Best og verst fra blogg-Norge: April og mai

12. jun 2018 kl. 00:00
DIN FAVORITTBUKETT (730/INSTAGRAM)

DIN FAVORITTBUKETT (730/INSTAGRAM)

Halloi! Nå er jeg endelig tilbake, etter en eksamenstid uten noe som helst viljestyrke. MEN NÅ har jeg sommerferie, og kan endelig oppdatere dere på denne sjuke blogghimmelen.

Med litt utbytting av Bloggerne-cast og drama som ennå ikke er ferdig, etter TO måneder???, har det ikke akkurat vært stille heller. Jeg er bare glad jeg holder meg utenfor alt dramaet, men sitter her og filosoferer litt og lurer på hvorfor folk ikke bare kan bli ferdig med det snart.

UANSETT, de viktigste nyhetene fra april og mai:Månedens bilde: Mamma til Michelle

Mamsen og JanBanan har vært i bryllup. De måtte selvfølgelig legge ut bilder fra antrekket sitt før de dro hjemmefra, og hvis man ser ekstra nøye etter på hylla bak, er det plassert noen bøker.

Riktig nok virker det ikke helt tilfeldig, for der er det nemlig ti eksemplarer av hennes egen bok. Altså, KUN hennes bok. Ingen andre bøker.

Det passer dog ganske bra med tanke på at hun i en episode av Bloggerne fortalte at den eneste boken hun noen gang har lest, er hennes egen <3


FORFATTER-GOALS (MAMMATILMICHELLE.BLOGG.NO)


Månedens (ikke så) skit: Annais og Erica Kvam
 


Det er så godt når bloggerne som sprer masse positive ting gønner på med sitt, og i tillegg lager en deilig podcast.

I disse tider med mye deling av negative følelser, psykiske lidelser og ting som er dritt, men selvfølgelig bra å ta opp, er det jo godt med noen som snakker om helt vanlige ting. Og det er dritgøy.

Som for eksempel Anna som drar en bæsjespøk hos gynekologen. Eller Erica som betaler helt sinnssykt mye penger for et hotellrom på Bali fordi hun glemte å lese om det var for én eller alle nettene. Og da de hadde en dialekt-challenge <3

De snakker altså om all mulig skit som faller dem inn, derav Skitshowet, og det er helt nydelig.

JEG GLEDER MEG TIL MER!!!


NÅR DERE IKKE ER SKIT (ERICAKVAM.NO)

Månedens danser: Martine Lunde

Det er ikke mye som er bedre enn bloggere som faktisk forteller noe vi ikke visste, når de sier de skal fortelle oss noe vi ikke vet.

Som for eksempel i dette innlegget hvor Martine skal fortelle oss ting hun gjerne kunne vært foruten.

Det er overraskende mye snacks her, blant annet Superkviss (det var uten å tulle VERDENS beste program) og at hun stjal nonstop i barneparken, så det ikke var noen igjen da alle barna skulle kose seg på fredagene.

Det som likevel er det aller morsomste, er at hun danset på VG-lista. For The Main Level. Så det kan jo egentlig ikke ha vært så mange år siden?

Hun tok med seg noen venninner, og ingen av dem var egentlig dansere. Dersom noen har en video av dette, er det bare å sende meg den. Det gjelder deg også, Martine!!!


NÅR DU KOMMER PÅ AT DU IKKE KAN DANSE (MARTINELUNDE.BLOGG.NO)

Månedens clickbaitDen tiden Anna var borte fra topplistene var det faktisk ganske rolig på clickbait-kjøret. Men nå har hun valgt å komme seg tilbake, og det er altså ikke stille. Heller ikke fra Isabel.

4. Isabel Raad – «Ferien er avbrutt og jeg er tilbake i Oslo alene» Dette handler logisk nok om at hun reiste hjem for å pleie psyken litt etter alt som har skjedd i det siste. Forståelig nok. Men alene-delen handler ikke om at noe har skjedd med henne og Pierre. Tvert imot, han reiste bare hjem til familien sin i Sverige en liten tur. Dette måtte hun vente til nest siste avsnitt med å fortelle, så jeg satt med hjertet langt opp i halsen og lurte på hva som hadde skjedd. MEN de har flyttet tilbake til Oslo. Sammen, ja, for de som måtte lure på det. Koselig!!!


 

3. Mamma til Michelle – «I dag er det endelig bryllup!!»

Dette er for ordens skyld samme innlegg hvor ukens bilde finner plass. På det første bildet er det dog ingen bøker. Derimot ser vi Anna og Jan i lykkelig omfavnelse og et nesten-kyss.

Skuffende nok handler dette ikke om deres eget bryllup, men et de var gjester i. Sikkert det hun skulle ha hjelp til å finne kjole til sist.


I tillegg er det altså sånn at bryllupet mellom Anna og Jan nå er avlyst. På ekte denne gangen, virker det som 🙁


2. Isabel Raad – «Er dette virkelig sant?» Jeg vet faktisk ikke helt hva jeg hadde forventet meg etter denne overskriften, men…


Jeg hadde hvertfall ikke forventet at det skulle handle om at hun kunne sitte ute i slutten av april uten å fryse, kun iført kjole. Det var et stort sjokk for meg også, Isabel.  
1. Mamma til Michelle – «Fra tre barn til å bli fire!!»

Mamsen skal altså ikke gifte seg, og det blir heller ikke noe bryllup. Hun snakker om hvor lite hun har lyst på et barn til, fordi det er så mye styr når man allerede har tre.

Det kan jeg jo skjønne.

Månedens frie fugl: Kristine Ullebø

Det har vel ikke vært noen hemmelighet at forholdet mellom Kristine og Fabian har vært noe trøblete.
Nå har det altså sagt stopp, og Kristine avslørte først på Snapchat at hun var ute av forholdet, og på vei hjem til Førde. Etterfulgt med at hun var ordentlig rørt av all støtten hun egentlig ikke visste hun hadde.

På bloggen skrev hun at hun gang på gang hadde fått høre at hun ville innse når nok var nok, og at det var mye som tydet på at det gikk mot slutten.

Hun elsket ham veldig høyt, og det var også noe av det som gjorde det enda verre for henne, når hun visste hvor vondt hun egentlig hadde det.


Jeg er på ekte veldig glad på Kristine sine vegne, og håper du nå kan blomstre enda mer enn før. Og GRATULERER MED LEILIGHETSKJØP!!!
 
Herregud, jeg heier så sjukt! <3
EN EKTE STJERNE <3 (KRISSSY.BLOGG.NO)


Det var alt for nå, håper dere er litt fornøyd og at dere ikke hater meg for at det er lenge siden sist, som de ekte bloggerne ville sagt.


NÅ ER DET STRAKS FESTIVALSOMMER, men send meg gjerne tips og gøy på victoria@730.no! <3


SNAKKES


Se også: Best og verst fra blogg-Norge: Mars