Hopp til hovedinnhold
Bella Hadid byr på seg selv (Instagram/BellaHadid)

Bella Hadid blir latterliggjort for tårevåte selfies på Instagram

Bella Hadid mener det godt?

Den 25 år gamle supermodellen deler en video på Instagram hvor artist og skuespiller Willow Smith (21) filosoferer over livet.

Hun legger også ved noen egne bilder og en personlig tekst.

I videosnutten sier Willow at alle mennesker (i ulik grad) sliter med de samme greiene. Hun mener at usikkerhet og angst er naturlig, men også noe som er tillært.

«Den følelsen av å tenke at du er god nok eller være usikker på kunsten din – er naturlig – men samtidig føler jeg at det er lært», sier Willow.

«Alle mennesker er forskjellige, hvert enkelt menneske har noe så spesielt og unikt å tilby. Og folk glemmer at alle i grunn har det på samme måte: fortapt, forvirret, ikke helt sikker på hvorfor de er her. Den angsten, liksom, alle føler det… og alle prøver å dekke over det på en eller annen måte».

«Vi kommer til å forenes i våre feil. I vår usikkerhet, i vår glede, i vår lykke, og aksepter det hele som vakkert og naturlig.»

Willow Smith på premieren til Aladdin med pappa Will Smith i Los Angeles mai 2019 (Rodin Eckenroth/WireImage)
Willow Smith på premieren til Aladdin med pappa Will Smith i Los Angeles mai 2019 (Rodin Eckenroth/WireImage)

Bella Hadid kjenner seg igjen, og deler videoen med sine 47,2 millioner Instagram-følgere.

«@willowsmith Jeg elsker deg og ordene dine. Det fikk meg til å føle meg litt mindre alene, og det er derfor jeg vil legge ut dette», starter innlegget.

«Dette er stort sett min hverdag, hver natt. I noen år nå.»

«Sosiale medier er ikke ekte. For alle som sliter, husk det. Noen ganger er alt du trenger å høre at du ikke er alene. Så fra meg til deg, du er ikke alene. Jeg elsker deg, jeg ser deg, og jeg hører deg», skriver hun videre.

«Selvhjelp og psykisk sykdom/kjemisk ubalanse er ikke lineær og det er nesten som en flytende berg-og-dal-bane av hindringer… Den har sine opp- og nedturer, og går side til side. Men jeg vil at du skal vite at det alltid er lys i enden av tunnelen, og berg-og-dal-banen stopper alltid helt på et tidspunkt.»

[…]

«[Det] tok meg lang tid å forstå det i hodet mitt, men jeg har hatt nok sammenbrudd og utbrenthet til å vite dette: hvis du jobber hardt nok med deg selv, bruker tid alene for å forstå traumene dine, triggere, gleder og rutiner, vil du alltid være i stand til å forstå eller lære mer om din egen smerte og hvordan du håndterer den.»

«Det er alt du kan kreve fra deg selv. Uansett. Jeg vet ikke hvorfor, men det føles vanskeligere og vanskeligere å ikke dele sannheten min her. Takk for at du ser meg og takk for at du lyttet. Jeg elsker deg», avslutter hun.

Etter videoen med Willow legger Bella Hadid ved ni selfies. Hun gråter på åtte av bildene.

I kommentarfeltet under innlegget til Bella er det god og støttende stemning.

Hovedsakelig fra folk med blått verifisert-merke og tusenvis/millioner av følgere.

Designer Marc Jacobs (58) sender kjærlighet og støtte, det samme gjør lillesøster Gigi Hadid (26).

Willow Smith har også fått med seg innlegget, og mener at Bella helbreder mange ved å dele dette.

Bella har dog begrenset hvem som kan kommentere på Instagram, så det er ikke utenkelig at noen negative stemmer stenges ute.

På Twitter er det en annen historie.

Her latterliggjøres Bella for gråtebildene, og for at hun skriver at sosiale medier ikke er ekte – med bilder og tekst som høster masse likes og sympati.

Flere bruker modellens gråtende selfies som illustrasjonsbilder for humor, gjerne på bekostning av Bella.

Mange trekker også inn Hadid-familiens pågående krig mot Zayn Malik, selv om den hovedsakelig handler om Zayn og søstrenes mor Yolanda.

Hun får noe støtte også, men det overdøves av kommentarene fra små og store hekser.

Se reaksjonene nedenfor 🙁

Se også: Hvem er den nye venninnen til Kanye West?

Nyeste saker fra 730.no

Les mer