Hopp til hovedinnhold
VELKOMMEN<3 (ANNIKAILONA.BLOGG.NO)

Best og verst fra blogg-Norge: PåskespesialHeiii <3 Håper dere har det bra! I det siste har jeg prøvd å være et voksent menneske som spiser frokost hver dag, men har inngått et kompromiss med meg selv; Coco pops. Frokost er frokost, tenker jeg da. MEN!!!! Jeg har kjøpt en amaryllis, som nå har blomstra dritfint. Heia meg som har klart å passe på en levende ting helt alene.

I bloggverdenen har det også væt ganske turbulent nå. Jeg sitter igjen litt sjokkert, så nå skal dere også få se!!!Ukens farvel: VOE


 
Det er helt sant, vår alles kjære VOE legger ned bloggen:(

Takk gud for at du presenterte oss for en oppskrift på noen deilige scones før du ga slipp.

Hun sier hun gjør det for å fokusere på studier og greier, men jeg HÅPER hun skal lage en ny låt. Vi trenger å få en popstjerne som henne tilbake og det ASAP. Vi skrev også en sak om dette rett etter at nyheten kom ut, og hele redaksjonen er i sjokk og lever litt i vantro om dette.

Og ja: Bloggnavnet er oppkalt etter den tidligere klesbutikken Voice of Europe. Stilig.

Uansett, musikkbransje, KAST DERE PÅ!!!! Her tror jeg et lite indielabel har en gylden mulighet til å stikke seg fram om de får kloa i henne raskt. Vær så god for forslaget.RIP


Ukens nykommer: Annika Ilona

Når en dør lukkes, åpnes en ny, er det ikke det de sier? Og jo, dere ser riktig, dette er datteren til ingen ringere enn dronninga, alias Anne-Brith.

Min første reaksjonen da jeg ble gjort oppmerksom på dette var på ekte «Hæ, ekke hu 11???». Men neida, hun er altså 12 år. Så da er hun mye eldre enn først antatt.

Hun starter med et innlegg om litt fakta og artige ting om seg selv, og forteller det betryggende faktum at hun liker indrefilét. Da lurer jeg veldig på indrefilét av HVA? Svin, okse, alt? I tillegg kommer hun med noe jeg tror er et stikk til moren, nemlig at «jeg skal ikke ha 4 barn». Anne-Brith har fire barn hvis noen skulle lure på det. Han Christian som falt i Glomma i høst har nå blitt fem år, forresten.

Så, velkommen til bloggverden, Annika! Og pass deg for slemme kommentarer fra anonyme monstre i kommentarfeltet. Husk at om noen er slemme kan du alltid sende oss på dem!!!


VELKOMMEN<3 (ANNIKAILONA.BLOGG.NO)


Ukens clickbait

All hail the queens – ekstra lang toppliste i denne flotte høytiden.5. Mamma til Michelle – «Jeg har aldri løyet så mye for noen, som jeg har gjort for Jan!»

Okei, for det første: Det var en lang tittel. For det andre: Å nei har du en mørk hemmelighet som du har holdt skjult for ham?

Nei, Anna har bare måtte dra noen hvite løgner mens hun har planlagt bursdagsoverraskelse for ham. Ok så det var ikke så dramatisk altså 🙂4. Isabel Raad – «Den nye mannen i mitt liv

Åååå, har du truffet en ny allerede? Som behandler deg bedre enn Pierre gjorde? Gratu… vent litt.

åJA du har ikke det, nei, det er bare noen som har trodd det og så må du bare avkrefte og fortelle at dette er kjæresten til en venninne av deg. Hoookeii.3. Anna (igjen) – «Et innlegg jeg aldri trodde jeg ville skrive»

Når man skriver en sånn tittel og slenger med et bilde av rumpa trøkka opp i kameraet som det første du ser, skulle man tro det er en rumpeoperasjon eller noe annet sjukt med i bildet?

Neida, hun skriver om trening og forteller om salg på treningstøy. Så, jadda.2. Isabel holder det gående – «Hvordan kan hun gjøre dette mot meg?»

Hva, er det noe om Pierre og en venninne eller noen som har backstabba deg like hardt som man gjør inne på Paradise Hotel?

Nei. Det handler om SKAM. At dette er siste sesong og hun er sur på Julie Andem og mener hun ikke burde få lov til å slutte nå.

Jeg tenker… Ok. Så lenge vi får Sana tenker jeg at jeg er fornøyd og at det er bra de gir seg på topp.1. Anna Rasmussen der igjen ja – «Under 50 kilo»

Skal du virkelig skrive et innlegg om at du veier, eller ønsker å veie, 50 kg?

Neida, det er bare et innlegg om litt betakarotenreklame, hvor hun attpåtil må spesifisere at hun IKKE er noen treningsbabe som skal komme seg under 50 kilo til sommeren.

Kult.Ukens spons: Solo BLIR DET PÅSKE UTEN SOLO ELLER?? Tydeligvis ikke. Men vent litt, du kan jo ikke drikke det, du må ikle deg det. Helst fra topp til tå.

Nå er det riktignok ikke laget noe innlegg om det, men blant andre Kristine Ullebø kjører en instakonkurranse hvor du kan vinne Solo-stæsj.

Jeg blir utslitt. MÅ vi virkelig fortsette denne trenden? Var det ikke ille nok da folk begynte å gå med Kvikk Lunsj-lue?


JAJA, LESKEDRIKKEN BETALER VEL GØTT <3 (INSTAGRAM)

Bra det ikke var Pepsi
 

Ukens bilde: Mamma til Michelle 

Okei, dette er egentlig litt innvikla, for Anna skulle skrive et innlegg om 7 ting man kan gjøre med kjæresten, så skulle hun finne et klinebilde, og klarer å ta frem et bilde fra arkivet med eksen sin 🙂

Hun har byttet bilde i innlegget nå altså, men det ligger fortsatt til linken, så på Facebook-siden hennes var det altså det opprinnelige som kommer opp. Men nå ser det også ut som hun har slettet hele linken til det fra Facebook.

Hun skrev også et innlegg like etter, hvor hun unnskyldte seg og sa det ble gjort i hastverk, så hun rakk ikke å legge merke til hvem det var hun klina med. Det innlegget er dog også slettet nå.

Hadde du lyst til å se det, sier du? No worries, jeg har skjermbilde:


NÅR DET BLIR ROMANTISK MED FEIL FYR:/ (MAMMA TIL MICHELLE, FACEBOOK)


Sånn, det var alt for nå! Jeg hadde egentlig tenkt til å skrive noe om det nye kjøkkenet til Mamma til Michelle, men jeg orker faktisk ikke å se noe mer på det enn nødvendig, og tenker helt ærlig jeg skal la dere slippe. Det blir rett og slett for mye for oss alle.

Håper dere er fornøyd. Jeg vil også at dere fortsetter å sende meg mail på [email protected] med tips og triks.

CIAO OG GOD PÅSKE! <3 

Se også: Best og verst fra blogg-Norge-arkivet

Les mer