Hopp til hovedinnhold
JUSTIN & CAILIN (UNIVERSAL)

Beliebers til Justins videojente: – DØ DIN HORE!

JUSTIN & CAILIN (UNIVERSAL)

Det er risikosport å posere brunstig med Justin Bieber.

Bare spør 19 år gamle Cailin Russo, som har hovedrollen i «All That Matters»-snutten JB slapp i natt.


(UNIVERSAL)


På noen timer bikket videoen 1 millioner visninger bare hos YouTube, men sammen med rotasjonen fulgte hundre tusenvis av kommentarerer på nettet fra Beliebers over hele verden. Mange gir tommelen opp til den Colin Tilley-regisserte snutten, men (newsflash) unge jenter er hardcore haters når det kommer til andre jenter.

«Dø, din stygge hore!», «hold deg unna Justin, løse tøs», «jævla ludder, jeg skal drepe deg» er noe av det Cailin Russo får severt på nettet i forbindelse med musikkvideoen med Bieber.

Nedenfor er noen tilfeldige kommentarer via Instagram.


(AMERICAN APPAREL)


(NO TIES)


(TUMBLR)


(TUMBLR)


(TUMBLR)


Vår egen Justin Bieber-ekspert, Chioma Anugweje, som har fulgt JB nøye siden 2009, liker både singelen og videoen.
 
– Låten er ikke like bra som «Recovery», «Hold Tight» eller «PYD» feat. R.Kelly, men den er heit! Justin er den nye R&B-prinsen og jeg elsker det, og videoen er sexy. Han viser frem kroppen sin, og det i seg selv gjør alt perfekt. Hele vibben i videoen er så hot, den oser sex, sier Chioma.


Oslo-jenta mener fansen blir ekstra forbanna siden Cailin kysser og koser med Justin, og fordi det ser ut som om de har ekte kjemi. Selv tror hun de oppnår lite ved å kaste dritt.
 
– Jeg blir ikke flau over hatingen, men jeg synes det er trist. Hvis de tror dette er den riktige måten å få oppmerksomheten til Justin på tar de feil. Han vil ikke ha en dame som sender drapstrusler til folk. Hvis du vil fange oppmerksomheten til Justin, burde du heller kjøpe et hus i nabolaget til Justin, helst nabohuset, og alltid passe på å se bra ut. Kanskje vise litt hud. Så skal du få se. Kanskje dere ikke blir sammen, men du får kanskje en koselig kveld med Justin.
 
Chioma mener at ordet på gatene om at Justin og Cailin hadde sex på ekte – i forbindelse med shooten – lett kan være sant.
 

– De er unge, hotte, single, så hvorfor ikke? Jeg ser det for meg nå; de lå sammen til «PYD» med R.Kelly i bakgrunnen, haha.– Det gikk forresten rykter om at hun var gift da teaservideoen kom, og Beliebers bare «vi liker henne»… helt til de hørte at hun var singel. Da ble det veldig dårlig stemning, sier Chioma.


(INSTAGRAM)

Cailin Russo ble oppdaget av en modellagent som 16-åring hjemme i California. Hun hoppet av skolen og har i løpet av de siste årene jobbet over hele verden. Modellen er også sanger, og planlegger å slippe musikk til neste år. Mor har god smak: Hennes favorittmodell er Cara Delevingne.


Se også: 33-åring brukte fem år på å operere fjeset for å ligne Justin Bieber (← tvilling-alarm?)

Les mer