Hopp til hovedinnhold
BLOGGBUKETTEN (730)

Best og verst fra blogg-Norge: Februar

Jeg vil gratulere alle som overlever denne kulda, for det er så vidt jeg gjør det. Gråter og sliter med å puste mens vinden kaster seg i trynet på meg.

Ellers har det roet seg litt etter Vixen. Det er jo en god stund siden nå, men det var fortsatt intenst. Synes det var stas å være i samme rom som Mira Craig, og rørende å høre hu som ble interiørinfluenceren si at hun aldri har fått en stygg kommentar. Da kan vi hvertfall konkludere med at hun ikke opererer med shabby chic.

Månedens video: Kristina Andersen

Jeg starter litt sint, fordi denne videoen traff meg skikkelig. Etter en kick off Kristina var på med plattformen sin, United Influencers, hadde noen kommentert at det er «synd hun ikke gir et riktig bilde av kroppen sin på bilder, fordi hun hadde sett henne på den kick-offen og da så hun mye større ut». Det var sånn ca. det som ble kommentert.

Altså HVA I HELVETE???? Kristina sier selv at det traff ekstra fordi det er hennes største usikkerhet, og at det derfor er ekstra vondt. Og det skjønner jeg.

Men det er faen meg helt jævla irrelevant om det er en svakhet eller ei. Tapere som kommenterer sånt om andre, må roe seg ned minst nitti hakk.

Håper den som kommenterte dette, så videoen til Kristina og skammer seg helt sinnssykt. Og fikk vondt i magen. Og sendte beklagelse.

Heia Kristina, du er DRITFIN OG FLOTT OG SNILL!!!! <3

Se snutten her:

Månedens frieri: Stina og Pelle K

Det måtte skje, Stina har nå fått sin Pelle K!

De har hvert sitt bad og vaskerom, men dele liv skal de uansett. Og muligens etternavn og andre ting.

Det hele skjedde på en storskjerm på Times Square i New York. Han avsluttet også med «skatten min».

Offentlig frieri og klisseri er ikke noe for alle (f.eks. meg), men jeg er glad på deres vegne og håper dere lever lykkelig sammen for alltid!!!  ETTERPÅ FEIRET DE MED EN BEDRE MIDDAG PÅ HARD ROCK CAFÉ (STINA.BLOGG.NO)

Månedens clickbait

Også kjent som «månedens høydepunkt».

3. Mamma til Michelle – «En down-periode… igjen»

Med tanke på at alt handler om bryllup og familien og ferie om dagen, skulle man trodd dette handlet om at hun igjen hadde kranglet med foreldrene, eller at noe kjipt hadde skjedd mellom henne og Jan.

Men nei, mamsen har bare ikke blogget på en uke.

Det er så vanskelig å holde styr på dagene, de går så i ett når man har tre barn og ikke er ungdom lenger.

Tenk om folk med vanlige jobber skulle sagt det. De bare glemte å komme på jobb. Ungen ville ha mer mat enn vanlig. Ting er neimen ikke lett.

2. Sofie Nilsen – «Martine bustet meg i å «onanere» i dusjen»

Hun satt jo onanere i gåseøyne, så her skjønte jeg det var noe muffens.

De er så mange i kollektivet, at man må la være å låse døra til badet når man dusjer. Så da hadde Martine kommet inn, mens Sofie stod i dusjen.

Og når Sofie barberer seg på tissen, må hun sette seg ned for å komme til. Og da trodde Martine det var noe annet hun drev med.

OKEI GREIT skjønner!!!

1. Isabel Raad – «Tilbake i Mexico?»

Isabel er ikke tilbake i Mexico, til tross for at noen av leserne hennes trodde det.

Hun er i Marbella. Ikke nok med det: Hun har flyttet til Marbella. Ikke alene, men med PIERRE. For jada, de er sammen igjen.

Vi fikk en lykkelig slutt på alt dramaet der, og det er nydelig å se hvordan de gikk fra å hate hverandre offentlig, til å si at alt er greit igjen.

Og hvordan de bare skulle være på ferie en liten stund, men fant ut at de heller ville leve det luksuriøse liv i Marbella. Det er flott å tenke på all den fine shoppingen hun får der <3 Og all vloggingen de kan holde på med der <3

Månedens spons: Caroline Berg Eriksen

Nå har Fotballfrue nådd nye høyder hva gjelder spons.

La oss introdusere fittedeo. Eller «La oss snakke om godlukt for underlivet!», som hun litt finere sier det.

Dette produktet og denne annonsen er det ikke så mye jeg i det hele tatt orker å skrive om, men jeg vil først og fremst spørre om Caroline glemmer at blogglesere ikke alltid er over 20 år.

Jeg vil også spørre om hvordan hun forbinder god hygiene i underlivet med god lukt. Sist jeg sjekka, eller strengt talt i naturfagen i 6. klasse, lærte vi at underlivet har en naturlig lukt.

Tissen er ren selv om den ikke lukter blomster. Den trenger hvertfall ikke lukte Honolulu Breeze.

Finn deg et menneske som ikke bryr seg om hvor velduftende tissen din er. Vær så snill.

NÅR DU TENKER PÅ ALLE PENGENE DU DRAR INN PÅ ETT INNLEGG (CAROLINEBERGERIKSEN.NO)

Månedens fugl føniks: Linnéa Myhre

Linnéas blogg har heldigvis aldri forsvunnet helt fra jordens overflate, men oppdateringene de siste par årene har ikke vært så hyppige som vi skulle ønsket.

NÅ, dere. Nå har hun velsignet oss med det vi ikke visste vi trengte: Brusblogg. Hun anmelder brus, og slår stadig et slag for lettbrus.

Hun er ærlig i anmeldelsene, og går ordentlig inn i hvert produkt. Hun er heller ikke sponset ennå, så hun er veldig troverdig.

Jeg drikker også brus hver dag, og elsker nesten all slags brus. Så jeg synes det er fint å føle at vi er flere som tar dette på alvor. Det er faktisk ganske viktig.

For eksempel kan hun fortelle at Villa lett er god, men ender på terningkast 4 fordi den var sjukt vanskelig å åpne. Og at Diet Coke Twisted Mango, som ennå ikke har kommet til Norge, er god og får terningkast 5.

Bare hyggelig for tips. En dag skal jeg invitere både dere og Linnéa på brusfest hos meg. Velkommen.

(LINNIIIE.COM)

Det var alt jeg synes var spesielt spennende som skjedde i februar. Håper dere også synes det var spennende. Og gir med tips eller sender morsomme ting på mail: [email protected].

NÅ ER DET BY:LARM!!!!!

Snakkes <3

Best og verst fra blogg-Norge: Januar

Les mer