Hopp til hovedinnhold

♫ Bergens neste pop-prinsesse? Feel good fra sykepleieren Fatima

Hordaland holder koken.

Fatima Revne kommer opprinnelig fra Manila, men har bodd i byen under skyen siden hun var 4 år. Lidenskapen for musikk vokste fra 8-årsalderen, og artistkarrieren startet med å opptre under filippinske fester.

I tillegg til musikken driver sykepleieren med dans, og sykehusoppholdet på Haukeland hvor hun jobber kan tenkes å være litt festligere for pasienten om Fatima blir satt på saken.

I 2016 kom Fatima ut med sin første singel, «The One», etterfulgt av «I.L.W.Y» og «On My Mind». I morgen slipper hun «Feel Good», produsert av den norske produsenten og DJ-en WNDR.

Bli bedre kjent med Fatima og hør førpremieren nedenfor.

Hei Fatima! Grattis med catchy slipp. Kan du fortelle litt om deg selv?

– Fatima Revne er navnet, født på Filippinene og oppvokst i Bergen siden jeg var 4 år. Jobber som sykepleier, forsøker å balansere jobb og musikk (cause music is life). Prøver å reise så mye som mulig for å ikke bli deprimert av regnet i Bergen. Ellers er jeg en ganske positiv jente som sprer mye god energi. Jeg liker action rundt meg, er glad i å prøve nye ting og kan være ganske spontan av meg selv (på en god måte).

Skjønner! Kan du fortelle oss litt om låta di?  

– «Feel Good» er en sang jeg skrev for en stund siden. Glad jeg tok den ned fra hylla, for den er jo knallbra og får meg til å føle meg så levende! Men sangen hadde ikke fantes uten produsenten, WNDR (Martin Sawyer), he´s the backbone of the song! Kjempe kult å få kunne jobbe med en så dyktig produsent/DJ.

– Sangen handler rett og slett om å føle seg forelska, og hvor glad man blir rundt en person en er glad i. En som får deg til å elske livet litt ekstra.

– Helt ærlig skrev jeg denne låten da jeg var singel, så den handlet ikke spesifikt om noen, men per i dag så kan jeg si at den handler om en spesiell person i mitt liv. He makes me feel good, good! Kliss, klass!

Det må være lov med litt kliss og klass. Hva vil du folk skal tenke og føle når de hører låta di? 

– Jeg vil at de skal føle seg glad! Bare positivitet! Good vibes only! Happiness is the key to life. Jeg har definitivt troen på denne låten.

Låta har en langt lystigere og lett tone enn vi ellers hører fra det mange mener er Norges rap-hovedstad, nemlig Bergen. Hva synes du om musikklivet i byen din? 

– Det er en del bra artister fra Bergen no doubt, musikklivet begynner å komme seg her, men savner RnB-/pop-sangere! Det er da jeg kommer inn i bildet, hihi.

Fortsetter nedenfor

IKKE SOV PÅ FATIMA REVNE (PRIVAT)

Hvordan er dagene som sykepleier kontra dagen som artist? 

– Helt annerledes! På Haukeland sykehus hvor jeg arbeider jobber man med mennesker i alle aldre, og behandler ulike sykdommer. En del ansvar får man, og det er viktig å holde hodet kaldt og tungen bein i munnen. Jeg føler meg privilegert som kan jobbe som sykepleier og det er en givende jobb, men jeg må si at det finnes ikke noe bedre enn å drive med musikk! Når jeg driver med musikk er jeg i min egen verden, jeg gjør det i mitt eget tempo og jeg trenger ikke å ha ansvar for noen andre enn meg selv. I tillegg til dette får jeg arbeide med dyktige mennesker innenfor musikkbransjen.

Foruten låta di og kjærligheten, hva gir deg godfølelsen? 

– Happy tummy, happy me! Mat er selvfølgelig en (viktig) ting, men også det å bli omringet av dine kjære. Dansing gjør meg også veldig glad! Musikk generelt gir meg godfølelsen. Og folk som genuint støtter meg i hva jeg gjør. Takk til dere som alltid har hatt troen på meg.

Du sier 2019 blir et spennende år – kan du dele litt om kommende prosjekter med oss?

– Jeg har en del prosjekter jeg helst ikke vil røpe helt enda, men en ting er sikkert, og det er at jeg kommer til å prøve noe helt nytt innenfor musikken! Dette blir spennende!

Hør førpremieren her (trykk «listen in browser» hvis du leser fra mobil):

Se også nord-norsk videopremiere: Lillian vil bli med til planeten din

Nyeste saker fra 730.no

Les mer