Best og verst fra blogg-Norge: Januar

10. feb 2019 kl. 00:00
BUKETTEN (730/INSTAGRAM)

Heiii og gratulerer med ny måned <3

Januar har føltes helt sinnssykt lang, og jeg er veldig glad for at vi nå er i februar. Det har også skjedd mye hva gjelder bloggere i dette landet i januar – dét har hvert fall alle som tenker det bare er chill å reise til Dubai fått kjenne på.

Og Sophie Elise som har fått seg både podcast og sesong to av sin egen serie. OG det var jo en sesong med Bloggerne. Litt trist at det er over, men Gud bedre så kjedelig denne sesongen var.

SÅ, la oss ikke snakke om det!!!

Månedens overraskelse: nyheten (som hun holdt skjult til hun var over seks måneder på vei) ute.  Den slapp de nemlig på Vixen, og det ble naturligvis masse styr. Nå håper jeg de vordende foreldrene får fred og ro slik at de klarer å venne seg til sin nye tilværelse.

<3 (KRISTINGJELSVIK.NO)

Månedens bilde: Isabel Raad

Til orientering: Dette innlegget kom i starten av februar, altså ikke i januar som er hva dette egentlig skal handle om. Jeg beklager det på det sterkeste, men siden det var i starten, tenker jeg det går bra og jeg følte det passet inn, så la meg leve.

Og grunnen til at jeg tar det med, er fordi dere også må huske å leve. Selv om januar føltes jæskla lang, er vi nå i februar og dere kan glede dere med at det er årets korteste måned.

Hva er vel da bedre enn å bruke tiden man har på å spise godteri. Der er hvert fall Isabel og jeg helt enig.

Hun har skaffet seg ny leilighet, og høyest prioritert var selvsagt en egen godteriskuff. Det setter jeg pris på.

Jeg lurer egentlig litt på hva dette kostet? Jeg tror ikke jeg har så stort budsjett på mat på en hel måned engang.

  OMG (SRAAD.BLOGG.NO)

Månedens clickbait

Det skjer fortsatt mye i livene til clickbait-dronningene.

3. Anna Rasmussen – «Jeg har vært på date i hjembyen min!»

Anna er jo opprinnelig fra Stavanger, så nå begynte jeg faktisk å lure litt på hva som skjer.

Men neida, det var ingen ekskjæreste eller ny flamme hun møtte, hun tok med seg Jan.

2. Anna Rasmussen – «Lurt med fake forlovelsesring!!»

Gud a meg, kan Janbanan ha gjort noe sånt mot mamsen? At han har kjøpt med fake diamant?

Selvsagt ikke, det var bare noe de snakket om, for de hadde hørt noen gjorde det.

Hun presiserer at det verste ikke er at de er falske da, men at man lyver til hverandre. Det går jo egentlig helt fint om den ikke koster en million.

1. Isabel Raad – «Jeg beklager»

Her tenker jeg jo at det er mye man kan velge i. Alle mennesker har jo en del å beklage for.

Det er ikke at hun møtte opp på roasten mot Mads Hansen (åpenbart, det aktuelle innlegget ble skrevet lenge før), det er heller ikke det enorme klesforbruket hun oppfordrer til når hun har mottatt en gigantisk pakke fra Nelly en gang i uka i tre år.

Denne gangen beklager hun at hun blogget lite på ferie. Hun skulle jo fokusere på familien. Det er hyggelig, da.

Månedens spons: Halve blogg-Norge drar til Dubai

Det hele startet med en heidundranes tur som ble sponset av Norwegian. En drøss med bloggere ble flydd ned til løvens hule: Dubai. Alle har vel fått med seg alt som har skjedd, hvert fall mesteparten.

Det var altså Espen Hilton, Anniken Jørgensen, Cornelia Grimsmo, Hedda Skoug, Lene Orvik og Benedichte Bjerke som tok seg en slags ferie.

En ting jeg lurer på, er hvorfor ikke alle bare la seg flate? Det skal sies at både Espen Hilton og Lene Orvik har gjort det i ettertid.

Når ble det en kampsak å gå imot det Amnesty sier, og ikke skjønne at det er noe reelt i alle rapportene som har kommet frem om hvordan det er der? Dette er jo ikke bare noe noen sier på gøy.

Og nei, det er ikke bare noe du ser når du går på gata. Du ser ikke at folk arbeider som slaver og du ser stadig homofile mennesker. Det er moderne slaveri som bare blir enklere å skjule med årene, og selvfølgelig finnes det homofile der, men det gjør det ikke lovlig av den grunnen. Straffen for å være homofil, er likevel fengsel i inntil 10 år.

Og en ting til: Om du sier at du skal ned og kjempe diverse kamper, er det litt lurt å tenke seg om tre ganger, når det faktisk er et firma styrt av myndighetene som betaler oppholdet.

Hvis du vil vite litt mer om tilstandene i Dubai: