Hopp til hovedinnhold
Ariana Grande eternal sunshine dalton gomez bye eksmann ethan slater skandale
Ariana Grande åpner opp til Zach Sang (Zach Sang Show)

Ariana Grande om narrativet i pressen og låten om eksmannen

Eternal Sunshine alias A7 er rett rundt hjørnet, og Ariana Grande grugleder seg.

OPPDATERT 10. mars: Til tross for Ariana Grande tidligere forsikret om at det nye albumet eternal sunshine kun er laget med kjærleik, har en god del av fansen hennes tatt på seg oppdraget om å sende slemme meldinger til visse personer i livet hennes for å støtte sitt store idol. Men Ari ser ikke på dette som støtte og tar til Instagram for å be folk slutte.

«hei. jeg ville bare si at alle de som sender hatefulle meldinger til mennesker i livet mitt basert på din tolkning av albumet støtter meg ikke, og det er absolutt det totalt motsatte av hva jeg noen sinne ville oppfordret til (og det er også en total mistolkning av intensjonen bak musikken)…», begynner artisten.

«jeg ber dere om å vennligst ikke gjøre det. det er ikke slik du støtter meg. det er det motsatte. selv om dette albumet fanger flere smertefulle øyeblikk, så er det også sydd sammen med en tråd av dyp, ekte kjærlighet. hvis du ikke kan høre det, vennligst lytt nærmere. takk», avslutter Ariana Grande.

Les hele uttalelsen nedenfor.

(Instagram/arianagrande)

eternal sunshine ble sluppet 8. mars, og ble samme dag det mest streamede albumet på én dag på Spotify så langt i 2024.

Det antas allerede at det vil debutere på førsteplass på Billboard Hot 100.

På fredagen fikk vi musikkvideoen til låten «we can’t be friends (wait for your love)», som i skrivende stund er nummer én på YouTube med nærmere 10 millioner visninger på to døgn.

Musikkvideoen er inspirert av filmen The Eternal Sunshine of the Spotless Mind med Kate Winslet og Aris favoritt Jim Carrey. Her har hun fått med seg skuespiller Evan Peters (Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story).

Ta en titt nedenfor.

Les mer om hva Ari har å si om albumet i den opprinnelige saken under.


Denne uken slippes Ariana Grande sitt syvende album eternal sunshine.

I den anledning setter artisten seg ned med Zach Sang for en promoprat.

Det er dog ikke bare musikken som blir et tema under samtalen, men også historiene bak noen av de nye låtene.

Ariana Grande forklarer nemlig at hun forsøker å oppklare en del saker og ting til fansen via sitt nye album.

Og med saker og ting mener hun det falske narrative som pressen og folk på det store internettet har bestemt seg for å tro på i løpet av det siste året.

Ariana Grande Ethan Slater Lilly Jay Dalton Gomez
Wicked opplegg? (Andrew Toth/Getty, Instagram/arianagrande)

Selv om det ikke nevnes med ord er det ganske tydelig at duoen referer til skilsmissen med Dalton Gomez og den tilsynelatende litt suspekte starten på forholdet til Wicked-kollegaen Ethan Slater.

Dersom du skulle trenge en oppfrisker kan du kjøre deg opp her.

I intervjuet forteller Zach til Ari at han føler hun deler mer av seg selv på Eternal Sunshine. I tillegg mener han at hun snakker til folk som tror de kjenner henne, men ikke gjør det.

– Greia er at vi vet dette om tabloide medier. Er jeg gal? Vet vi ikke allerede dette? Vi har en selektiv hukommelse når det gjelder hva tabloide medier gjør mot folk, spesielt kvinner, basert på om vi liker en person eller ikke, begynner artisten.

Videre hevder hun at vi alle har en tendens til å selektivt velge når vi gjør rom for menneskelighet og nyanser.

– De skrur det av når det ikke stemmer overens med sin egen versjon av en person som de ønsker å tro er sant.

who is Ethan Slater ariana grande wicked
(Instagram/michelleyeoh)

– Er det noe du skulle ønske de visste? Om noe av det, spør Zach.

Ifølge Ariana Grande er svaret ja – uten at hun ønsker å gå inn på noen detaljer.

– Vi trenger ikke å gå inn på noe spesifikt, men selvfølgelig er det utrolig frustrerende og en uforklarlig helvetes følelse å se folk misforstå folk du elsker og deg selv. Selvfølgelig.

På én måte forteller 30-åringen at hun håper albumet kan få ting til å roe seg litt. Men hun er ikke delulu nok til å tro at det faktisk vil det.

Hun forteller blant annet at hun er utrolig nervøs for slippet.

– Deler av det [albumet] berører ting som er ekte. Og så er det andre ting som bare er en del av et konsept […] Det er så skummelt å etterlate det til folk med selektiv hukommelse, slik at de kan tolke det. Det er skummelt, men for sent. Vinylene er allerede printet.

Se hele snutten nedenfor.

En av de ekte tingene som Ari berører på Eternal Sunshine er skilsmissen med Dalton Gomez.

Se også: Eksmannen har også funnet seg en ny boo

Låten det er snakk om skal være «bye».

– Tapet og sorgen du hører på deler av albumet, noe av hjertesorg-delene, det var så mye kjærlighet og åpenhet der. Det var noe jeg virkelig være sikker på at jeg fikk med. Det var liksom ikke en ‘fuck deg’ på noe som helst måte.

– Selv på spor nummer to, så ville jeg være sikker på at den var snill og at den ga anerkjennelse for å ha prøvd og det gode som var, forklarer artisten.

Vi får håpe at Ari ikke utleverer for mye om eksmannen på låten.

Ifølge PageSix har det tidligere ekteparet forbud mot å snakke eller skrive om hverandre eller ekteskapet i offentligheten overhode.

I rettsdokumentene står det at Dalton «ikke kan gi noen intervjuer, skrive, være en del av eller eller bistå med forarbeid av noen bøker, artikler, intervjuer, programmer eller andre produksjoner eller publiseringer av noe som helst som har med den andre parten å gjøre.»

De samme retningslinjene skal også gjelde for Ariana.

Du kan sjekke ut hele intervjuet på Zach Sang Show nedenfor.

eternal sunshine slipper på selveste kvinnedagen alias 8. mars.

Se også: Adresserer sitt ferske forhold i ny låt

Les mer