Hopp til hovedinnhold
FIN KOLLASJ<3 (KOMIKERFRUE.NO)

Best og verst fra blogg-Norge: Julespesial
HallooOo og godt nyttår og håper dere alle har hatt en fin jul og alt fint!!!

Bloggere er jo eksepsjonelt gode på å klage over at de ikke har ferie når vanlige folk har ferie, så HELDIGVIS har de heller ikke ferie i jula. Selv om ca. alle blogger er bra kjedelige i jula. Hehe, neida.

La oss gå gjennom litt av det artige som har skjedd i romjula da, dere!

Julas spons: Komikerfrue

Når du bare «Åhhh jaja jeg får nå penger for dette, så får presse det inn i et innlegg som egentlig handler om noe helt annet».

Det virker det som Marna har tenkt i et innlegg hvor hun først skriver om at komikermannen Ørjan må lage nyttårsmiddag og pynte bord, og at de må ha kalkun fordi butikken var utsolgt for pinnekjøtt.

Fordi det det egentlig handler om er at hun har blitt med i en Facebook-gruppe hvor det deles idéer til både ute- og innelek for barna. Så da blei det ei lita runde med kritt ute på asfalten, da.

For å være ærlig lurer jeg på om det egentlig er lekesiden eller alt pratet om kalkun og bordpynt som er sponsa.FIN KOLLASJ<3 (KOMIKERFRUE.NO)


Julas tiss-tips: Styleconnection

SJEKK DERE, FOLKEEEENS! Altså for livmorhalskreft.

Kristin forteller om den viktige kampanjen #sjekkdeg, men hvordan hun selv også har kviet seg for å faktisk ta det store steget og sjekke seg. Gynekolog kan være skummelt, ubehagelig og veldig utenfor komfortsonen, men du skal jo helst havne hos en profesjonell som får deg til å slappe av.

Det gjorde Kristin sist, og hun er så glad for at hun tok motet til seg og bare bestilte denne timen. Det ekke så farlig, de har nå sett mye rart og litt av hvert, og det er verre å sitte der med kreft uten å i det hele tatt vite det, enn å faktisk sjekke seg.

Så hør på, Kristin!!! GJØR DET! SJEKK DEG! Jeg gjorde det like før jul, var livredd før jeg gikk inn til legen min, men megaletta da jeg gikk ut og var ferdig med det.

Det er kjekt med ei frisk tiss, jenter! <3(STYLECONNECTION.NO)


Julas clickbait

Hehe hvor sjokkert er dere over at det er clickbaitdronningene som topper lista nå også hehehe

3. Mamma til Michelle – Verdens fineste står på et kne foran meg

WHAAT, har Jan fridd til Anna nå???

Nei, hun bare gleder seg til det skjer. Fordi hun er sikker på at han en dag kommer til å fri.

Hun skriver også at hun allerede har begynt å tenke på bryllupstalen hun skal holde for ham. Altså, selv om de ikke er forlovet ennå. Hun henter visst inspo fra Youtube.

Cool, håper jeg blir invitert i bryllupet.

2. Isabel Raad – Familiedrama og tårer

ÅNEI er noen døde? Et av søsknene dine som har skadet seg? SLUTT MELLOM DEG OG PIERRE???

Jeg aner ikke. Mens hun feiret jul med familien til Pierre i Sverige, var det nemlig noe som skjedde med familien hjemme i Norge. Mer vil hun ikke si.

For all del, du trenger ikke dele det mest private i livet ditt, men LA VÆRE Å SI NOE.

Bloggere må serr slutte å si A uten å si B.

1. ANNA, VEL?!?!?! – Jeg kan ikke ta abort nå!

Mamma til Michelle er raus på dramatiske overskrifter, ass.

Er hun gravid igjen? Fjerde barn allerede?? Som du altså skal beholde???

Neida, det er bare det at HVIS hun blir gravid igjen så skal hun ikke ta abort. Hun sier at abort kun er en nødløsning, så selv om hun kanskje ikke skulle ønske flere barn i fremtiden, har hun jo all mulighet for å ta seg av et til.

O K takk for info 😉

Julas sitat: Isabel Raad

Ting som skjer når bloggere prøver å være samfunnsengasjerte: mikse litt hva som egentlig er land og by.

Isabel skulle skrive et innlegg som egentlig handler om noe trist og viktig. Synes hun klarte seg bra, helt til hun bare «…tankene mine går til alle som er preget av hendelsen og selvsagt til Istanbul, nasjonen som er i sorg».

Istanbul, NASJONEN????? Sist jeg sjekket var vel Istanbul en by i landet Tyrkia?

Aaahhh rolig throwback til da noen av jentene på Pærra diskuterte hva som var hovedstaden i Tyskland, og mente det måtte være Germany. 110 % enig.(SRAAD.BLOGG.NO)


Julas video: Pilotfrue

ADVARSEL: trist slutt </333

Julianne og piloten har vært i Trondheim for å gå gjennom sin første prøverørsbehandling, og noe hun skal ha creds for, er at når hun først deler så sjukt mye av livet sitt, deler hun også når det går dårlig.

Som nå, hvor de avslutter hele filmen med graviditetstest, som viser seg å være negativ. Når skal denne urettferdigheten ta slutt:(

SÅNN det var julas viktigste nyheter. Håper dere har kost dere, både med å lese denne og generelt i jula.

OG hALLo!!!! Nytt år betyr snart vår som betyr ny sesong av Bloggerne!!!! Gleder meg

Og husk å sende mal med blogger og ting og artig til victoria@730.no. Elsker hver og én av dere som sender meg mail, på ekte.

Adjø!

Se også: Best og verst fra blogg-Norge: Uke 49

Nyeste saker fra 730.no

Les mer