Hopp til hovedinnhold
<3 (JODDSKI.NO)

Ber deg holde ut

Denne uka kom Joddski sitt nye album Bensin på bålet, en plateutgivelse rapperen selv prøvde å utsette på bakgrunn av hendelsene i Oslo og på Utøya forrige helg.
bloggen sin i dag skriver han følgende:
– Dette er noe som har affektert oss alle, og det føltes galt å skulle slippe plate og promotere seg selv oppi alt dette, spesielt når jeg vet hvor mange som er så hardt ramma av denne tragedien som de er.  Det viste seg derimot som en umulighet å skulle stoppe den, så da er den ute likevel. Noe utstrakt promovirksomhet blir det likevel ikke med det første.
– I den forbindelse vil jeg gjerne dele denne låta med dere, som jeg og Ida Maria har lagd og som er å finne på plata mi, den ene låta som føles rett å dele nå.  «Hold Ut» høres kanskje mørk ut, men er en låt som handler om håp, og om det å ikke gi opp. I utgangspunktet handler den om selvmordstanker, rus, psykiske lidelser og lignende, for alle de rundt meg som har slitt med dette opp i gjennom årene. Og det er mange. Jeg føler budskapet passer likevel i disse dager, det er et budskap om samhold og det å aldri gi opp uansett hvor mørkt det ser ut.

Hør Joddski med Ida Maria «Hold Ut», produsert av Eigil G. Berntsen alias Illeig:

Les mer