Hopp til hovedinnhold
Ed slår på stortromma på hjemmebane (Frazer Harrison/Getty)

Ed Sheeran med beskjed til fansen

Tar pause fra musikken.

Ed Sheeran deler klar beskjed til fansen på selveste julekvelden.

Den britiske låtskriveren postet et innlegg på Instagram, hvor han gjorde det klart at han trenger en pause for å leve livet, og for å skrive ny musikk.

Sangeren skriver:

– Hei alle sammen. Jeg skal ta en pause igjen. Divide-æraen og tuneen forandret livet mitt på så mange måter, men nå som det er over er det på tide å dra ut å se mer av verden.

– Jeg har kjørt på uten stans siden 2017 så jeg skal få litt pusterom for å reise, skrive og lese. Jeg kommer til å holde meg unna sosiale medier til det er på tide å komme tilbake.

Videre skriver 27-åringen at han setter pris på sine «fantastiske» fans som alltid løfter han frem.

– Til men familie og venner, vi sees når vi sees – og til mine fans, takk for at dere alltid er fantastiske. Jeg lover å komme tilbake med ny musikk når tiden er inne, og når jeg har levd litt mer så jeg faktisk har noe å skrive om.

Ikke nok med det, Ed har også byttet profilbildet sitt til «BRB». Et klar tegn på pausen, og den kommende returen.

Nylig ble det også kjent at artisten har startet en veldedig organisasjon for å hjelpe aspirerende musikalske talenter under 18 med å nå drømmende sine. Hyggelig ❤️

Suffolk-guttens monsterhitt «Shape of You» er dekadens mest strømmede sang på Spotify. Låten er spilt av over 2,3 milliader ganger, noe som gjør Sheeran tjent med tittelen som tiårets artist i Storbritannia.

Se også: Ny norsk supergruppe debuterer – se video fra julebordet

Nyeste saker fra 730.no

Les mer