Hopp til hovedinnhold
EN GOD GJENG (730/INSTAGRAM)

Best og verst fra blogg-Norge: Oktober

EN GOD GJENG (730/INSTAGRAM)


HALLOI. Er det noen andre som fryser i hjel i denne kulda, så trenger jeg flere venner i samme situasjon. Flaks det da funker like fint å ligge inne å lese blogger – og vi er vel alle enig om at det ikke skjer rent lite i blogguniverset om dagen.

Jeg har ryggen deres, og har skrevet noe av det, så du slipper å holde deg oppdatert selv.


Månedens mening: Sophie Elise

Sophie Elise Isachsen kunne i helgen meddele at hun trekker seg fra Skal vi danse? fordi hennes psykiske tilstand ikke spiller helt på lag og at hun føler hun en gang for alle må ta i et tak for å bli frisk.


Jeg håper alt står bra til med Sophie, og ønsker henne god bedring. <3


Dette skal riktig nok ikke handle om dét, men om noe hun sa i et intervju for noen uker siden.


Sophie Elise sa nemlig til God kveld Norge at hun ikke vil blande seg i debatten om plastisk kirurgi blant annet fordi «mer snakk om det er med på å normalisere det» og «det skjer verre ting i verden».


Vent litt. Hæ? Er dette en form for ansvarsfraskrivelse? Hvor hun heller bare legger skylden på alle som mener noe annet enn henne? Fordi de som snakker om det «kun gjør det for egen vinning». Seriøst…? Skal vi slutte å snakke om noe fordi det skjer verre ting i verden? Skal jeg la være å si jeg har vondt når jeg er syk, fordi noen har kreft?Det skal sies at God Kveld Norge er gode på å klippe og til tider er noen luringer, men om det så er tilfelle, så hadde jeg håpet hun selv kom med en kommentar til det. Når det da ikke er gjort, så er det vel å tro at dette faktisk er hennes stilling til det hele?


(SOPHIEELISE.BLOGG.NO)Månedens «sjokk»: Isabel Raad

Neida, vi har lenge hatt en anelse om at Isabel kanskje skal gi ut bok.


Men da hun kom med avsløringene om tittel og alt på både blogg og Instagram, ble jeg litt overrasket – og jeg heier
på Isabel for denne boken!


Den har nemlig fått tittelen
Shirog som er hennes opprinnelige navn. I boken deler hun om historier fra oppveksten sin; en barndom fylt med vold, frykt og utrygge omgivelser.

Dét forklarer jo kanskje også hvorfor hun ikke lenger vil bli kalt Shirog, og gir litt mer bakgrunn for hvorfor hun har tatt de valgene hun har tatt med utseendet sitt?

Men som hun selv sa på GMN (som fortsatt er sjukt gode på å leke GKN): Det er dog ingen unnskyldning, men kanskje det gir litt mer forklaring.

Det virker som Isabel også har endret mening om mye de siste par årene, noe hun også forteller om i intervjuet vi hadde med henne for litt siden.Gleder oss til å lese boka, som hun har skrevet i samarbeid med Egmont Publishing og Kjersti Kvam.

 
(EGMONT)Månedens clickbait:

 


Anna Rasmussen har endelig giftet seg med sin JanBanan, men clickbaiten er det dessverre (eller heldigvis?) dårlig med. Men Isabel og Sofie kommer oss til unsetning.

 
3. Isabel Raad – «Det er krise når…»Det er mye som kunne vært krise, og et av punktene om at hun har dårligere enn -10 i syn kan jeg forstå er litt vanskelig.


Men at man hopper over vekkerklokkene og spiser på Mæccern er vel ikke noe jeg ville skreket hjelp om… 
Eller, alt er relativt, da.

Håper du rakk negleavtalen din og spiste et ordentlig måltid til kvelds.2. Isabel Raad – «Besøk fra Sverige»


Nei, det er dessverre ikke Pierre denne gangen, heller. Luringen Isabel er god på å få oss til å tenke mye på det avsluttede forholdet.


Det var familiebesøk, så moren skulle stelle i stand en ordentlig familiemiddag. Flaks, for nå var Isabel skikkelig sulten etter all hurtigmaten hun har konsumert.Det er så mye som kunne vært et helvete i LA. Jeg tenker jentedrama med Isabel og resten av girlsa, slåsskamper, ran i nærbutikken på grunn av våpenlovene?


Heldigvis er det ikke så ille, men mye trafikk er det. Fordi det bor jo så sjukt mange mennesker der at det alltid er rush.


Kanskje de kunne trengt at vi sendte over en representant fra MDG? 
Månedens halloweenkostyme: Stina Bakken
Det eneste som er hyppigere enn tipsene til Stina, er bildene av hunden Chloe. Men det setter jeg pris på.


Nå ber hun leserne velge halloweenkostymet til kjøteren. Se den flotte kollasjen jeg satt sammen av hele Norges favoritthund utkledd som henholdsvis flaggermus, bie og edderkopp her:

HVILKET KOSTYME ER DIN FAVORITT? (STINA.BLOGG.NO)

 
Det er jo en dritsøt kjøter, det er jo det.

 
Bonus: Månedens duo: Isabel og Kong Halvor


Jeg vet faktisk ikke om Isabel og Kong Halvor vil være det beste eller verste jeg får se, men video av harryhandelen deres i Sverige blir det.


Og det gleder jeg meg til.

EN DUO VI IKKE VISSTE KUNNE VÆRE DYNAMISK (SRAAD.BLOGG.NO)


Det var alt for nå!!! Håper dere synes det var over middels underholdende. Og send mail til victoria@730.no med tips og gøy <3


Nyeste saker fra 730.no

Les mer