Hopp til hovedinnhold
GLENN CLOSE SOM DEN ULTIMATE QUEEN BITCH I DAMAGES (CBS, PLAYBOY)

Bergensk Playboy-pike i amerikansk pangserie

Kanskje vi er litt blendet av hvor selsomt sovet på (les: undervurdert) Damages er i kongeriket Norge? Nei, glem det. Den til tider creey thrillerserien fra New York, som går på TV3, er den beste akkurat nå.

Se vår topp 5 – med mer

Derfor er det stas at tv-mesterverket har med en nordmann i sin neste sesong.

– Det er veldig spennende. Jeg har mange scener sammen med Martin Short, han er utrolig morsom, sier Ewa da Cruz (32) til Femten.no.

Skuespilleren er født og oppvokst i Bergen, med norsk mor og egyptisk far, og har siden 2006 spilt i såpeserien As the World Turns, samt Lipstick Jungle med Brooke Shields.

Ewa røper ikke hva slags rolle hun skal ha, men etter det 730.no erfarer tolke en dristig karakter som knyttes til seriens nye advokatkarakter, som sagt spilt av den vanligvis morsomme Short.

– Jeg har ingen problemer med nakenhet. Hvis en rolle krever det, og det er viktig for historien, er jo det en del av jobben å være skuespiller, sier Ewa til Femten.no, som også tørker støv av hennes internasjonale covergirl-debut i 1999.

– Nakenhet er verdens mest naturlige ting. Og Playboy var en hyggelig opplevelse. Jeg la mange retningslinjer som de respekterte, så det ble gjort på mine premisser, forsikrer den eksotiske bergenseren.

Martin Short er kjent fra Saturday Night Live, Steven Spielberg-produserte Innerspace alias Min mikropartner og ikke minst som Ned Nederlander i kultklassikeren ¡Three Amigos!.

Tredje sesong av Damages har premiere i januar. Som du skjønner anbefaler vi de to forrige sesongene. Kjøp dem til deg selv til jul, for eksempel her.

Se også: Oslo-jente gifter bort Angelina Jolie?

Nyeste saker fra 730.no

Les mer