Bella Thorne er den klin gale jenta til Logan Paul

30. okt 2017 kl. 00:00
IKKE GODT Å SI HVOR HUN HAVNER PÅ CRAZY/HOT-SKALAEN (SKJERMBILDE/YOUTUBE)

IKKE GODT Å SI HVOR HUN HAVNER PÅ CRAZY/HOT-SKALAEN (SKJERMBILDE/YOUTUBE)

«Vine- og YouTube-stjerne blir artist» føles ofte som en dårlig spøk, men plutselig sitter de hos Jimmy Kimmel og snakker om testiklene sine. 

Komiker og klessetryne* Logan Paul (30 mill. følgere) har for lengst blitt skuespiller på ekte, men nå er det moro-musikk han satser på.

Og han synger mye bedre enn man kanskje skulle frykte? 


I dag slapp 22-åringen musikkvideoen til sin kliss nye singel «Outta My Hair», som gjestes av ingen ringere enn Bella Thorne.

Den tidligere Disney-stjernen har vært kjent for helt andre ting enn karrieren det siste året, hovedsakelig klining, nakenbilder, trekantdrama med Charlie Puth og Scott Disick-dating. Og hun er fortsatt bare 20. 

Musikkvideoen er selvfølgelig av det humoristisk slaget. Bella Thorne spiller en rimelig intens jente Logan tar med seg hjem, det viser seg nemlig at «Bella» har et sykelig forhold til Logans stusselige sveis. 

Se videoen til «Outta My Hair» her: 

Bonus 1:

Bella Thorne er ikke den første stjernen til å spille Logan Pauls kjæreste. I sommer var Shay Mitchell fra Pretty Little Liars den heldige (?) jenta:
Avsporing:
Shay Mitchell spiller tenåring (og ung voksen) i
Pretty Little Liars, men fylte faktisk 30 i år. Men nå er serien er over for alltid, så Shay har jaggu begynt med YouTube hun også. :)) 


Bonus 2: 

Lillebror Jake Paul (20) ble både hatet og elsket for «It’s Everyday Bro» i sommer. Videoen har 137 millioner visninger: 
*Klessetryne er et bergensk uttrykk. Betyr akkurat det det høres ut som. 

Se også: Tenåringslykke for Scott Disick (34)