Hopp til hovedinnhold

Beklager, Justin Bieber… Roddy Ricch tar førsteplass med The Box

Compton til toppen via Roddy Ricch!

Til tross for nesten absurd desperate stunts fra Justin Bieber og hans manager Scooter Braun blir det ikke førsteplass for den tidligere barnestjernens comeback-singel «Yummy».

21 år gamle Roddy Ricch tar nummer 1 med sin globale smash «The Box» fra sitt debutalbum Please Excuse Me for Being Antisocial.

Platen er nå nummer 1 på Billboard 200 i sin andre uke på rad.

Singelen har ennå ikke hatt premiere på musikkvideoen, som vil bety en kommende YouTube-oppsving. (YT-streams teller som seg hør og bør mot Billboard.)

Compton-gutten, signert til Atlantic, bekrefter triumfen i en kald post på Instagram Stories:

Nylig postet Roddy et bilde av seg selv med Kendrick Lamar i et studio, noe som kan bety at nykommeren er med på Kendricks kommende, femte album.

«The Box» er produsert av 30 Roc fra Bronx.

Lol fun fact:

Etter at Justin Bieber og Scooter Braun fikk kjørt seg for å nesten oppfordre til juks for at «Yummy» skulle bli nummer 1, twitret Roddy Ricch sin støtte til JB:

I Norge er «Yummy» i skrivende stund nummer 6 hos Spotify, mens «The Box» er nummer 5.

Albumet til Roddy debuterte på 8. plass på VG-lista.

Fersk throwback:

Roddy, som slapp sin første mixtape i 2017, er Grammy-nominert for Nipsey Hussle-singelen «Racks In The Middle» hvor han gjester:

Fanmøte med Justin Bieber på Instagram Live: Justin ber ung jente tre ganger om å hente laptop-en sin og kjøpe «Yummy» : Se video 🙂

 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer