Hopp til hovedinnhold
selena gomez benny blanco instagram kommentarer instagram story forhold kjaerester boyfriend
Selena Gomez svarer på alt du måtte lure på - inkludert om benny blanco (Instagram/selenagomez)

Selena Gomez bekrefter forhold med benny blanco

Velkommen til Q&A med Selena Gomez? 🤷‍♀️

I løpet av nattetimene har Selena Gomez vært meget aktiv på Instagram og kommenterte i hytt og pine på poster om seg selv.

Inkludert en post som tar for seg ryktene om at hun dater Benjamin Joseph Levin alias benny blanco.

«Fakta», kommenterer Selena Gomez.

Deretter poster hun et bilde av seg selv og sin nye mann på Instagram Story, etterfulgt av et bilde hvor hun har på seg en ring med bokstaven B på.

Selena gomez benny blanco
(Instagram/selenagomez)

Det virker dog ikke som om alle Selenators er så glade på sitt store idol sine vegne. Antagelig fordi de fortsatt bærer nag over at han angivelig kom med et stikk til Selena da han samarbeidet med eksen hennes, også kjent som Justin Bieber, i 2020.

Produsenten forklarte den gang at Justin ikke er en typisk bubblegum-popartist som lever av den ene singelen han slipper fra tid til annen, kun for å selge et sminkemerke. Mange tolket dette ut som et stikk mot «Single Soon»-sangeren og Rare Beauty, som ble lansert en drøy måned etter dette intervjuet.


Se også: Selena Gomez og Rare Beauty får pes etter innlegg om Palestina/Israel


Selena Gomez benny blanco
(Instagram/selenagomez)

Flere fans utrykker sin misnøye i kommentarfeltene.

Det får Selena Gomez med seg og hun svarer på typ ALT.

«Hun er alltid omringet av så mange venner, men også folk som snakker stygt om henne. Dette er en mangel på selvkjærlighet, som ikke kjenner seg selv. Jeg tror ikke han er en dårlig fyr, men han har helt klart sagt ting i fortiden for å såre henne. Du trenger ikke å slutte å snakke med fyren, men å tilgi han for på et slikt nivå at du starter å date han. Jeg synes det er for mye», skriver en psykolog bekymret fan.

Selena Marie ler dog bare av dette og svarer at denne personen ikke kjenner henne i det hele tatt.

Denne personen er som nevnt ikke den eneste som får svar av artisten.

31-åringen forsvarer seg selv og sin mann mot flere som stiller spørsmål ved hennes nye forhold. Noe hun ikke kan forstå.

«Jeg forstår ikke. Hvis du faktisk bryr deg om meg. Dette er mitt lykkeligste. Hvis du ikke gjør det føl deg fri til å si hva enn du vil. Men jeg vil ikke tillate dine ord til å lede livet mitt. Noensinne. Jeg er ferdig. Hvis du ikke kan akseptere meg på mitt lykkeligste så ikke vær i y (sic) liv i det hele tatt», svarer Selena.

Selena Gomez Benny Blanco
benny blanco, Selena Gomez og Paris Hilton på artistens fødselsdagsfeiring i sommer (Instagram/selenagomez)

Andre får høre at benny blanco er hennes alt, det beste som har skjedd henne og at han har behandlet henne bedre enn noe annet menneske på denne planeten.

«lol han er fortsatt bedre enn noen jeg noensinne har vært med. Fakta.»

Se flere av kommentarene til Selena Gomez nedenfor.

Selena gomez instagram

Det er dog ikke bare den nye kjæresten som blir et tema i kommentarfeltet.

Artisten røper også ut av det blå at hennes tredje album, som fansen kaller SG3 enn så lenge, kommer om to måneder.

Flere blir naturligvis overlykkelige over denne nyheten, men en god del stusser litt over hvor hyppig Selena svarer på ting.

Noen lurer på om det i det hele tatt er henne som skriver disse tingene, men at hun kanskje har blitt hacket. Andre lurer på om hun kanskje er på en liten snurr.

Se flere reaksjoner nedenfor.

Selena Gomez

Selena svarer også på en kommentar som stiller spørsmål ved at hun er så rask med å forsvare seg selg og sin kjære, men ikke vil si noe om Palestina/Israel.

«Hun er her ute og gjør det absolutt meste under disse postene om et jævla forhold, men da hun ble spurt om å stå opp for 🍉 måtte hun plutselig ta en pause fra sosiale medier», lyder kommentaren.

Hvorpå Selena svarer at denne personen har helt rett.

Det ender til slutt med at 31-åringen – for n-te gang – annonserer at hun tar en pause fra Instagram 🙂

«Troller aldri. Jeg forlater Insta til jeg har arbeid igjen. Jeg står bare opp for det jeg tror på og jeg skammer meg ikke over å gjøre det. Elsker fansen min over alt i hele verden», avslutter hun sitt kommentar-maraton.

Se også: Taylor Swift holder ikke tilbake om forhold og fiender

Nyeste saker fra 730.no

Les mer