Hopp til hovedinnhold
OMAR ALIAS BLVCK O (PAUL PIONER)

Bergensk videopremiere: – Eg vil bli Norges beste rapper

OMAR ALIAS BLVCK O (PAUL PIONER)

I 2017 spytter «alle» de store norske rapperne på morsmålet, men det finnes fortsatt flust av unge lovende som holder koken på engelsk. 

Da gjerne de som prøver seg på en internasjonal karriere… 

BLVCK O fra Bergen prøver kanskje å slå to fluer i én smekk?

I dag slipper 25-åringen musikkvideoen til sin nye singel «5071». På det PVCIFY-produserte sporet hyller han nemlig Loddefjord og NMG/G-Huset på både norsk og engelsk. 

 Alt eg kan si é at eg vil bli Norges beste rapper, sier BLVCK O på spørsmålet om hva som er målet hans. 

– Låten er som vanlig produsert av PVCIFY fra kollektivet GXX. Beatsene hans har alltid en følelsesrik undertone i seg, så når jeg skrev til den startet jeg på engelsk, men endte opp med å lage resten av låten på norsk. Jeg følger mye med på politikk og hvordan samfunnet vårt utvikler seg også er jeg en av de som mener at artister (i hvert fall til tider) skal reflektere omgivelsene våres gjennom kunsten. Samtidig så er det viktig å ikke over preache å holde det gøy med litt breial rap snakk, så folk får egentlig et resultat av den tankegangen i «5071», forteller BLVCK O. 

Hvorfor 5071? 

– Tittelen «5071» har en dobbeltbetydning med tanke på videoen, hvor Paul gjorde en fenomenal jobb med å lage en futuristisk vibbe, som gjorde det hele mer filmatisk og spennende. Så det står for årstallet i videoen og selvsagt er det postkoden våres i Loddefjord. S/o alle så holder det nede! 

Se premiere på den Paul Pionér-regisserte musikkvideoen via YLTV: 

Se også: Masken av! Lars Vaular og Unge Ferrari gjør Future på norsk

Nyeste saker fra 730.no

Les mer