Best og verst fra blogg-Norge: Linnéa Myhre-spesial

8. nov 2016 kl. 00:00
(MAMMATILMICHELLE.BLOGG.NO)

A photo posted by Linnéa Myhre (@linniiie) on
Som sykelig bloggleser og observatør er det en ære å få gjeste Best og verst fra bloggnorge-spalten, selv om jeg må innrømme at det har vært tøft. Å følge med på hele bloggnorge i en uke er ikke bare bare, og derfor er det så fint at dere slipper. <3


Her er uka som gikk i vår lille rosaboble av et bloggeland:

Det har egentlig vært i overkant mange inspirerende og gode blogginnlegg om viktige ting i uken som gikk, blant annet Fotballfrues video om netthat og diverse innlegg om «mannegruppa» Ottar.

Å tørre si fra og stå i det er dritviktig og ikke minst imponerende, spesielt når trollene og kvinnehaterne bare ser på det som anerkjennelse, og hater enda mer.

Min personlige inspirasjon er likevel noe litt annet:

Norway Twins har lenge vært i skyggen av de mest leste bloggene, men jobber minst like hardt, og har enda bedre innhold enn en average rosablogger.

Dessuten er de ikke opptatte av kosmetiske operasjoner og marmor-bord fra Habitat, men av peanutsmørkake, smarte løsninger og billig nips fra Nille <3

Sjekk også ut dokumentaren om dem, som kom forrige uke via P3!

Ellers går det mye i det samme. Mammatilmichelle har blitt mamma igjen, selv om jeg må innrømme at jeg egentlig ikke er så imponert.

Som barnløs leser jeg egentlig ikke blogger med innslag av barn, rett og slett fordi jeg synes det er

1. kjedelig

2. uetisk.(MAMMATILMICHELLE.BLOGG.NO)


P.S. Hvorfor var ikke fødeinnlegget markert som spons? Neeeekter å tro at den Lucas-dressen der er noe hun har betalt for selv.

Men noe får jeg likevel med meg mens jeg er inne på div mammablogger og leser i kommentarfeltene deres. For selv om jeg ikke er så interessert i selve innholdet på bloggen, kan jeg ikke motstå et kommentarfelt hvor voksne kvinner og mammapoliti som krangler, sladrer og arresterer hverandre.

Og det er da jeg får med meg ting som for eksempel:

Ukens skuffelse:

Fotballfrue har kjøpt nytt hus, som er kliss likt det gamle 🙁(CAROLINEBERGERIKSEN.NO)


Herregud, kan de ikke flytte til New York, Disney World eller noe annet bloggvennlig? Sarpsborg, liksom, ikke akkurat Nordens Manhattan 🙁

Men mens jeg likevel er der inne:

Ukens kvalmeste bloggrett:

Fotballfrue har laget salat med SURSILD, eple og yoghurtdressing.(CAROLINEBERGERIKSEN.NO)


Say no more

Ukens NO JUST DON’T:

Kristine Ullebø (foran) er på stranda i Miami (spons), og advarer mot svette og «ekle» bilder av seg selv.(KRISSSY.BLOGG.NO)


Du kommer i alle fall aldri til å bli sjekket opp om du snakker så stygt om deg selv. RIP alle jenter og gutter som må lese at dette ikke er å «se bra ut».

Ukens spons: Fashioncherry 

Okey, snakker vi historiens første sponsa babyshower? Hedda Skoug ble i alle fall overrasket av bestis Tone med babyshower på Bølgen og Moi (ikke spons), med mistenkelig mange linker til festligeting.no

Vi ser ingen merking av reklame i noen av blogginnleggene til de involverte, men herregud, det må jo være lov å skeie litt ut.(FASHIONCHERRY.UNITEDBLOGGERS.NO)


Ukens clickbait

#1 JEG TRAFF JUSTIN BIEBER

Okey, denne begynner kanskje å bli litt gammel, men ettersom den fortsatt irriterer meg:

Da Isabel Raad påsto å ha truffet Justin Bieber. Dette er ikke bare clickbait, det er løgn og idioti.(INSTAGRAM)


NOO YOU DIDN’T! Du var på konsert med Justin, og det er ikke å treffe ham!

#2 CHRISTIAN FALT I GLOMMA

Okey, dette er det gøyeste blogginnlegget på lenge. Overskriften høres jo dramatisk ut i seg selv, men man skjønner jo at det ikke kan være så ille. Eller?

For idet man klikker seg inn på blogginnlegget, ser man at Anne Brith har postet DETTE BILDET!:(ANNEBRITH.BLOGG.NO)


Okey, så ungen din FALT faktisk ut i Glomma, og du valgte å ta bilde av det?

Men neida. For selv om det ser slik ut ved første øyekast, følger det nærmere 20 ulike bilder av Anne Briths sønn, som hopper fram og tilbake over en liten bekk.

#3 DEN STORE NYHETEN

Pilotfrue forsøker stadig å bli gravid, og prøver seg stadig på nye overskrifter for å lure oss til at hun endelig har greid det.

Men vi som følger med, vet jo så altfor godt når hun har eggløsning, og at hun ikke skal ha mensen før om en uke. Så gravid er hun fortsatt ikke. Men hva er det da, da?

Det er bare en publiseringsplan for hvordan dele den store nyheten når det skjer. Og det er ikke etter tre måneder, sånn som vanlige folk gjør – her skal det rett ut så snart testen er positiv.

Og hvis noen lurte, er det via Instagram det først skjer. Derfra regner de med at det «sprer seg» til andre sosiale medier, og deretter til nettaviser som Side2 og Nettavisen, eller et annet sted i media.(PILOTFRUE.BLOGG.NO)


Nå har hun i tillegg gjort Insta-profilen sin (med 5436 følgere) privat, sånn at du må følge henne (og ikke bare kan snoke) for å få med deg den viktige nyheten. 
 
Speaking of too much information:

I Isabel Raads innlegg «merkelige sider ved meg», lister hun opp ti merkelige sider ved seg selv. Alt fra at hun hater tær til mennesker som lyver.

Hun greier seg fint, helt til hun kommer til punkt nummer sju, og hun egentlig har glemt hva hun holder på med:

«BH-størrelsen min er 70B»

Veldig «merkelig».


Ukens snikskryt:(SNAPCHAT)


Apropos brokkoli: Lene Alexandra har også løsningen på hva spise dersom man er fysen.

Brokkoli er jo sjukt godt, forstår ikke at noen har mer lyst på smågodt, pottis og pizza enn brokkoli. Folk må jo ha et anstrengt forhold til mat eller noe.

Og mad respect for å plassere «overspiste» og «et eple» i samme setning. Gratulerer.(LENEALEXANDRA.COM)


Takk for meg.


Se også: Best og verst fra blogg-Norge: Uke 37