Hopp til hovedinnhold
MEG OG MINE GIRLS (INSTAGRAM/730)

Best og verst fra blogg-Norge: Mars

Hei og hjertelig velkommen til en ny måned!

Det er lite som har stått stille denne måneden, ei heller i bloggverdenen. Om du har bodd under en stein eller har hatt andre ting å gjøre, skal jeg selvsagt hjelpe deg litt på vei.

SÅ la oss snakke mer om det!

Månedens rabalder: Kristin Gjelsvik, Sophie Elise og Debatten

Ja, jeg tipper de fleste av landets innbyggere har fått med seg litt av hva dette dreier seg om.

Hvis ikke, kan jeg fortelle at det hele startet da Sophie Elise la ut et innlegg, som nå er slettet, hvor hun viste frem hårvikene sine, som hun synes ble for høye og dermed hadde tatovert på prikker over øret.

Dette fikk Kristin Gjelsvik til å se rødt, hun lagde så en video hvor hun snakket om hva hun syntes om dette, og hvordan hun ellers synes Sophie påvirker leserne sine med ting hun legger ut.

Alt dette endte med at de to, i tillegg til Linnéa Myhre, Mina fra PRESS og en Aftenposten-dame endte opp på Debatten i beste sendetid på NRK. De fikk kun en halvtime på seg, noe som jo var litt kort, da de fikk lite tid til å finne en ordentlig løsning på det, nettopp hva som burde og ikke burde deles, og hvordan man skal forholde seg til alt dette.

Det var ikke bare debattantene som følte det ble litt kort, det gjorde jeg også, og jeg satt igjen med noen spørsmål etter sendingen.

Håper alle parter har det bra nå, og at verden blir et bra sted for både barn og voksne. Hehe.

FRA VENSTRE: HELENE SKJEGGESTAD, SOPHIE ELISE ISACHSEN, FREDRIK SOLVANG, KRISTIN GJELSVIK OG LINNÉA MYHRE (NRK)

Månedens sitat/notat: Sofie Nilsen 

Endelig er godjenta tilbake. Det er få ting som er så gøy som når bloggerne selv legger ut rare ting de har sagt.

Her har hun delt et notat, hvor en venninne har skrevet ned ting hun har sagt som ikke henger på greip.

Stedsnavn skal hun få leve for å si feil, for bare innse det, alle sier ofte stedsnavn helt feil. Selvsagt sier vi alle også noen ord og uttrykk feil i blant, men noen av disse burde være vanskelig å si feil.

Blant annet har Sofie sagt: Venneomkrets, innvigla og «hun kom med sturken». Hun nevner også den gangen hun sa at påske var en årstid.

Selvsagt skjønner vi hva hun egentlig mener, men det er veldig gøy. Litt som da en annen blogger kalte Forbrukerombudet for Forbrukerområdet.

Jeg tror vi hadde kjedet oss om vi ikke hadde noen som fikk oss selv til å føle oss hakket (eventuelt ti hakk) smartere.

(SOFIENILS1.BLOGG.NO)

Månedens clickbait

Noen ganger tenker jeg at jeg skulle ønske alle bloggere slutta med clickbait, men nå som de fleste faktisk har skjerpet seg betraktelig, synes jeg det er dårlig gjort, fordi jeg sliter med å finne noen. Og det er jo DRITGØY å lese clickbait.

Heldigvis fant jeg et innlegg hos hver av dronningene, så får vi kose oss med dem nå.

2. Isabel Raad – «En sjuk flytur & dårlige valg»

Isabel har vært på ferie med kusinen/venninnen/sin personlige assistent, aka Golnaz. Veldig hyggelig, og det ser ut som de har hatt det bra.

De tok dog et litt dårlig valg dagen før de skulle fly tidlig hjem, og dro ut (så den delen stemmer).

Det som riktig nok ikke stemmer, er at det ble en sjuk flytur. For til tross for at de var hjemme rett før de måtte dra igjen, gikk flyturen helt fint. Hun sov hele turen og alt gikk bra.

1. Anna Rasmussen – «En uke til flytting!»

Hva, skal mamsen ta med seg barna og flytte fra Jan? Kun noen måneder etter bryllupet?

Neida, hun skal bare en måned til Kypros med Michelle. Altså ikke flytte. Være borte en måned.

Det er en smule rart at hun tar sin førstefødte ut av skolen en måned for å reise bort, og ikke tar med de andre barna, men det får være en annen sak.

Hun kommer altså tilbake med Michelle snart.

Månedens tips: Stina

Dette er helt på ekte en liste Stina viser gode tips! Jeg trodde selv jeg skulle le litt da jeg fant en ny liste med diverse tips, men her ble jeg overraska, på den positive måten.

Hun har nemlig listet opp tips og triks til å være mer miljøvennlig. Selv om flere av punktene er noe alle vet, er det mange idioter der ute som ikke tenker over dette og kanskje burde lese litt på denne lista til dronningen av lister.

Stina forteller blant annet at sugerør er noe av det som blir brukt unødvendig mye, at man kan ta med en egen kaffekopp, at man burde donere eller selge klær man ikke bruker lenger, være mer nøye med maten man spiser og PLUKKE OPP SØPPEL ETTER SEG.

De fleste oppegående folk gjør selvsagt det, men er mange oppegående folk som egentlig er like søppel som søppelet de kaster på bakken, istedenfor å bare gå fem ekstra meter med det.

Neida, ikke meningen å være streng, men jo. Rydd opp etter deg.

Og jeg tenkte det var fint å avslutte denne månedens sak med å gi Stina litt creds for ti fine, enkle tips. Flere sånne lister, Liste-Stina! <3

MILJØAGENTEN (STINA.BLOGG.NO)

Det var alt for denne gang, håper dere er fornøyde og lo litt.

Send mail med tips og gøy til [email protected] Hvertfall om du har sett noe clickbait jeg ikke har fått med meg. På forhånd takk <3

Se også: Best og verst for blogg-Norge: Februar

Nyeste saker fra 730.no

Les mer