Hopp til hovedinnhold
John Wick Chapter 4 Ballerina Ana De Armas Keanu Reeves cameo
John Wick bekrefter cameo i Ballerina (Lionsgate)

Keanu Reeves bekrefter cameo i John Wick-spin-off med Ana de Armas

Bekrefter det mange ante seg.

I natt overrasket Keanu Reeves publikum med en overraskende premiere på John Wick: Chapter 4 under festivalen SXSW aka South by Southwest.

Filmen fikk til og med stående applaus av seerne under rulleteksten.

Men premieren og besøket til Keanu Reeves var ikke det eneste som gjorde fansen lykkelige.

Sammen med Chad Stahelski var skuespilleren også tilgjengelig for en spørsmålsrunde blant de som var tilstede i publikum.

Ana de Armas i No Time to Die (Universal Pictures)

Se også: Regissøren til Blonde er fornøyd med at flere ble fornærmet

I lengre tid har man antatt at Keanu ville dukke opp i den kommende spin-off-filmen Ballerina med Ana de Armas. Dette kunne skuespilleren offisielt bekrefte i natt – til fansens stor glede.

Ballerina regisseres av dynamittduoen Chad Stahelski og Shay Hatten. Den handler om ballettdanseren og leiemorderen Rooney, som skal hevne drapene på sin familie. I spin-off-filmen spilles hun altså av Ana de Armas, men i JW3 var det den amerikanske ballettstjernen Unity Phelan som hadde rollen.

Blant de andre stjernene som er castet til filmen finner vi også Norman Reedus (The Walking Dead), Ian McShane (John Wick) og Anjelica Huston (The Addams Family).

Så langt har ikke Ballerina fått en premieredato, men filmingen var i gang i fjor høst.

Det fjerde kapittelet i John Wick-sagaen blir på sin side godt tatt i mot av kritikerne.

Så langt i alle fall.

John Wick Chapter 4 Official Trailer – Keanu Reeves Bill Skarsgard Donnie Yen norge norsk kino
John Wick: Chapter 4 med Keanu Reeves vs. Bill Skarsgård (Lionsgate)

«John Wick: Chapter 4 er episk på alle mulige måter. Episk lengde, episk skala og episk spenning. Ikke verst for en franchise som startet med en leiemorder som søkte hevn for sin valp,» skriver Ian Sandwell fra Digital Spy.

Den fjerde filmen er franchisens lengste så langt med en spilletid på 2 timer og 49 minutter.

Leah Greenblatt fra Entertainment Weekly spør seg selv hvordan omtrent tre timer med så mye action kan fungere så godt som det gjør, og gir filmen en B+.

Varietys Ober Glabermann mener dog at filmen blir litt vel lang. Han poengterer dog at John Wick: Chapter 4 er suksessfull når det gjelder å være stor gave til fans av filmserien.

«Slutten lover at det kommer mer, men i hvilken retning det går gjenstår å se i en uungåelig John Wick: Chapter 5,» skriver Pete Hammond fra Deadline.

Se traileren til John Wick: Chapter 4 nedenfor.

Til tross for at noen mener en femte film uungåelig, er det dog ikke offisielt bekreftet per dags dato. Filmskaperen sier dog i et intervju med Collider at det ligger i kortene.

– Hver gang vi gjør, bokstavelig talt, hver John Wick-film er skrevet etter eller har fått et konsept når vi gjør presse for filmene i Japan […] Det starter med et par glass med Yamazaki eller Hibiki og i det neste øyeblikket så er vi sånn: «jeg visste ikke at vi kunne gjøre dette», og det er sånn vi starter å skrive filmene, fortalte Chad i januar.

Før det potensielle femte kapittelet vil i alle fall Keanu antagelig først bli å se i spin-off-filmen Ballerina.

John Wick: Chapter 4 har premiere på norske kinoer 23. mars.

Se også: Keanu Reeves dropper ut av true crime-serien til Leonardo DiCaprio

Nyeste saker fra 730.no

Les mer