Hopp til hovedinnhold
BUKETTEN <3 (730)

Best og verst fra blogg-Norge: Desember

Gledelig jul, alle sammen!! Håper alle har det nydelig. Etter litt uregelmessig blogging har vi bestemt oss for å prøve å oppdatere dere én gang i måneden i 2018. Høres det greit ut? *Alle roper «ja det går fint Victoria!» i kor* 

Denne oppdateringen kommer litt på etterskudd på grunn av eksamener, jul og andre greier, sorry not sorry, som dem sier. 

Sees i 2018!  Månedens spons: Fotballfrue og Kristina Andersen 

Jeg vil på forhånd bare beklage til alle dere sviskeelskere (finnes det flere enn mormor?), for det som kommer nå.

For hvaaaaa i alle dager er det som får folk til å skrive innlegg om svisker? SVISKER?

Jeg skjønner det åpenbart ligger mye penger i det, men her får´u altså to reale oppskrifter, som jeg faktisk tror er ment dønn seriøst. Både Caroline Berg Eriksen og Kristina Andersen mener altså at disse rettene blir bedre om du putter i noen svisker.

Jeg beklager, men HÆ? Skal ikke bare slenge på med ei litta «How to make sviskekompott» når du først er i gang? Eller vent. Ellers takk.

(KRISTINAANDERSEN.NO)
MMM, SVISKER (CAROLINEBERGERIKSEN.NO)
Månedens e-post: Forbrukerombudet
Denne kan på en måte ikke handle om kun én blogger, da mange store både artister, idrettsutøvere og bloggere har fått den. Det er altså snakk om en e-post fra Forbrukerombudet om at de har blitt holdt et ekstra godt øye med den siste tiden, hva gjelder merking av reklame. 
Det er altså kun en advarsel om bot, med en selvfølge om at de må skjerpe seg hvis boten skal utebli. En som først uttalte seg var Mamsen til Michelle, som mente det var kjempetungvint fordi ALT skal jo merkes.
JA, blir du sponsa og reklamerer for noe, skal det jo det????
Sophie Elise skrev også et innlegg, men det var vel litt mer sånn «Hei, jeg forstår greia, og synes det er helt greit, siden man tross alt får sjansen til å skjerpe seg før det i det hele tatt eksisterer noen bot.»
Og hun legger til at det er jo tross alt ikke så fryktelig vanskelig å merke rett, heller.
Eneste hun blir sur for, er de som tipser Forbrukerombudet om at hun ikke merker reklame når hun blir sminket av Dajana. Dette fordi hun både betaler for det, og fordi det ikke er en vanlig tjeneste man kan benytte seg av, da hun bare holder foredrag/kurs.
Og det er jeg HELT enig i. Det er myyye grums som kan klages inn til Forbrukerombudet, bruk heller tiden deres på noe som faktisk ikke er greit å la være å merke.
Andre som ble sur for denne varselen om bøter, var den andre dronninga av clickbait – Isabel. Hun skrev også først at hun hadde fått mail fra Forbrukerområdet 🙂

PS: HÅPER DU HAR DET BRA ETTER KJEVEOPERASJONEN (SOPHIEELISE.BLOGG.NO)

Månedens clickbait
Dronningene leverer
3. Isabel Raad – En stor beslutning er tatt
Nei, dette handler ikke om en ny operasjon, eller noe drastisk innen kjærlighetslivet eller bloggen.
Hun har stengt snapchaten sin, så ingen kan sende henne snaps. Hehe.
2. Mamma til Michelle – La oss vær single
Sett bort ifra den lille «annonse»-merkingen, så starter dett innlegget med et bilde av de betenkte ansiktene til Anna og Jan.
Så tenker man på det og overskriften, skulle man tro det var slutt nå?
Neida, dette handler altså om «Singles day», hvor man fikk rabatter på diverse nettbutikker.
Ikke for å virke sur og grinete, sånn med tanke på at jeg er det singleste mennesket jeg vet om, men TRENGER vi egentlig flere tåpelige dager og grunner til å handle mer? Trenger vi en dag som tilsier det motsatte som Valentine´s day? 
De eneste hemmelighetene til Isabel folk har tenkt på i det siste, dreier seg vel om Pierre og plastiske inngrep.
Men dette skal hun ikke snakke om nå heller. Hun føyer seg derimot etter Stina med ei aldri så lita liste.
Blant hemmelighetene er det en av dem som er passe dramatisk, nemlig at hun får en tid tilbake var i bilulykke. Ellers handler det om at hun før så opp til Victoria Beckham, at hun hater ankelsokker og heller bruker ballerinasokker, og at hun alltid smører seg med fuktighetskrem før hun legger seg.
Den er grei.
BONUS, SOM EGENTLIG IKKE ER ORDENTLIG CLICKBAIT: Isabel Raad – Jeg sjekker inn på Paradise Hotel 2018! 
Okei dere, det vi alle har venta på… Isabel kommer tilbake til Pærra! Med Pierre! Eller, det er ikke sikkert. Det er en avstemning hvor man velger hvilken «legende» man vil se komme tilbake til hotellet. Det står blant andre mellom Isabel, Ann-Marielle, Aurora, Pierre, Mathias og Magne.
Herregud, jeg håper alle kommer inn. Jeg har egentlig ikke skjønt greia, er det de to som stemmes frem som kommer inn, eller kommer alle inn, men de som vinner avstemningen som får sjekke inn først?
Vennligst opplys meg.

Okei. En bagatell førte til ganske dramatiske tilstander på Internettet.
Det hele startet da Kristiane aka @SnilleGucci la ut dette på Instagram:


Så var det visst noen bloggere/vanlige jordboere som mente hun var litt for krass i tonen, og hun valgte da å slette det og legge ut dette istedenfor:

Her er ei litta advarsel uten mine tanker om etikk pga. kontroversielt tema 🌹

Et innlegg delt av Kristiane (@snillegucci)

Altså bare en notis om at sånn er det. Og det er jo ikke akkurat få som reklamerer for disse klokkene om dagen, så greit å vite. Kristiane la også ved et regnestykke som viste at det ble billigere å kjøpe klokken fra norske butikker, selv uten rabatten. 
Så var det mange i kommentarfeltet som reagerte på at et nytt bilde hadde kommet, og om det gamle var slettet. Linnéa Myhre var en av disse, og da var Kristianes svar til det «Jeg må være snill og diplomatisk med ordene mine».
Så kommenterte kunstner, illustratør og fargerik instahipster Julie Aida «Jeg vil bare at bloggerne som følte seg så insanely truffet av det forrige innlegget ditt kan legge seg og ta seg en chai latte anno 2009». Altså bare en throwback til da bloggere hadde oppdaget Starbucks på språkreise og livet smilte til oss alle.

månedens Insta: SnilleGucci

Les mer