Hopp til hovedinnhold
DIN FAVORITTBUKETT (730/INSTAGRAM)

Best og verst fra blogg-Norge: Juni

DIN FAVORITTBUKETT (730/INSTAGRAM)


Hei og hallo! Håper alle har en helt prima sommerferie, og at alle bader like mye som meg. Nå har jeg riktig nok ikke badet på en uke, nettopp fordi jeg bada så mye at jeg fikk ørebetennelse. Pass på at dere får ut vannet av ørene, hehe.

Uansett, bloggere tar heldigvis ikke så mye ferie! <3Månedens modige: Stina Bakken

Det holder visst ikke å være forlovet, Stina har mye på agendaen til enhver tid.

Blant annet må hun jevnlig fylle på restylanen i leppene sine. I slutten av måneden skrev hun nemlig et innlegg som hadde tittelen «Blind på eget utseendet?». Der snakket hun om at det nå var ett år siden hun begynte å fylle i leppene.

Hun påpekte også hvor glad hun var for at hun gjorde det, og jeg siterer: – Jeg er så glad for at jeg turte å stå imot presset om at man må være naturlig, og gikk min egen vei.

Ja huff, tenk så vanskelig det må være å se ALLE de du går forbi på gata, som er naturlige, og tenke at du føler deg presset til å gjøre som dem. Bra noen er modige nok til å stå imot, og heller viser at man i 2018 kan fikse seg til det ugjenkjennelige.

Det er nok mange unge lesere der ute som har godt av å høre dette fra sitt store forbilde, for å være sitt ansvar bevisst er rett og slett for mye å forlange.

Stina fikk så mye kritikk for innlegget, naturligvis, at det ble slettet. Men dessverre for henne blir ingenting noen gang helt slettet fra det o store internettet.

(STINA.BLOGG.NO)
Månedens mirakel: Pilotfrue har fått baby!!!


ENDELIG har vår kjære Julianne blitt mamma, og piloten blitt pappa!


Severin ble født fire dager for tidlig, men det virker heldigvis som alt er bra med både mor og barn.


Ulrik skrev et gjesteinnlegg på bloggen noen dager etter fødselen, og nå har også Julianne delt historien om selve fødselen.


Ellers har det hittil blitt delt lite bilder og generelt av Severin, noe jeg har stor respekt for, og synes det er bra de heller blir kjent med ham selv, før alle skal være innblandet i hans liv før foreldrene i det hele tatt er det.


Og så håper jeg diskusjoner om dukker på rommet lar vente litt på seg, nå er faktisk ikke dette det viktigste de har å tenke på.


Gratulerer til alle tre! <3

ENDELIG MAMS (PILOTFRUE.BLOGG.NO)


Månedens clickbait3. Mamma til Michelle – «Ny bok!!»


I denne lille videosnutten trodde jeg faktisk Anna skulle fortelle at hun skulle skrive enda en bok.


Den gang ei, det er bare
Naken som har kommet i pocketversjon.

2. Isabel Raad – «Vi kranglet og jeg dro hjem»

Altså, dette var en videoblogg som varte i et kvarter, og jeg så hele for å finne ut av hva det dreide seg om.

Isabel er nemlig i LA med Ine og Sofie (fra hvert sitt Pærra-år). Jeg trodde derfor hun hadde reist hjem til Norge.

Neida, de kranglet på et utested, fordi Ine mente Isabel var så kjedelig og derfor endte det med at Isabel dro tilbake til leiligheten.

Heldigvis er de venner igjen nå.

1. Mamma til Michelle – «To overraskelser på innsiden!!»

Med den overskriften og det første bildet som kun viser mamsen, skulle man tro hun venter tvillinger og slår til med to barn til.

Neida, de feiret 7-årsdagen til Michelle, og ikke bare var kakene fine utenpå, de var også fine INNI! Den ene hadde til og med nonstop inni.

Jeg er fascinert.Månedens dårlige forbilder: Anne BrithLitt misvisende kanskje, for dette handler ikke om at det er Anne Brith som er det dårlige forbildet, men de andre foreldrene på skolen hvor barna hennes går.


Hun har skrevet et langt innlegg om hvordan hun ikke har blitt inkludert i Facebook-grupper, og dermed ikke har fått med seg sosiale sammenkomster, øvinger til avslutninger og innsamlinger.


Dette har for det meste vært for ett av barna, altså det eldste, men også det yngste. Jeg må først påpeke at det er helt sykt at det må gå så langt at hun skriver om det på bloggen. For dette er garantert ikke noe barna til de andre foreldrene vil lese om mammaen og pappaen sin. Men for å si det sånn: Har de hatt noe problem med Anne Brith, burde de tatt det opp med henne personlig, ikke bare ekskludert henne fra Facebook-grupper.


Vi aner jo ikke hva forhistorien er, det kan hende de mener Anne Brith har gjort noe som ikke er ok, men det er nesten irrelevant når det går så langt.
 


SÅ SLITSOMT det må være å fortelle barna sine at man ikke skal mobbe og være jævlige mennesker, når man selv ikke skjønner at den enkleste måten å løse et problem på, er å snakke med personen det gjelder.

NÅR DU TENKER PÅ ALLE FACEBOOK-GRUPPENE DU IKKE ER MED I (ANNEBRITH.NO) 


DET var alt for denne gang, håper dere koste dere!!!

Og fortsett å sende tips og gøy til [email protected]! Og fortsett å ha en fin sommerferie <3

PS: Er du en blogger som har lyst til å bli nevnt i spalten? Send meg en mail! Er du en blogger som ønsker å ikke bli nevnt i spalten? Send meg en mail! Sistnevnte har ennå ikke skjedd, men vi tar selvsagt hensyn dersom noen ønsker å bli utelatt her.

 Se også: Best og verst fra blogg-Norge: April og mai

Les mer