Best og verst fra blogg-Norge: Januar

12. feb 2018 kl. 00:00
(730)

Hei og velkommen tilbake! Det er litt rart å bare skrive en gang i måneden, men det som er godt med det er at det samler seg sååå mye god grums å grave i.

Det er ikke lite snakk rundt bloggere for tiden, og jeg regner med at de fleste av dere fikk med dere alt styret rundt Vixen Influencer Awards. Herregud. 

UANSETT, la oss snakke om alt det sjuke som har skjedd bortsett fra det: 

Månedens PÅ TIDE: Pilotfrue

JA dere, siden sist har jo Julianne endelig blitt gravid!!!! Hun og pilotmannen kunne omsider meddele at de skal få en pilotbaby.  

Tenk at vi snart blir velsignet med Severin Nygård. Alle våre bønner er hørt.

Dette er dog ikke det eneste som skjer, for Julianne har nemlig skrevet konkrakt med Aschehoug, altså bokforlaget, og skal skrive en bok om ufrivillig barnløshet.

MEN MEST GLEDER JEG MEG TIL Å SE DEM SOM FORELDRE (Ulrik og Julianne, altså)!

GRATULERER <33 (PILOTFRUE.BLOGG.NO)

Månedens video: Mamma til Michelle

Det har faktisk vært fryktelig vanskelig å skulle velge kun én video fra mamsen nå, for i det siste har det vært MANGE.

Og det skjer ikke lite i hennes liv om dagen.

Hun har blant annet sagt hun skal gifte seg. Det vil gå ned i Roma i sommer. Hun skal visstnok betale 1 million kroner for bryllupet. I tillegg har hun altså fjernet silikonen i puppene og sist, men ikke minst har hun gjenopptatt kontakten med foreldrene sine.

Jeg skjønte det først da jeg så denne filmen, derfor deler jeg den. Det er fra operasjonsdagen, og det første jeg la merke til var at hun sa «mams». Hun la også ut et innlegg hvor hun fortalte at faren fylte 50, og at hun sammen med moren og broren sin arrangerte et overraskelsesselskap for ham.

Håper ikke det blir mer krangling der nå <3 

Månedens clickbait

Hehehehehe

3. Isabel Raad – «Jeg vet ikke om jeg får lov til å fortelle dere dette»

Så da sier hun ingenting heller.

Noen spurte henne om når hun skulle dra til Mexico, for å være med på Pærra, altså, men det var visst litt usikkert om hun kunne svare.

Men hun kunne skrive at hun hadde brukt hele natten på å pakke. Sååå det var vel en indikasjon på at hun skulle dra snart?

(Hun dro forresten dagen etter, innspillingen er godt i gang. Herreguri som jeg gleder meg til denne sesongen.)

2. Mamma til Michelle – «Barna får ikke bade denne ferien

Ja, Janbanan og mamsen har tatt med seg barna på ei litta ferie. På selveste Granca.

Og det er ikke det at de ikke FÅR bade, at de ikke har lært dem å svømme eller synes det er litt skummelt.

Ingen nekter dem det, heller.

Det er for kaldt, bare.

1. Isabel Raad – «Jeg røk ut av Paradise Hotel»

Neida, dette handler ikke om denne gangen, men da hun var med for noen år siden.

Hun deler filmen fra da hun røk ut, noe jeg må si fortsatt er ganske gøy. Å høre noen plutselig rope «DI JÆVLA FITTA» er ikke noe man ofte kan se komme. Fortsatt et slags høydepunkt.

Vi kan altså ikke vite hvordan det går med henne der inne nå. Hun har forhåndsskrevet innlegg under hele oppholdet og fått noen til å styre snapchat-kontoen, så er umulig å si om det er henne eller noen andre.

Hører forresten rykter om at det er litt drama der inne. Igjen, jeg gleder meg så sykt til å se det. Helt uironisk.

Månedens stjerne: Sophie Elise

Det er ikke bare mamsen som har det travelt om dagen.

Sophie Elise står virkelig på, og har blant annet gitt ut låt, musikkvideo og sin helt egen SERIE denne gangen!

Hun har også delt den sjokkerende nyheten om at hun har operert rumpa. Skal ikke snakke for mye om det, men tenkte det er greit å påpeke, så alle som har benektet og faktisk trodd hun har trent den opp kan åpne øynene liiiitterann.

Neida.

Men uansett, Nå har’a fått seg sin egen serie, noe hun selv sier har vært et stort ønske, og grunnen til at hun sluttet i Bloggerne.

Serien heter passende nok Sophie Elises verden, går på TV 2 Livsstil og Sumo, og dreier seg ikke baaare om henne, men også hennes nydelige bestevenner Fetisha og Joakim <3

Vil forresten påpeke at den nye låta hennes, «In My Head», etter min mening er hennes beste hittil. Jeg liker den på ekte.

Har også ledd en del av serien, så hvis dere liker… sånne serier? Se den. Føler det er en blanding av Life of Kylie, Tone og Sandra usensurert. Som jo kanskje er meningen. Herregud throwback til hvor nydelige Tone og Aksel var i Tone :´)

NÅR DU SER STREAMINGTALLENE KLATRE SOM OM DE VAR ET EKORN (SOPHIEELISE.BLOGG.NO)

Månedens inspirerende: Isabel Raad

Det er, heldigvis for oss, noen som tar «Fuck janteloven» svært seriøst.

Og nå har Isabel velsignet oss med sine ti favorittbilder av seg selv.

Jeg vet ikke hva mer jeg skal si om det. Annet enn at det sjokkerende nok ikke er lite kropp å oppfinne i dette innlegget.

Jeg blir inspirert!!!

(SRAAD.BLOGG.NO)

SÅNN. Og forresten, nå som det IGJEN er så mye snakk og syting om merking av reklame, vil jeg bare si… Gjør det. Herregud a, det kan da ikke være så vanskelig? Over halvparten av bloggerne jeg vet om klarer det fint. Ikke gidd å være sløv, når du selv kan ende opp med en saftig bot.

Og ikke vær sur for at du må gjøre det. Det er en del av jobben din. Alle dødelige mennesker må prøve å gjøre jobben sin ordentlig, sant?

Send meg gjerne mail med tips fortsatt! Adressen er fortsatt victoria@730.no. 

ADJØ

Se også: Best og verst fra blogg-Norge – desemberutgaven