Hopp til hovedinnhold
(Instagram/bellahadid)

Bella Hadid deler bilder fra behandlingen av Borreliose

Bella Hadid deler åpenhjertig innlegg om helsen sin.

OPPDATERT 09.08.23

Bella legger ut en hjertevarm snutt av seg selv med hunden Beans på TikTok. Toppmodellen må nok en gang understreke at hun ikke har vært i rehab og at hun selv vet hun ser syk ut.

«Jeg og miss beans på vår helsetur mellom behandlingene. Jeg vet at jeg ser syk ut, du trenger ikke å si det to ganger ok!! Og nei, jeg var ikke på rehabilitering, og nei, jeg bruker ikke narkotika, så kan vi alle droppe det nå, nå som dere har blitt oppdatert; jeg elsker dere.

@babybella777

Me n miss beans taking our mental health walk in between treatments (i know i look sick u dont have to tell me twice ok!! And no i wasnt in rehab and no i dont do drugs so can we all drop it now that ive filled you in love you

♬ To Watch the World Spin Without You – Mon Rovîa

Les den opprinnelige saken nedenfor.

I nærmere 15 år har Bella Hadid (født i 96) slitt med infeksjonssykdommen Borreliose alias Lyme-sykdom.

Nå kan toppmodellen dele hyggelige nyheter om at hun endelig er frisk.

Helseoppdateringen deles etter rykter om at Bella Hadid har tilbrakt tid på rehabilitering for alkoholproblemer.

I det lengre innlegget hun nå deler på Instagram, skriver hun dog at hun har fullført 100+ dager med behandling av infeksjonssykdommen.

Borreliose er en en kronisk infeksjonssykdom – som overføres med flått – og kan særlig ramme huden, nervesystemet, hjertet og leddene. Noen pasienter har plager med kroniske smerter, leddplager, hodepine og konsentrasjonsvansker i mange år etter borrelia-infeksjon. Dette gjelder også pasienter som har fått riktig antibiotikabehandling i tidlig stadium av sykdommen.

(Instagram/bellahadid)

«Lille meg som led ville vært så stolt av voksne meg for å ikke gi opp», starter hun innlegget forså å takke mamsen – Yolanda Hadid – for all støtten og for å aldri forlate hennes side.

Se også: Zayn Malik snakker ut om forholdet til Gigi Hadid etter voldsanklagene

«Å være så trist og syk mens jeg hadde det største av velsignelser/privilegier/muligheter/kjærlighet rundt meg var muligens det mest forvirrende noensinne. En ting jeg vil si til dere alle er 1: Jeg er ok og dere trenger ikke bekymre dere ♥️ og 2: Jeg ville ikke forandret dette for noe i hele verden. Hvis jeg måtte gå gjennom dette igjen for å komme hit jeg er, i dette eksakte øyeblikket med alle dere, endelig frisk, ville jeg gjort det hele om igjen. Det har gjort meg til den personen jeg er i dag», skriver Bella.

Hun forklarer så at hun for første gang føler at hun har mulighet til å være sitt sanne jeg igjen.

Bella Hadid
Bella og Beans ♥️ (Instagram/bellahadid)

«Jeg har så mye takknemlighet for og perspektiv på livet. Disse 100+ dagene med borreliose, kronisk sykdom, ko-infeksjon-behandling, nesten 15 år med usynlig lidelse, var verdt det hvis jeg er i stand til, om Gud vil, ha et liv med å spre kjærlighet, og være i stand til å virkelig være meg selv, for første gang noensinne.»

Isabella takker deretter alle sine leger, selskaper hun jobber for, fansen og agentene sine. Hunden hennes Glizzy P. Beans aka Petunia aka Beans får et helt eget innlegg dedikert til seg som takk for støtten 🥹

Supermodellen avslutter innlegget med å skrive at hun kommer tilbake så fort hun er klar for det. Så vel som at at hun savner og elsker alle sammen så mye.

Du kan se bildene 26-åringen deler fra behandlingen nedenfor, men med en advarsel til de som ikke liker blod og sprøyter.

«Og Gud velsigne min engel Glizzy P. Beans aka Petunia aka Bean for å aldri forlate min side et eneste sekund», skriver Bella (Instagram/bellahadid)
Bella Hadid
(Instagram/bellahadid)
(Instagram/bellahadid)
Bella Hadid
Det er ikke bare bare å være Bella (Instagram/bellahadid)
Bella Hadid
(Instagram/bellahadid)

Hadid-søsteren er riktignok ikke den eneste i familien som har slitt med Borreliose. Broren hennes Anwar Hadid er også diagnostisert med sykdommen.

Gigi Hadid har heldigvis fått slippe unna.

Seere av realityserien The Real Housewives of Beverly Hills husker kanskje også at mamsen Yolanda, også slet med infeksjonen i flere sesonger.

Noe som for øvrig ble et anspent tema da noen av de andre damene begynte tvile på den tidligere supermodellen, og startet rykter om at hun hadde Münchausens syndrom.

Se Yolanda snakke om hennes egen og barnas sykdom nedenfor.

Vi håper helsen til Bella bare fortsetter å bedre seg.

Se også: Bella Hadid hyller Ariana Grande

Les mer