Best og verst fra blogg-Norge: Desember

15. jan 2019 kl. 00:00
EN BUKETT MED INFLUENCERE (730/INSTAGRAM)
Hallo og godt nyttår! <3

Som om det ikke var en gave i seg selv å få servert gaver fra familien på julaften, har våre kjære bloggere servert oss litterære gaver i hele desember.

Og plutselig serverte TV 2 oss en ny presang allerede 2. januar, i form av en helt ny sesong Bloggerne. Jeg startet selvfølgelig å se med en gang, men satt igjen med en del spørsmål som jeg stiller i denne saken.

Har fortsatt ikke fått noen svar, så hadde vært hyggelig om noen vet og kunne svart meg. Neida. Men nå skal vi snakke mer om blogginga i desember!!!!

Månedens julebilde: Pappahjerte

Jeg synes jo for all del det er hyggelig å lese om hvordan Pappahjerte alias Peter Kihlman finner frem den negative siden av hjernen og skriver et langt innlegg om hvor kjipt det er å glede seg til julen når den plutselig er over.

For han har jo rett, det er mange dager med oppladning og vanlige ord som blir byttet ut med juletilbud på julegrandiosa, julebrunost og alt annet skvip. Og så er det plutselig 1. juledag og alt er over.

Noe enda mer fascinerende er å se hvilke bilder han bruker til å fange oppmerksomheten i dette innlegget. 

Nei, dette er ikke som da han skrev et langt innlegg om en stein han fant, for så å legge ved uendelig mange bilder av den jævla steinen.

Her er det bilder av en actionfigur som sannsynligvis er plukket rett ut av en Happy Meal-pakke. Tror det er en pirat. Kanskje det er det han egentlig ønsket seg til jul, men så fikk barna det?

DEN ER GREI (PAPPAHJERTE.BLOGG.NO)

Månedens tips: Stina

Jeg trodde aldri jeg skulle si det, men Stina har altså laget en liste som på ekte kan være nyttig!!!

Et slags julemirakel.

Det er altså «10 ting du bør gjøre før du er 25 år», og på denne listen har hun blant annet punkter som dreier seg om sparing av penger, lære å lage mat, bli tryggere i eget selskap, ikke føle seg mettet på å lære – ikke bare av den intellektuelle sorten, men også hvordan man vasker klær og lager mat.

Selvfølgelig har hun også med at det er lurt å trene, det burde du altså prøve en gang før du er 25, så får du gjort unna det. Og å eksperimentere med klesstiler.

Faen, kanskje jeg skal ta litt tak nå som jeg allerede er 24, og prøve noe litt annet enn det jeg gikk med da jeg var 10?

Takk Stina <3 

LISTEDRONNINGEN OVER ALLE LISTEDRONNINGER (STINA.BLOGG.NO)

Månedens clickbait

For første gang er Isabel Raad nominert til Vixen, gratulerer med det!!! Jeg vet ei hva som har gjort folket mer begeistret, men kanskje noen er lykkelige for mindre clickbait og dramatisk innhold?

Ikke lett å si, men verken hun eller mamsen er heeeelt stille lell. 

3. Isabel Raad – «Dette kan ikke skje»

I mitt hode er det altså MYE som ikke kan eller burde skje.

I Isabel sitt hode er det altså viktig at hun ikke glemmer å blogge nå som hun har blitt en råtass på Youtube.

2. Anna Rasmussen – «Takk for en deilig natt, Roy»

Dette kunne vært en litt annen versjon av Daniel Wellington-reklamene mamsen pleier å kjøre, men denne gangen svarer hun altså på en kommentar som dukket opp på hennes egen Instagram-profil.

En mann ved navn Roy har altså kommentert «Trodde du var singel 😉 Men takk for en deilig natt» under et av Annas innlegg.

Hun sier hun ofte holder seg unna kommentarfelt fordi folk kan være slemme, noe hun jo har rett i, men at hun synes dette var ganske festlig. Og at det selvfølgelig bare er noen som tuller.

Så svaret hennes til tjommien er altså: «Tusen takk for en deilig natt! Så synd at jeg ikke klarer å huske den!!»

Hehehehehe.

1. Anna Rasmussen – «Derfor setter jeg en strek her!»

Det er verken bloggingen eller forholdet med Jan hun setter en strek over, det er derimot slutt på å dele barnas bursdagsfeiringer.

De blir logisk nok eldre, ettersom det er det bursdag handler om, og noe kan være flaut for barna å se i ettertid.

Det handler vel ikke bare om bursdagsfeiringer. Men det er et godt steg! Veldig bra! God start!

Årets julehus: Caroline Berg Eriksen

Det er jo bare jul en måned i året, derfor gjorde jeg om denne kategorien til årets. Fordi det må faktisk tas med.

HAR DERE SETT ET SÅ RYDDIG, FINT, JULEPYNTET HUS FØR?

Ikke jeg. Skulle til å spørre hvordan hun får plass til all pynten når den ikke står fremme, men det besvarte hun i Bloggerne; hun har en hemmelig, skummel kjeller med masse ting!

Tenker fortsatt på hvor sjukt det er i seg selv, men tenker enda mer på hvordan hun har orka å styre med all denne pyntinga.

Håper Nelia og Naia fikk mat mens alt dette holdt på.

Morten Hegseth og VGTV var innom og stilte spørsmål om det hele også, men jeg kan faktisk sitte og se på bildene i dette blogginnlegget uten å blunke kjempelenge.

Vanskelig å velge et favorittbilde, men her er et av dem:

IKKE ENGANG ET STØVKORN LIGGER FEIL (CAROLINEBERGERIKSEN.NO)

Jeg lurer også litt på om hun har gjort dette bare for å pitche inn sitt eget hus som location til en av Netflix’ nye julefilmer for neste år. Håper det.

Deeeet var alt for denne gang. Håper dere humret litt og synes det var sånn passe underholdende. Og kan jeg vennligst få tips/gøy/hyggelige mailer til victoria@730.no?

På forhånd takk.

SNAKKES I FEBRUAR <3 

Se også: Best og verst fra blogg-Norge: November