Hopp til hovedinnhold
Revolve beklager etter kritikk mot Coachella-event
Det stjernespekkede eventet gikk ikke helt som planlagt (Vivien Killilea/Getty Images for REVOLVE)

Revolve beklager etter kritikk mot Coachella-event

Revolve legger seg flat etter sammenligning med Fyre Festival.

Den første helgen av den populære influencer kunst- og musikkfestivalen Coachella er overstått, og det florerer av bilder og videoer av folk som koser seg i sosiale medier.

Men det er riktignok ikke alle som sitter igjen med en like god opplevelse.

Nettbutikkgiganten Revolve holdt nemlig det Coachella-relaterte eventet Revolve Festival like i nærheten av Coachella Valley 16. og 17. april. Festivalen, som kun er for inviterte, hadde i år celebre gjester som Kim Kardashian, Kendall og Kylie Jenner, og Hailey Bieber – i tillegg til en haug av influencere.

Men under og i etterkant av festivalen har flere delt dårlige erfaringer i sosiale medier.

Revolve Festival gikk ikke knirkefritt (Vivien Killilea/Getty Images for REVOLVE)

Flere melder om dårlige forhold under Revolve Festival.

Redaktøren i Los Angeles Magazine, Joseph Kapsch, postet flere tweets fra festivalen.

«Kilder på stedet forteller oss at det tilsynelatende er drama på gang på Revolve Festival, som ligger på nivå med Fyre Festival. Influencere er strandet i gjørma uten vann, under den varme solen i TIMESVIS, og venter på busser som ikke kommer for å ta de til selve festivalen», skriver han blant annet.

Revolve Festival sammenlignes altså med den katastrofale festivalen Fyre, som skulle holdes i 2017. Kjendiser som Kendall Jenner, Emily Ratajkowski og Bella Hadid var blant celebritetene som promoterte festivalen som lovet både «berømte modeller på en eksotisk privat øy» og en «luksuriøs atmosfære». Det hele viste seg likevel å være en stor flopp.

TikToker Hannah Kosh sier seg enig i det Joseph Kapsch beskriver på Twitter.

– Dere, det var alt det og mer. Folk stormet bussene og busssjåførene nektet å komme tilbake. Jeg så tre folk som besvimte i køen selv. Vilt, sier hun i en TikTok-video.

@hannahkosh

 

♬ original sound – Hannah

Nå snakker Revolve ut om anklagene.

Influencer-favoritten insisterer på at de bare hadde gode intensjoner.

– I påvente av den store interessen for å delta på Revolve-festivalen i år, jobbet Revolve tett med alle relevante by- og sikkerhetsmyndigheter for å sikre en trygg og sikker vei for gjester til å få tilgang til todagers-arrangementet som kun er for inviterte, sier en representant for Revolve til E! News.

– Med et arrangement av denne størrelsen pålegges det et område utenfor eventet for innsjekk og parkering, i tillegg til lisensiert transport til og fra stedet. Det ble satt opp gjesteparkering, kjøring og henting med ekstra wifi for bil-bestilling, toaletter, skygge, vann, medisiner og sikkerhet.

Lange ventetider forklares med at festivalen hadde nådd kapasiteten sin.

– Ettersom festivalen hadde nådd sin kapasitet lørdag kveld, var skytteltilgangen til stedet begrenset for å forbli i samsvar med sikkerhetskravene. Det førte til lengre ventetider ved inngangen og resulterte i at noen gjester ikke kunne delta på festivalen. Sikkerheten til våre gjester er av størst betydning for oss og vi vil alltid prioritere det, sier representanten videre.

Revolve beklager og sier at de skal gjøre det bedre ved neste event.

– Vi beklager på det sterkeste til alle gjestene som ble berørt. Vi streber alltid etter å gi en god opplevelse og vi lover å gjøre det bedre.

Les også: Åpner Coachella med opptak om sextapen

Nyeste saker fra 730.no

Les mer