Hopp til hovedinnhold
JAMIE FOXX I MIAMI VICE (UNITED INTERNATIONAL PICTURES)
Jame Foxx (Universal Pictures)

Beklager: Sextape, heroin, klamydia

I helgen fikk unge Miley Cyrus kjørt seg på radioshowet til Jamie Foxx.

Skuespilleren, som vant Oscar for Ray i 2004, startet opp som en frekk komiker, og under sendingen sa han at den 16 år gamle Disney-stjernen burde få en «gum transplant» (en referanse til oralsex), at hun burde skyte en sextape, «gjøre heroin som Britney Spears», få seg litt crack i pipa og bli smittet med klamydia fra et sykkelsete.

Selv noen av 41-åringens fans har reagerte på kommentarene, og Jamie selv ser ut til å angre.

Da han gjestet Jay Leno tirsdag kveld, benyttet han anledningen til å beklage.

– Jeg vil be om unnskyldning, og dette er oppriktig. Jeg er en komiker, og dere vet at uansett hva jeg sier, mener jeg ikke noe av det. Og noen ganger, som komikere, går vi litt for langt, sa han til Leno ifølge E!.

– Jeg har et radioshow… Vi er den sorte Howard Stern. Vi går etter alle. Det var en situasjon med Miley Cyrus og jeg vil bare si at jeg beklager det jeg sa. Jeg mente det ikke på en ond måte.

– Miley, jeg beklager, så jeg skal ringe deg. Jeg har en datter selv, så jeg skjønner det.

De uvennlige ordene på radioshowet ble servert i forbindelse med en innringer som snakket om «beefen» mellom Radiohead og Miley, som startet etter at det britiske bandet angivelig ikke ville hilse på Disney-stjernen under Grammy-utdelingen.

Noe som resulterte i at Miley disset dem i etterkant og sa at hun skulle «ødelegge dem», samtidig som hun erklærte sin kjærlighet for Coldplay.

Hør Jamie disse Miley her:


Er Miley Cirus rasist?

Jamie Foxx’ nyeste singel «Blame It», fra hans tredje plate, er nummer 5 på Billboard Hot 100.

I Hype Williams-videoen kjekker hans seg med T-Pain, Jake Gyllenhaal, Forest Whitaker, Ron Howard og Samuel L. Jackson.
Nedenfor er den dramatiske videoen til Miley Cyrus’ «The Climb», fra Hannah Montana: The Movie, som hadde verdenspremiere 10. april:

Les mer