Best og verst fra blogg-Norge: Sommerspesial!

23. aug 2018 kl. 00:00
SÅ MANGE VAKRE FJES (730/INSTAGRAM)

SÅ MANGE VAKRE FJES (730/INSTAGRAM)


Hei og velkommen tilbake! Jeg er SÅ sliten og fornøyd etter sommer, Øya og 730-fest. Er nesten litt klar for høst, og tror kanskje jeg gleder meg litt til å fryse? Angrer allerede på at jeg sa det.

Aller mest gleder jeg meg til ny sesong av Bloggerne. SÅ NÅ: BLOGG!Månedens avkom: Funkygine

Jeg håper dere klarer enda litt mer babyprat denne måneden, for i slutten av juni ble som kjent Pilotfrue mamma for første gang. I slutten av juli ble derimot Jørgine mamma for tredje gang. Jeg tror hun gikk en uke over termin, men alt stod tilsynelatende bra til, og 18. juli kom altså lille Milano til verden.

Gratulerer til mor, far, søsken og bebbi! <3

 

<333 (FUNKYGINE.COM)Månedens uforventede: Mamma til Michelle

At det har stormet mye rundt Anna de siste årene, er ingen hemmelighet. Nå har det imidlertid nådd nye høyder. Hun har i det siste slitt med mer enn det hun selv omtaler som utakknemlige barn på ferie, hun har også fått det vi dødelige mennesker kaller GJELD.

Ja, for hvem skulle trodd man må ta opp lån for å kjøpe ikke bare et, men FLERE hus. Og at man trenger en ekte inntekt for å betale ned et lån.

Hun sier også at et av de store problemene er at hun ikke har like mange samarbeidspartnere som før, da færre vil jobbe med henne.

For all del, det er veldig synd, men… Tror alle bloggere faktisk at alt med blogg varer livet ut på samme måte som det fungerte for Fotballfrue i 2012?

Hun skriver også at det er mange som mener noe om hvilket forhold barna har til fedrene, og det synes hun er synd, spesielt fordi mange visstnok sier det er hun som holder dem unna hverandre. Det er visst heller et problem at det hos en av fedrene er «psykiske lidelser og rus inne i bildet».

Altså skjer det mye i livet til mamsen om dagen, og dette har også ført til at hun er mer forsiktig med hva hun deler, blant annet har hun også bestemt seg for å eksponere barna mindre (BRA!), og så blir det ellers spennende å følge med på hvordan clickbaiten vil holde seg 🙂

 

(MAMMATILMICHELLE.BLOGG.NO)Månedens clickbait

🙂

3. Mamma til Michelle – «Vi trenger en pause!!»

Ikke pause fra Jan, ikke pause fra barna, meeeen… En pause fra sola. Når Lucas fikk hvilene sine i 12-tiden, tok de andre også en pause fra sola mens de var på ferie på Kypros.

2. Isabel Raad – «Noe uventet har skjedd»

Hadde ingen formening om hva dette kunne være, men hun har altså fjernet hair extensions.

Veldig uventet.

1. Isabel Raad – «Det verste som kunne skje, har skjedd»

Det er dessverre slutt mellom Isabel og Pierre, denne gangen virker det ikke som det er fordi han skal sjekke inn på Paradise Hotel.

Det er riktig nok ikke det som er det verste som har skjedd. Hun har nemlig vært hos legen og fått beskjed om at hun er laktoseintolerant.

TENK hvordan livet skal kunne gå videre nå??? Da blir det kanskje lite ost fremover 🙁

For all del, skjønner det er kjipt, altså.
Men kanskje ikke det aller, aller verste som kan skje.Månedens offer: StinaStina er som alltid på med listene sine. Skjønnhetsdronningen har også lister for ting hun synes er vanskelig.

Denne listen handler om hvilke ti (!) problemer hun står overfor med lange negler.

Det er blant annet vanskelig å kutte grønnsaker, ta på seg smykker og øredobber, og å påføre sminke med fingrene er umulig. Og alle hører jo at du skriver på mobilen, samt at det er fryktelig vanskelig med enkelte pc-tastaturer.

Tips fra meg til deg, Stina: Dropp de lange neglene.

PS: Gleder meg på ekte til å se deg på Bloggerne <3

 

HELDIGVIS GÅR DET FINT Å GRE GJENNOM HÅRET MED LANGE NEGLER (STINA.BLOGG.NO)


Det var alt for denne gang! Håper alle får en fin studie-/skolestart i disse dager!

Og at dere sender mail til victoria@730.no om dere har noen tips til meg <3


Se også: Best og verst fra blogg-Norge: Juni