Beklager, Justin Bieber… Roddy Ricch tar førsteplass med The Box

13. jan 2020 kl. 21:03

Compton til toppen via Roddy Ricch!

Til tross for nesten absurd desperate stunts fra Justin Bieber og hans manager Scooter Braun blir det ikke førsteplass for den tidligere barnestjernens comeback-singel «Yummy».

21 år gamle Roddy Ricch tar nummer 1 med sin globale smash «The Box» fra sitt debutalbum Please Excuse Me for Being Antisocial.

Platen er nå nummer 1 på Billboard 200 i sin andre uke på rad.

Singelen har ennå ikke hatt premiere på musikkvideoen, som vil bety en kommende YouTube-oppsving. (YT-streams teller som seg hør og bør mot Billboard.)

Compton-gutten, signert til Atlantic, bekrefter triumfen i en kald post på Instagram Stories:

Nylig postet Roddy et bilde av seg selv med Kendrick Lamar i et studio, noe som kan bety at nykommeren er med på Kendricks kommende, femte album.

«The Box» er produsert av 30 Roc fra Bronx.

Lol fun fact:

Etter at Justin Bieber og Scooter Braun fikk kjørt seg for å nesten oppfordre til juks for at «Yummy» skulle bli nummer 1, twitret Roddy Ricch sin støtte til JB:

I Norge er «Yummy» i skrivende stund nummer 6 hos Spotify, mens «The Box» er nummer 5.

Albumet til Roddy debuterte på 8. plass på VG-lista.

Fersk throwback:

Roddy, som slapp sin første mixtape i 2017, er Grammy-nominert for Nipsey Hussle-singelen «Racks In The Middle» hvor han gjester:

Fanmøte med Justin Bieber på Instagram Live: Justin ber ung jente tre ganger om å hente laptop-en sin og kjøpe «Yummy» : Se video 🙂