Hopp til hovedinnhold
SNART EN AV VICTORIAS ENGLER? (H&M)

Bergens-jente blir Victoria’s Secret-modell

SNART EN AV VICTORIAS ENGLER? (H&M)

23 år gamle Merethe Hopland fra Bergen er den nye modellen til den internasjonale undertøysgiganten Victoria’s Secret. Foreløpig i katalogen som sendes ut til millioner av kunder (og andre nysgjerrige).

– Dette er en fantastisk mulighet for meg, og jeg vet at flere av «englene» startet på denne måten. Med en gang man får en for innenfor er det lettere, men jeg må ta noen nye bilder med min nye look før jeg tør å tenke mer på det, sier Merethe til minMote, og referer til Victoria’s Secrets berømte catwalk-modeller som Heidi Klum, Tyra Banks og Naomi Campbell.

– Det er helt merkelig å tenke på at det ikke er så lenge siden jeg var en kortklipt guttejente og at jeg nå jobber for Victoria’s Secret. Snakk om kontrast, hviner den New York-baserte nordmannen til minMote.

Utenom å jobbe som modell, tar Merethe også skuespillertimer. Hordalands-piken har vært modell siden hun var 16 år, blant annet for H&M og Chanel, samt vært avbildet i blant annet Vogue.

Se video med Merethe Hopland, sammen med modellkolleger
Keilani Asmus,
Chrystal Copland,
Tian Yi, Irina Denisova,
Ava Smith, Vika Falileeva,
Anja Konstantinova, Deimante Misiunaite, Heidi Mount og Ashley Smith:


Se også: Aksel Hennie med styrtrik Victoria’s Secret-modell

Les mer