra denne boka kommer til å bli, jeg tenker… SKOLEPENSUM. Hehe neida joda neida joda.

Men 4 real, jeg tror dette er noe det fucka samfunnet vi lever i nå trenger.(STYLECONNECTION.NO)


Jeg vil også fortelle dere noe trist om Styleconnection: hun skal legge ned klesmerket sitt :((( Hun har innsett at hun rett og slett har for mange baller i luften, og at det er umulig å skulle håndtere alle disse griene hun holder på med samtidig, det har til slutt gått på helsa løs.

Nettbutikken er allerede stengt, men den fysiske butikken på Grünerløkka vil fortsatt være åpen en god stund. RIP landets mest fargerike klesmerke </3 Ukens clickbait

Blir man NOEN GANG LEI??3. Mamma til Michelle – «Jeg sovnet bort i går, og våknet uten Jan»

Dette innlegget starter i tillegg med at Anna forteller om en dramatisk krangel de hadde på kvelden. Og da hun våknet morgenen etter var Jan borte.

Ånei, er det slutt nå? Har han pakket reist? Hehe ja, på FERIE 🙂 Hvertfall reise bort en liten tur. Som Anna visste han skulle. Derfor var det ekstra dumt at de ikke ble venner igjen før de la seg denne gangen. Ja.2. Isabel Raad – «Istanbul eller LA»

Isabel var noen dager i Stockholm, og på vei hjem la hun ut bilde på snapchat av skjermen på flyplassen som viste når flyene til Istanbul og LA gikk.

Når hun da skriver et bilde med denne tittelen, skulle man tro det var dit hun var på vei?

Neida, hun skulle til Oslo, hun tenkte bare det hadde vært gøy å reise dit, når det stod så beleilig på skjermen. Hehe bra tidspunkt, eller hva;))1. Isabel (igjen høhø) – «De bryr seg ikke et dugg om meg»

Hvem bryr seg ikke? Vennene dine? Familien din? Er det etter bruddet du snakker om?

Neii, søta har jo vært i Stockholm, og der er det altså ingen som vet hvem hun er, så hun slipper å hanskes med den megaslitsomme kjendistilværelsen hun gjør til vanlig.

ÅH det var da enda godt du fikk litt fri!Ukens hva skjedde nå???: Isabel Raad

Når du tror det er slutt fordi dere har vokst fra hverandre, men så skal han være med på Pærra:(

Dere husker kanskje at jeg opplyste om bruddet mellom Isabel og Pierre forrige gang? Vel, som om vi ikke kunne bli mer sjokkert; Han dumpet henne for å være med i Paradise Hotel Sverige.

Det innlegget fra hennes blogg er bare en liten beskjed om at hun måtte slette innleggene hvor hun skrev om det, på grunn av taushetsplikt eller noe, men IKKE VÆR REDD, jeg kommer dere til unnsetning, for i saken jeg skrev rimelig rett etter at det ble offentliggjort, får dere vite alt dere trenger å vite om dette hysteriet.  

Bare hyggelig! Og herregud da, HVOR SJUKT er ikke dette opplegget? Jeg dævver.(SRAAD.BLOGG.NO)


Sånn, kjære småspsurv, det var alt for denne gang! Nå skal jeg legge meg under dyna, spise is og et eller annet som kan hjelpe mot denna forkjølelsen etter by:Larm. Vil også takke 730s kjære fotograf, Alvin, som gadd å la meg leke modell mens han egentlig hadde viktigere ting å ta bilder av et par ganger under festivalen. Du er helten min!!!!

Fortsett å sende mail til victoria@730.no med tips og artige ting! PLISPLISPLIS, jeg elsker å få mail av dere.

ILU SNAKKES

Se også: Best og verst fra blogg-Norge: Uke 7 & 8